موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-06 ساعت 13:10)shadin_n نوشته: (2011-10-28 ساعت 23:06)یاشار و ماری نوشته: سلام دوستان،
ما از برندههای ۲۰۱۱ هستیم که الان رسیدیم آمریکا، میخواستم بگم که اسپانسر داشتن با اینکه اولِ کار خیلی خوبه اما اسپانسر مسئولیتهای خیلی زیادی رو قبول میکنه. مثلا یکی این که اگه بخواهید از بیمههای دولتی و رایگان استفاده کنین در بیشترِ مورد میتونن از اسپانسر پولش و بگیرن. من اگه میدونستم، حسابِ بانکی میبردم که راحت تر اینجا از بیمه استفاده کنم. خلاصه اگه من جای شما بودم حسابِ بانکی میبردم، اگه قبول نکردند اسپانسر و رو میکردم.
ارادتمند یاشار و ماری
سلام ممنونم از توضیحاتتون..می تونم بپرسم چطور اسپانسر رو بعدا رو کنیم؟یعنی مدارک مالی اسپانسر رو به آنکارا پست نکنیم و در فرم بنویسیم اسپانسر نداریم بعد روز مصاحبه با خودمون ببریم و اگر خواستند نشون بدیم ؟
اسپانسرشما میتواند شخصا مدارک را مستقیم به سفارت بفرستد وهم میتواند برای شما ارسال کند که درروزمصاحبه به سفارت تحویل دهید لذا اگر میخواهد مدارک را مستقیم بفرستد باید شماره کیس نامبر را روی پاکت ومدرک بنویسد تا اشتباهی رخ ندهد.
علاوه برتمکن مالی بانکی شما اسپانسر هم دارید که در اول کار بهتره است تمکن مالی نشون بدید واگر خدای نکرده قبول نکردند اسپانسر را مطرح فرمائید.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من احتمالا بهمن یا اسفند مصاحبه دارم.یه اشنا گفتهاین ماه میتونه 100 میلیون برای موجودی گرفتن از بانک بهمون بده.حالا دو سوال:1.من برنده اصلی هستم.اگر این مبلغ توی حساب شوهرم باشه مشکلی ایجاد میشه؟خوب خودشونم باید بدونند که معمولا مردهای ایرانی خرج خونه زندگی میدن و درگیر بانک و این حرفان! 2_اگر این موجودی برای یه خانواده 3 نفره توی این ماه باز بشه تا زمان مصاحبه اعتبار داره؟
سعی کردم مختصر و مفید بگم.مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز من از الان موجودی حسابمو گرفتم روز مصاحبه ام اواسط آذر ماهه مشکلی نیست؟؟؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید ما برای دو نفر موجودی حساب 21 میلیونی گرفتیم سند خونمونم قولنامه ایه به نظر شما امکانش هست اونو ترجمه کنم!!!!؟؟؟امیدوارم که ما هم ویزامونو بگیریم و بتونم نکات مهم رو در سفرنامه ام بنویسم و گوشه ای از زحمات دوستان رو جبران کنم
با تشکر فراوان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما الان پرینت بانکی رو می گیریم و می فرستیم چون دیگه فرصتی نیست. ولی هفته آینده مقدار موجودی چندین میلیون افزایش پیدا می کنه. می تونیم دوباره از موجودی پرینت بگیریم و روز مصاحبه ببریم؟ یعنی روز مصاحبه پرینت بانکی مبلغ متفاوتی با پرینتی که قبلا فرستادیم سفارت داره (بیشتره).
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-11 ساعت 02:08)powerful نوشته: سلام دوستان
من فقط یک سند ماشین دارم ولی می تونم 100 میلیون 2 ماه تو حسابم بگذارم ، مشکلی نداره ؟ گواهی بانک رو باید فرستاد یا با خودم ببرم ؟
مرسی
نیازی نیست 2 ماه هم بگذارید.1 هفته هم کافیه فقط هم موجودی بگیرین نه پرینت. فقط تو حسابی بگذارین که چند وقت از تاریخ افتتاحش میگذره. بسیار هم مبلغش خوب و کافیه.
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-11-09 ساعت 15:48)3rip نوشته: (2011-11-09 ساعت 14:18)Mehrafarin نوشته: سلام
ما الان پرینت بانکی رو می گیریم و می فرستیم چون دیگه فرصتی نیست. ولی هفته آینده مقدار موجودی چندین میلیون افزایش پیدا می کنه. می تونیم دوباره از موجودی پرینت بگیریم و روز مصاحبه ببریم؟ یعنی روز مصاحبه پرینت بانکی مبلغ متفاوتی با پرینتی که قبلا فرستادیم سفارت داره (بیشتره).
من فکر می کنم این کار باعث شه که ازتون بپرسن این افزایش چند میلیونی از کجا اومده، و خب شما باید دلیل قانع کننده ای داشته باشید . مطمعنا بچه های دیگه تجارب بهتری دارند
بله میپرسند ....اما گیر الکی نمیدهند یا مردک نمیخواند
میتونید بگید که مثلا طلا داشتید و فروختید و یا به کسی پولی قرض دادی.........
اونا چون قسم خوردید که راست بگید همه حرفاتون رو باور میکنند
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-16 ساعت 15:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-16 ساعت 15:25 توسط mitr.p.)
(2011-11-11 ساعت 11:22)sima s نوشته: (2011-11-11 ساعت 02:08)powerful نوشته: سلام دوستان
من فقط یک سند ماشین دارم ولی می تونم 100 میلیون 2 ماه تو حسابم بگذارم ، مشکلی نداره ؟ گواهی بانک رو باید فرستاد یا با خودم ببرم ؟
مرسی
نیازی نیست 2 ماه هم بگذارید.1 هفته هم کافیه فقط هم موجودی بگیرین نه پرینت. فقط تو حسابی بگذارین که چند وقت از تاریخ افتتاحش میگذره. بسیار هم مبلغش خوب و کافیه.
ما که 24 ساعت گذاشتیم
البته به نظرم این مبلغ خیلی زیاده و میتونه شک برانگیز باشه
چون برای همسرم که 37میلیون بود افیسر پرسیذ ار کجا اوردی؟؟؟
اون هم گفتn سال دارم کار میکنم و اون هم قانع شد
دوستان توجه کنید که مبالغ زیادی نذارید تا براشون شبهه ای بوجود بیاد. فکر نکنید با مبلغ زیاد سریع تر بهتون ویزا میدند
برعکس.......برای اونا سوال میشه که این پول رو از کجا اوردید؟؟ و روی شما بیشتر زوم میکنند که ایا پول شما از راه ت...ر...و.....ر....ی....س---تی بدست اومده یا نه؟؟
اگر هم شغلتون دولتی و یا وابسته به اون باشه که دیگه بدتر
پس برای خودتون درد سر درست نکنید و به نظرم40 تا 50 میلیون هم کفایت میکنه
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-11-17 ساعت 20:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-11 ساعت 19:43 توسط mansour***.)
.........
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012