کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-12-25 ساعت 17:31)mehdi3261 نوشته:  بچه ها باز هم میگم اگه ریکسوس رو انتخاب کنین محشره .
این رو هم بگم که من و خانمم به این سفر به چشم سفر تفریحی نگاه کردیم که قرار بود چند تا تست مدیکال انجام بدیم و یه مصاحبه هم کنارش داشته باشیم. واسه همین بود که فقط سعی کردیم لذت ببریم.
در ضمن هتل Best هم درست روبری سفارت بود و کنار ریکسوس . 4 ستاره بود. قیمت های اون رو هم چک کنین . ما وقت نکردیم بریم اتاقاش رو ببینیم ولی انشالله واسه دریافت ویزا که بریم میریم اونجا 1-2 شب میمونیم.
با سلام
اين هتل را از نظر اتاق و امكانات پسنديد يا نكات تفريحي و .....
از تهران گرفتيد يعني از آژانس يا با اينترنتBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
سلام چطور می توانم با کمترین هزینه هتل و بلیط هواپیما را تهیه کنم به نحوی که زمان بر گشت متغییر باشد . مرا راهنمایی فرمایید
تشکر کنندگان: 3rip ، امیر مهاجر
(2011-12-25 ساعت 17:45)hoseyn نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 17:31)mehdi3261 نوشته:  بچه ها باز هم میگم اگه ریکسوس رو انتخاب کنین محشره .
این رو هم بگم که من و خانمم به این سفر به چشم سفر تفریحی نگاه کردیم که قرار بود چند تا تست مدیکال انجام بدیم و یه مصاحبه هم کنارش داشته باشیم. واسه همین بود که فقط سعی کردیم لذت ببریم.
در ضمن هتل Best هم درست روبری سفارت بود و کنار ریکسوس . 4 ستاره بود. قیمت های اون رو هم چک کنین . ما وقت نکردیم بریم اتاقاش رو ببینیم ولی انشالله واسه دریافت ویزا که بریم میریم اونجا 1-2 شب میمونیم.
با سلام

هتل ریکسوس رو خودم باهاشون مکاتبه کردم و رزرو کردم. حتی از آژانس ها و قیمتهای اینترنت هم ارزون تر بود .
نکات مثبت هتل :
1- مکان عالی : نزدیک به سفارت (2 دقیقه پیاده) ، نزدیک به دکتر (10 دقیقه پیاده) ، نزدیک جهت Shopping
2- کلیه امکانات رفاهی تو اتاق ( جکوزی ، Safe Box ، سیستم گرمایش عالی و .....
3- صبحانه که دیگه حرفش رو نزن........................ مثل نهار
4- استخر مجانی با هزینه اتاق
5-کارکنان عالی (همه انگلیسی مثل بلبل)

فقط این رو بگم که زیادی لوکسه .
Cool
الان در هیوستون
شماره کیس :2012AS00014xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : 8 دسامبر 2011
تاریخ کلیرنس : 13 ژانویه 2012
تاریخ ویزا : 24 ژانویه 2012
تاریخ ورود به آمریکا : 19 آپریل 2012
تعداد نفرات با این کیس : 2 نفر
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
(2011-12-25 ساعت 18:40)gol1 نوشته:  سلام چطور می توانم با کمترین هزینه هتل و بلیط هواپیما را تهیه کنم به نحوی که زمان بر گشت متغییر باشد . مرا راهنمایی فرمایید

اين سوال منم هست . واسيه يه نفر ارزون ترين هتل و خط هوايي
تشکر کنندگان: sadafsetareh
(2011-12-25 ساعت 19:06)mehdi3261 نوشته:  
(2011-12-25 ساعت 17:45)hoseyn نوشته:  
با سلام

هتل ریکسوس رو خودم باهاشون مکاتبه کردم و رزرو کردم. حتی از آژانس ها و قیمتهای اینترنت هم ارزون تر بود .
نکات مثبت هتل :
1- مکان عالی : نزدیک به سفارت (2 دقیقه پیاده) ، نزدیک به دکتر (10 دقیقه پیاده) ، نزدیک جهت Shopping
2- کلیه امکانات رفاهی تو اتاق ( جکوزی ، Safe Box ، سیستم گرمایش عالی و .....
3- صبحانه که دیگه حرفش رو نزن........................ مثل نهار
4- استخر مجانی با هزینه اتاق
5-کارکنان عالی (همه انگلیسی مثل بلبل)

