موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
می تونم بپرسم PD شما کی بوده؟
می دونم چی می گید چون منم الان سربازم. من برای اینکه سالهای انتظارم الکی هدر نشه ارشد خوندم، الانم می خوام از شر خدمت خلاص بشم. شما هم خوب کاری کردی سربازیتو رفتی، الانم دیر نشده می تونی ادامه تحصیل بدی. چشم به هم بزنیم 3 سال گذشته و اونوریم.
[/quote]
2012september . خب 5 سالی از بولتن عقبم! با همین سرعت پیش بره می شه 3 سال دیگه تقریبا. قانونی تبصره ای شاملمون نشده؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012september . خب 5 سالی از بولتن عقبم! با همین سرعت پیش بره می شه 3 سال دیگه تقریبا. قانونی تبصره ای شاملمون نشده؟
[/quote]
فعلا که نه ولی اگر قانون جدید مهاجرت تصویب بشه به ما ویزای V تعلق می گیره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ارزش داره تو این تایمی که منتظریم واسه lottery هم درخواست بدیم؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اینجا چقدر خلوت و ساکته ... بچه های F2B هیچکس خبر تازه ای نداره؟
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......
پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. بچهها من همسرم گرین کارت داره و یک سال هست که آمریکا هست. از طریقه دانشجوئی اقدام کردم نشد. میخواست بپرسم کیس ما F2A F2B چی میشه(A و B واسه چی؟)؟ چند ساله طول میکشه?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. عشقم بعد از ۴ سال نامزدی لاتاری قبول شد(خودم ثبت نامش کردم). زمانی که رفت آمریکا من ساله اول ارشدم تموم شده بود. الان یک ساله آمریکاست و منم ارشدم تموم شده. الان باید برم سربازی که حدوداً ۲ سال طول میکشه. میخواد برگرده ایران که با هم ایشا الله ازدواج کنیم دوباره بره آمریکا و پروسه گرین کارت منم شروع کنه. سوال اینجاست که این پروسه از زمان شروع تا دعوت به مصاحبه حدوداً چقد طول میکش؟ اسم کیس ما چی میشه؟ F2A F2B