موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
از اینکه اینقدر سریع پاسخ دادین بی نهایت متشکرم
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا : مقصد: نیوهمپشایر
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه.
چند سوال
1. اگه کسی در یک شرکت خصوصی سهام داشته باشه از اون شرکت باید چه مدارکی رو درخواست کنه که بگیرم ببرم ترجمه که صفارت هم تایید کنه؟
به من فقط آخرین صورت جلسه شرکت که توش مقدار سهم منو مشخص کرده دادن که مهر ثبت شرکتها داره.
2. برکه مالیاتی خاصی یا درآمد سالانه باید از شرکت بگیرم ؟ اگه کسی این کارو کرده راهنمایی کنه لطفآ
تا جایی که من می دونم برگه مالیاتی رو برابر با اصل نمی کنن و وزارت خونه تایید نمی کنه. درسته ؟
صورت جلسه سود و زیان هم فقط مهر شرکت رو داره جای دیگه تایید نمی کنه.
ممنون می شم کسی راهنمایی کنه.
شاد باشید و باشید.
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من در مورد مدارک مالی که به سفارت باید ارسال کنم سوال داشتم.
غیر از ترجمه سند مالکیت باید کپی سند رو هم براشون بفرستم؟
من برای ارزش گذاری ملک هم اقدام کردم. میخواستم بدونم کپی نامه کارشناس دادگستری رو همراه ترجمه نامه ارزشگذاری برای سفارت باید بفرستم؟
ممنون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-12 ساعت 00:38)sbh نوشته: سلام.
من در مورد مدارک مالی که به سفارت باید ارسال کنم سوال داشتم.
غیر از ترجمه سند مالکیت باید کپی سند رو هم براشون بفرستم؟
من برای ارزش گذاری ملک هم اقدام کردم. میخواستم بدونم کپی نامه کارشناس دادگستری رو همراه ترجمه نامه ارزشگذاری برای سفارت باید بفرستم؟
ممنون
من به جز موجودی بانک، وکالت بلاعزل هم داشتم بدون ارزش گذاری، فقط ترجمه آن را گرفتند و کپی آن را برگرداندند چون به خود ترجمه، کپی آن پیوست بود.
57XXX, آنکارا
رویت قبولی: 18 July
ارسال فرمها: Aug 06, 2011
کارنت شدن: Apr 19, 2012
مصاحبه: Jun 21
کلیرنس: Sep 21
ویزا: 26 Sep
ورود به آمریکا: 29 Nov
دریافت گرین کارت: Dec 18
دریافت سوشیال: Dec 28
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رفتم بانک پارسیان
چون میخواستم همونروز حساب باز کنم، گفتند شاید ایراد بگیرند که حساب مال همون روزه
رفتم بانک صادرات
حساب سپرده از قدیم داشتم، تو اون 50 گذاشتم ظرف سه چهار روز، گردش مالی رو نوشته بود 11 هزار تومن!
حساب سپرده رو تبدیل کردم به بلند مدت، دیگه گردش مالی نداره ، همون رو ترجمه کردم
جمع این کارا تا نهایتا به ایده نهایی برسم، شد 2 روز کاری!
شماره کیس: 2012AS00056xxx
نامه اول:-july-15-2012 ایمیل
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-17-2012 ایمیل
تاریخ دریافت نامه دوم: Aug-03 ایمیل
تاریخ مصاحبه: Sep-11 روز جهانی تروریسم
تاریخ دریافت کلیرنس: 27 سپتامبر
جمع تقریبی هزینه ها: زیاد
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-14 ساعت 14:27)roozbeh33 نوشته: رفتم بانک پارسیان
چون میخواستم همونروز حساب باز کنم، گفتند شاید ایراد بگیرند که حساب مال همون روزه
رفتم بانک صادرات
حساب سپرده از قدیم داشتم، تو اون 50 گذاشتم ظرف سه چهار روز، گردش مالی رو نوشته بود 11 هزار تومن!
حساب سپرده رو تبدیل کردم به بلند مدت، دیگه گردش مالی نداره ، همون رو ترجمه کردم
جمع این کارا تا نهایتا به ایده نهایی برسم، شد 2 روز کاری!
سلام اولا خودشون باید بهت انگلیسیشو میدادن نه ببری ترجمه دوما گردش مالی اصلا نمیخواد.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-14 ساعت 15:13)hadiseh.t نوشته: سلام اولا خودشون باید بهت انگلیسیشو میدادن نه ببری ترجمه دوما گردش مالی اصلا نمیخواد.