فقط این رو بگم که زیادی لوکسه .
Cool

مهدی جان می شه یکم بیشتر توضیح بدین که از کدوم سایت و چجوری رزرو کردی و اتاق 2 تخته اش شبی چند دلار است ؟؟؟؟
در ضمن کسی می دونه هتل ددمان 2 تخته اش شبی چند دلار است و رزرو کنیم بهتره یا از آزانسها بگیریم ؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
از خود سایت www.rixos.com آدرس ایمیل رو پیدا کردم و ایمیل زدم و تاریخ دادم و قیمت گرفتم . قیمت هاش رو با چند تا آژانس مقایسه کردم دیدم بهتره. بعد بهشون ایمیل زدم که اولا من کردیت کارت ندارم و درثانی تخفیف هم میخوام. خلاصه واسه 6 شب اتاق دابل واسم شد 1697 لیره . بعد واسه ترانسفر هم 100 لیره از فرودگاه به هتل و 100 لیره هم برعکس (البته برگشت با لموزین بود) . واسه اینترنت هم 100 لیره واسه یه هفته . جمعا 2000 لیره . دقیقا نمیتونم بگم چند دلار ، چون من تو یه بانک ترکی حساب دارم و از اونجا لیره پرداخت کردم . اما جمعا با لیره 750 میشه 1 میلیون و 500 هزار تومان . حالا نرخ برابری لیره با دلار 1.89 هست یعنی به عبارتی 2000 لیره میشه 1058 دلار .

در خدمتیم
الان در هیوستون
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان: kopol ، **USA** ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
Toungue 
(2011-12-26 ساعت 00:46)mehdi3261 نوشته:  از خود سایت www.rixos.com آدرس ایمیل رو پیدا کردم و ایمیل زدم و تاریخ دادم و قیمت گرفتم . قیمت هاش رو با چند تا آژانس مقایسه کردم دیدم بهتره. بعد بهشون ایمیل زدم که اولا من کردیت کارت ندارم و درثانی تخفیف هم میخوام. خلاصه واسه 6 شب اتاق دابل واسم شد 1697 لیره . بعد واسه ترانسفر هم 100 لیره از فرودگاه به هتل و 100 لیره هم برعکس (البته برگشت با لموزین بود) . واسه اینترنت هم 100 لیره واسه یه هفته . جمعا 2000 لیره . دقیقا نمیتونم بگم چند دلار ، چون من تو یه بانک ترکی حساب دارم و از اونجا لیره پرداخت کردم . اما جمعا با لیره 750 میشه 1 میلیون و 500 هزار تومان . حالا نرخ برابری لیره با دلار 1.89 هست یعنی به عبارتی 2000 لیره میشه 1058 دلار .

در خدمتیم

هتل ریکسوس عالیه. اما من و خانواده ام هتل ددمان موندیم. شاید به لوکسی ریکسوس نباشه اما در حد 5 ستاره آنکارا هست (فکر کنم آنکارا یه ستاره اضافه به هتلاش میده Smile). من و همسرم و 2 تا بچه ها 9 شب در یه اتاق بزرگ 3+1 تخته اقامت کردیم با صبحانه عالی و اینترنت مجانی در اتاق و لابی و چندبار نوشیدنی در بار شد 2300لیر. کل رزرواسیون هم خودم با ایمیل و تلفن کردم. مراسم عالی شب یلدا هم در هتل ترتیب داده بودن که محشر بود (البته چیزی از آخرای مراسم به یاد نمیارم Smile )
2012AS13XXX
تعداد: 4نفر
ارسال فرمها: 11,Aug 09
مصاحبهBig Grinec 22,11 برگ آبی
پاسخ به فرم 9 سوالی: 7 ژانویه
دریافت کلیرنس: 25 ژانویه
دریافت ویزا: 18 فوریه
هزینه:تهران 1.6م ت-آنکارا: هتل 2300 لیر-دکتر400$-سفارت 3276$- غذا تاکسی 1300لیر- خرید و غیره 2300$ (کلا 9100$)- سفر دوم آنکارا 1100$
تشکر کنندگان: Serendipity ، arman_m ، **USA** ، امیر مهاجر ، MPU ، Solitude
(2011-12-26 ساعت 00:46)mehdi3261 نوشته:  از خود سایت www.rixos.com آدرس ایمیل رو پیدا کردم و ایمیل زدم و تاریخ دادم و قیمت گرفتم . قیمت هاش رو با چند تا آژانس مقایسه کردم دیدم بهتره. بعد بهشون ایمیل زدم که اولا من کردیت کارت ندارم و درثانی تخفیف هم میخوام. خلاصه واسه 6 شب اتاق دابل واسم شد 1697 لیره . بعد واسه ترانسفر هم 100 لیره از فرودگاه به هتل و 100 لیره هم برعکس (البته برگشت با لموزین بود) . واسه اینترنت هم 100 لیره واسه یه هفته . جمعا 2000 لیره . دقیقا نمیتونم بگم چند دلار ، چون من تو یه بانک ترکی حساب دارم و از اونجا لیره پرداخت کردم . اما جمعا با لیره 750 میشه 1 میلیون و 500 هزار تومان . حالا نرخ برابری لیره با دلار 1.89 هست یعنی به عبارتی 2000 لیره میشه 1058 دلار .

در خدمتیم
قیمت بلیط هواپیما چقدر شد وآیا امکان تغییر تاریخ برگشت هم داشتید؟
تشکر کنندگان:
هواپیما از مشهد - استانبول - آنکارا هر نفر 580 تومان - ترکیش ایرلاین - واسه تغییر تاریخ فکر کنم میشد ولی در هر صورت یه کم چارج میشدیم.
الان در هیوستون
خدایا من فدات بشم.......