سلام
بانک صادرات خودش ترجمه می کنه
بانک تجارت میگه ببرید تهران میدون طالقانی تحویل بگیرید
میدونم نیازی نیست ولی الزاما گردش مالی رو می زنه، چون گردشم خیلی ضایع بود مجبور شدم حساب بلند مدت باز کنم
تو حساب تا آخر ماه گردش مالی نمی نویسه، واس همین من که 50 تومن گذاشتم، گردش مالی سه ماهم فعلا میشه 11000 تومن. اول بیشتر میشه ولی کو تا اول برج تهرانم که تعطیله قربونش برم معلوم نبود کی دستمو بگیره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من موجودی حسابی که میبرید خیلی نجومی و تخیلی و فضایی نباشه چون ایندفعه از اون موجودی حساب زیاد ممکنه ضربه بخورید سفارت شرایط سنی موقعیت تحصیلی شغلی و خیلی چیزهای دیگه رو در نظر میگیره و اگه موجودی حساب رقم فضایی باشه و نخوره ممکنه باز هم رد بشید 1 موجودی حساب متعادل و معقول متناسب با تعداد نفراتی که میخوان ویزا بگیرن ببرید تو یکی از همین تایپیک ها یکی از دوستان گفته بود 50 میلیون تومان موجودی برده بود 1 نفر هم بود کیسش رد شد چون سفارت به رقمهای بالا شک میکنه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-15 ساعت 01:19)shahyad نوشته: به نظر من موجودی حسابی که میبرید خیلی نجومی و تخیلی و فضایی نباشه چون ایندفعه از اون موجودی حساب زیاد ممکنه ضربه بخورید سفارت شرایط سنی موقعیت تحصیلی شغلی و خیلی چیزهای دیگه رو در نظر میگیره و اگه موجودی حساب رقم فضایی باشه و نخوره ممکنه باز هم رد بشید 1 موجودی حساب متعادل و معقول متناسب با تعداد نفراتی که میخوان ویزا بگیرن ببرید تو یکی از همین تایپیک ها یکی از دوستان گفته بود 50 میلیون تومان موجودی برده بود 1 نفر هم بود کیسش رد شد چون سفارت به رقمهای بالا شک میکنه
50 تومن فضاییه؟!
من 10 هزار دلار هم تو یه حسابم هست که اونم ترجمشو گرفتم
سند خونه و ماشین هم می خوام بفرستم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-19 ساعت 03:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-19 ساعت 03:46 توسط Solitude.)
دوستای خوبم سلام من می خوام که منو خیلی زود راهنمایی کنید در شرایط کاملآ بهرانی به سر می برم. 9روز دیگه وقت سفارت واسم زده KCC یعنی 2شنبه 27 اگست. جمعه پرواز دارم. 24روم.
طبق برنامه ریزی و ایمیلی که KCC به من در پیگیریهام داده بود گفته بودن که واسه سپتامبر دارن واسم برنامه ریزی می کنن واسه مصاحبه ولی انکارا وقتا پر بود و شلوغ یهو منو انداختن ابوظبی 20 روز جلوتر.
حالا من بعد تعطیلات عید 3شنبه تا 5 شنبه وقت دارم که این کارا رو که نکردم بکنم و راهنمایی می خوام فوری.
پیشاپیش معذرت می خوام اگه تکراری هست سوالم چون دیگه واقعآ وقت ندارم سرچ کنم باز با این حال این کارو می کنم.
1.تمکن مالی بانک پارسیان و پاسارگاد که حساب دارم هر 2بانک زود تر از 1هفته تمکن مالی لاتین نمیدن تو شهر ما.
میگن نهایت گواهی تمکن مالی رو بهت میدیم ببری دارالترجمه واست ترجمه کنه سریعتر کارت راه میوفته تا بره تهران و بیاد.
آیا کسی گواهی تمکن مالی فارسی رو دارالترجمه برده ترجمه کنه و آیا قابل قبول بوده و هست اشکال نداره که مهر شعبه ارزی و نرخ برابری ارز نداشته باشه چون واقعآ نمی دن و من جمعه پرواز دارم.
2.سند خونمون رو بردم میگن حتمآ باید استعلام از شهرداری دارایی و جاهای دیگه بشه کم و کم خیلی خوش شانس باشی 1هفته که بهش نمی رسم فقط گفت که وکالت بلاعزل با 55 هزار تومان و 3شنبه بیا 2 یا 3 ساعته حاضر می کنن واسم.
آیا همین وکالت بلاعزل و ترجمه ش قابل قبوله؟؟ این کار رو انجام بدم؟؟؟
سند سرقفلی مغازم رو به Lease Contract ترجمه کرده و سند سربی نداره یک برگه دفتر اسناد رسمی هست آیا به درد میخوره؟؟؟
دمتون گرم باز منو میبخشین اگه سوال تکراری هست اگه دوست دارین جواب منو دادین پیام منو حذف کنید.
یه دنیا ممنون
کیس #: AS1xxx1
ارسال فرمها: 07/19/2012
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 08/27/2012
تاریخ دریافت ویزا: 08/29/2012
از 10/17/2012 در آمریکا