تشکر کنندگان:
با درود کسی از دوستان می دونه بلیط تهران به آنکارا با ترکیش ایر چقدره و چه روزهایی پرواز داره ؟؟؟؟؟؟
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA**
(2011-12-26 ساعت 23:13)kopol نوشته:  با درود کسی از دوستان می دونه بلیط تهران به آنکارا با ترکیش ایر چقدره و چه روزهایی پرواز داره ؟؟؟؟؟؟

سلام کوپول جان !!!
ارزون ترین حالت بلیط ترکیش از تهران میشه 388 تومن، ساعت 6 به وقت محلی میرسین و برگشتتون هم ساعت 11:15 شب به وقت محلیه

حالا اگه بخواین 5 شنبه یا جمعه بر گردین، برگشتتون غیر مستقیم میشه که قیمت بلیطتون 481 تومن میشه، از یه جهت خوبه که 1 یا 2 شب پول هتل نمیدین، ولی تقریبا گرونی بلیط با پول هتل (البته اگه هتل معمولی یا ارزون برین) سر به سر میشه پس به نظر من بهتره همون شنبه بر گردین

رفتتون اگه غیر مستقیم باشه 9 صبح به وقت محلی انکارا هستین

کلا بلیطی که یه طرفش غیر مستقیم باشه برای انکارا از ترکیش ایر این قیمته، دو طرف غیر مستقیم رو نپرسیدم ولی قاعدتا اون هم 100 تومن بیشتر میشه

راستی ایشالا اگه یه ضرب گرفتین جریمه تغییر بلیط 50 دلار میشه اگه تا 24 ساعت قبل بگین، و اگه کمتر از 24 ساعت قبل تغییر بدین جریمه 150 دلار میشه !!!
راستی هزینه هایی که گفتم هم برای یه نفره که واضحه دیگه

(2011-12-26 ساعت 04:33)saeed.kuchulu نوشته:  

در خدمتیم

هتل ریکسوس عالیه. اما من و خانواده ام هتل ددمان موندیم. شاید به لوکسی ریکسوس نباشه اما در حد 5 ستاره آنکارا هست (فکر کنم آنکارا یه ستاره اضافه به هتلاش میده Smile). من و همسرم و 2 تا بچه ها 9 شب در یه اتاق بزرگ 3+1 تخته اقامت کردیم با صبحانه عالی و اینترنت مجانی در اتاق و لابی و چندبار نوشیدنی در بار شد 2300لیر. کل رزرواسیون هم خودم با ایمیل و تلفن کردم. مراسم عالی شب یلدا هم در هتل ترتیب داده بودن که محشر بود (البته چیزی از آخرای مراسم به یاد نمیارم Smile )

ددمان خوب بود ؟ تر و تمییز بود؟
صبحانه برای من خیلی مهمه !!! Big Grin مفصل بود ؟
راستی شما ساختمون قدیمی بودین یا جدید ؟ خیلی فرق دارن ؟
یه سوال دیگه چون مصاحبه من اوایل فوریه هست و فصل سفر نیست به نظرتون برم همون جا رزرو کنم یا از اینجا بگیرم ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: Serendipity ، kopol ، 3rip ، **USA** ، امیر مهاجر ، amir0_0amir ، Solitude
(2011-12-26 ساعت 23:13)kopol نوشته:  با درود کسی از دوستان می دونه بلیط تهران به آنکارا با ترکیش ایر چقدره و چه روزهایی پرواز داره ؟؟؟؟؟؟

با سلام من بلیط دو طرفه به آنکارا را با برواز ترکیش به قیمت 352500 خریدم که آرژانس میگفت اگه زودتر اقدام کرده بودم بازهم جای تخفیف داشت . ساعت رسیدن به آنکارا روز یکشنبه 6 صبح و برگشت چهارشنبه 11:30 به وقت محلی خواهد بود.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: Serendipity ، امیر مهاجر ، amir0_0amir
(2011-12-27 ساعت 16:50)M.Haghighi نوشته:  

با سلام من بلیط دو طرفه به آنکارا را با برواز ترکیش به قیمت 352500 خریدم که آرژانس میگفت اگه زودتر اقدام کرده بودم بازهم جای تخفیف داشت . ساعت رسیدن به آنکارا روز یکشنبه 6 صبح و برگشت چهارشنبه 11:30 به وقت محلی خواهد بود.

هتل را چطور رزرو كردي ضمناً آيا امكان تغيير زمان برگشت وجود دارد يا خير؟
تشکر کنندگان:

دوست عزیز، من تو سایت هتل ریکسوس که شما زحمت کشیده بودین و لینکشو گذاشته بودین، رفتم و تاریخ عید رو برای تست دادم ولی اینطور که من فهمیدم پیغام داد که اتاقی که بشه با دو تا بچه استفاده کرد نداره و اتاقاش 2تخته هستن !!!
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان: arman_m ، امیر مهاجر
(2011-12-27 ساعت 16:50)M.Haghighi نوشته:  

میشه لطفآ آژانسشو برام pm کنید

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان