موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دروود
من براى گرفتن ويزا دارم ميرم آنکارا، اگر کسى هست که دوست داره تنها نباشه، پيام خصوصى بده.
شاد باشيد.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در استانبول اقامت داشتن ایا هتل خوبی هست که قابل توصیه باشه برای 5 تا 6 شب . ممنون می شم از تجربیاتتون بهم بگین.
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-16 ساعت 00:33)parsy631 نوشته: دوستانی که در استانبول اقامت داشتن ایا هتل خوبی هست که قابل توصیه باشه برای 5 تا 6 شب . ممنون می شم از تجربیاتتون بهم بگین.
من چند شب توی این هتل بودم شبی 20دلاروخیلی تمیزوخلوت بود در مرکزشهر.
اسم هتل BASRA
آدرس:MUSTAFA KEMAL PASA CAD.SAIT EFENDI SOK
NO:3 AKSARAY-ISTANBUL
(AKBANK AKSARAY SUBESI'NIN ARA SOKAGl)
tel:0212-5185872
fax:0212-5179716
درضمن اینترنت پرسرعت وایرلس هم داره اون هم رایگان آب جوش هم خواستی رایگانه.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هزينه 20 دلار براي هر شب واقعا عاليه.آيا دوستاني كه تا حالا آنكارا رفتن اونجا چنين هتل هاي ارزوني نبوده ؟ چون من هزينه كمتر ازشبي 50 دلار تا حالا نديدم كه كسي رفته باشه.لطفا اگر اطلاعاتي از چنين هتل هاي ارزان در انكارا داريد مطرح كنيد.ممنونم.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
طبق وظيفه اي كه در قبال استفاده از مطالب اين سايت ارزشمند دارم سفرنامه خودم رو تقديم همه دوستان مي كنم.
بعد از مشخص شدن تاريخ مصاحبه ام كه در تاريخ 2 فوريه بود به آژانس جزيره بهشت كه كمي بالاتر از پارك ملت است رفتم و بليط و هتل را رزرو كردم كه براي پرواز رفت و برگشت با تركيش اير و 9 شب هتل بيوك ارشان (چون بين تاريخ مديكال تست 28 ژانويه و مصاحبه 2فوريه من فاصله زياد بود و پروازهاي نزديك به اون تاريخها خالي نبودند) و ترانسفر فرودگاهي 1200000 تومان پرداخت كردم كه هتل شبي براي يك نفر 45 دلار آب خورد البته متصدي آژانس پيشنهاد كرد كه وقت مديكال تست را توسط اونها تعيين كنم و به جاي 9 شب 6 شب هتل بگيرم كه من اطمينان نكردم و طبق وقتي كه خودم گرفته بودم بليط و هتل را رزرو كردم.
نكات مهم:
1-حرف متصدي آزانس در مورد وقت پزشكي درست بود و اساسا اين وقتي كه از طريق سايت دكتر اونگان ميگيريم زياد جدي نيست.
2-ميتوانيد فقط بليط هواپيما را بگيريد و با اتوبوس به مركز شهر آنكارا كه كيزيلاي نام دارد برويد و هتلهاي ارزانتر و بهتري را خودتان بگيريد. آنكارا پر از هتل است.
به هر حال پرواز ساعت 4 صبح پنجشنبه به وقت تهران بود پرواز سر موقع انجام شد هواپيما و پذيرايي زياد تعريفي نداشت به هر حال بعد از دوساعت و بيست دقيه به فرودگاه آنكارا رسيديم فرودگاه بسيار خلوت بود تشريفات ورود به سرعت و آساني انجام شد جلوي درب سالن خروجي فردي كه بعدا فهميديم نامش آقا مصطفي است با تابلويي كه اسم من و چندنفر ديگر رويش نوشته شده بود منتظر بود خودم را معرفي كردم فارسي بلد بود و من را راهنمايي كرد به گوشه اي از سالن تا بنشينم و منتظر بقيه باشم.همانجا بايك نفر آشنا شدم و تا آخر سفر باهم بوديم.تركيه يك ساعت و نيم از ايران عقب تر است يعني ساعت 7 تهران مساوي ساعت 5:30 آنكارا است.
برف باريده بود و همه جاسفيد و سرد بود آقا مصطفي با يك ون سفيد رنگ مارا به در هتل رساند هتل بيوك ارشان يك هتل بسيار قديمي با ظاهري قديمي تر است به گفته رسپشن خوش اخلاقش آقا رمضان بيش از 33 سال است كه پذيراي ايرانيها است.كليد اتاق را گرفتم اتاق در طبقه سوم بود يك اتاق دوتخته كوچك با نماي چوبي بسيار كهنه ولي تميز و گرم بود.يك يخچال كوچك و تلويزيون هم بود.رسپشنها فارسي بلد بودند.صبحانه هم هر روز مثل هم بود دو نوع زيتون ،كره ،مربا، پنير،تخم مرغ آب پز ،گوجه وخيار ،چاي ونسكافه و آب ميوه.اينترنت وايرلس هم داشت كه بسيار خوب كار مي كرد من با گوشي موبايلم وصل مي شدم.
هتل پر از ايراني بود همه هم كار سفارت داشتند البته از كيسهاي مختلف اعم از لاتاري ، توريستي، گرين كارت فاميلي ، دانشجويي و ... به نظر من يكي از خوبيهاي هتل بيوك ارشان در مقابل معايبش همين حظور ايرانيهاست كه اولا تحمل شهر دلگير آنكارا را راحتتر مي كند و در ضمن از تجربيات ديگران و راهنماييهاي فكري ايشان استفاده مي كنيد.به عنوان مثال در زمينه آدرسهاي مختلف و استفاده از سيستم حمل ونقل عمومي و.. از راهنماييهاي دوستان بسيار استفاده بردم.
يك مسجد بسيار زيبا بالاتر از هتل است بنام مسجد كوجاك تپه كه حتما برويد و ببينيد.هتل در خياباني قرار گرفته در آن پر از رستوران است.
خلاصه بعد از يك استراحت كوتاه و خوردن صبحانه در رستوران هتل جهت شناسايي سفارت و مطب دكتر اونگان راهي خيابان شدم از درب هتل كه خارج بشويد و خيابان را به سمت پايين برويد به خيابان ديگري مي رسيد بنام مشروطيت كه آن راهم بايد به سمت چپ يعني پايين برويد تا به بلوار آتاتورك برسيد دست راست شما ميدان كيزيلاي است ولي شما بايد به سمت چپ حركت كنيد چند قدم كه برويد يك مركز exchange يا همان صرافي خودمان است.خوب فعلا صرافي را فراموش كنيد و به حركت خودتان ادامه دهيد يك ربع كه برويد و يك چهار راه را كه رد كنيد سر چهاراه بعدي پرچم سفارت آمريكا را در سمت ديگر بلوار مي بينيد.براي رفتن به سفارت بايد به سمت ديگر بلوار برويد.مطب دكتر در همين سمت خودمان است ولي بايد به رفتن ادمه بدهيد تا به يك پارك برسيد تا مطب دكتر ازهتل بيست دقيقه واز سفارت پنج دقيقه راه است مطب در محل تقاطع بلوار آتاتورك و يك خيابان موازي آن است كه وقتي به هم ميرسند تشكيل يك مثلث را ميدهند مطب دكتر اونگان در راس اين مثلث قرار دارد.
خلاصه روز 28 ژانویه صبح ساعت 8:30 به مطب دکتر اونگان در طبقه چهارم رفتم که با در بسته مواجه شدم یکی از کارکنان ترک گفت که مطب ساعت 9 باز می شود چرخی زدم و ساعت 9 برگشتم منشی دکتر آمد و از همه در خواست کرد که پاسپورتها را به همراه دو قطعه عکس 5*5 و کیس نامبر تحویل او بدهیم بعداز چند دقیقه نفری یک برگه به ما داد که ظاهرا دستور آزمایش و عکس برداری از قفسه سینه بود پاسپورتها را هم داد و گفت که به طبفه بالا برویم.
طبقه پنجم آزمایشگاه بود مدتی نشستیم بعد مجددا پاسپورتها را به همراه کیس نامبر به پذیرش آزمایشگاه دادیم بعد یکی یکی مارا صدا کرد و نفری 50 دلار گرفت البته چند لیری هم پس داد برگه حاوی کیس نامبر ما را هم پس داد و بعد از مدتی هم یکی یکی مارا صدا کردند و رفتیم آزمایش خون دادیم و پس از آن از قفسه سینه عکس گرفتند و دوباره به طبقه پایین و مطب دکتر برگشتیم.
منشی دکتر بازهم پاسپورتها راگرفت و گفت که منتظر بنشینیم دور تا دور مطب دوربین مدار بسته بود گویا دکتر صدای داخل سالن راهم می شنود به هر حال مواظب حرف زدن خودتان باشید البته نمی خواهم جو را امنیتی کنم!! منشی دکتر بعد از مدتی نام من را صدا زد وارد اتاق دکتر شدم خودش داخل اتاق نبود نشستم و مجله ای را که روی میز بود باز کردم و مشغول مطالعه شدم.بعداز چند دقیقه دکتر اونگان وارد شد دکتر فارسی و انگلیسی را بلد است منش اش هم همینطور بلا فاصله شروع به سوال کرد که قدم چقدر است و وزنم چقدر و آیا سابقه بیماری داشته ام و از این قبیل سوالات بعد روی تحت معاینه نشستم و گوشی روی قلب و کمرم گذاشت چند ضربه هی هم به پهلوها زد و پرسید که درد دارم که جواب منفی بود بعد پرسید که متاهل هستی که گفتم خیر نمی دانم چرا گفت راحت!! بعد گفت آستینت را بزن بالا تا زدم بالا بدون هیچ سوالی بلافاصله واکسن کذایی آبله مرغان را زد.
به سالن انتظار برگشتم منشی دکتر 140 دلار بی زبان ازمن گرفت (70 دلار بابت ویزیت و 70 دلار بابت واکسن) و گفت که دوشنبه ساعت 3 بعداز ظهر بیا و جواب را بگیر آن روز شنبه بود.
دوشنبه برگشتم و جواب آزمایش را گرفتم که شامل 3 چیز بود یک پاکت دربسته که گفت باید تحویل سفارت شود یک برگ واکسیناسیون جدید که برای خودم است و یک cd که در فرودگاه آمریکا بخش مهاجرین تحویل می گیرند و به هیچ وجه نباید تحویل سفارت شود.
چند روزی را تا روز مصاحبه وقت داشتم به گشت و گذار و خرید سپری کردم حراج بود و قیمت جنسهای مارکدار بد نبود بهترین جا برای خرید آنکا مال بود که با مترو رفتم در میدان کیزیلای یک ایستگاه مترو است داخلش هم پر از فروشگاه است یک راه هم به فروشگاه بزرگ کیزیلای دارد داخل آن دوخط وجود دارد یکی به نام مترو(metro) است ودیگری به نام آنکاری(ankary) که شما باید سوار مترو شوید کیزیلای ایستگاه اول است یک بلیط رقت و برگشت به قیمت 3.5 لیر میخرید و سوار می شوید و ایستگاه چهارم accurpo آک کورپو پیاده می شوید که روبروی آنکا مال است.
بالاخره روز مصاحبه فرا رسید ساعت 7:15 از هتل خارج شدم و ساعت 7:30 جلوی در سفارت بودم راستی سفارت درهای زیادی دارد باید وارد خیابان پشت سفارت بشوید و دنبال Gate4 بگردید در آنجا دوتا صف است آن صفی که به دیوار سفارت نزدیک تر است صف گرین کارت است نفر اول بودم کم کم بقیه هم پیدایشان شد ساعت 10 دقیقه به 8 پاسپورتها راجمع کردند ساعت 8:10 هم چندتا چندتا صدا کردند بعد یکی یکی از اتاق کنترل رد شدیم موبایلها را می گرفتند ولی کیف را پاز عبور دادن از ایکس ری گذاشتند که ببریم داخل قبل از ورود به سالن اصلی در یک باجه در حیاط ، اصل مدارک را به همراه دوقطعه عکس دیگر گرفتند کارمندان همه فارسی بلد بودند همانجا سوال کردند که مصاحبه فارسی باشد یا انگلیسی که من فارسی را انتخاب کردم یک شماره به من دادن که زیرش هم نوشته بود مصاحبه فارسی بالاخره وارد سالن اصلی شدم.
داخل سالن اصلی پر از صندلی بود بعد از چند دقیقه هم سالن پرشد که همه ایرانی و برنده لاتاری بودند یکی دو تا هم خانواده ترک بودند.صندلی ها پشت به باجه ها است و روی دیوار روبرو هم یک تلویزیون LCD ویک مانیتور نشان دهنده شماره ها است. بعد از بیست دقیقه شماره ها یکی یکی اعلام شد بالاخره نوبت من رسید جلوی شماره من شماره باجه 1 حک شده بود رفتم ربای انگشت نگاری ابتدا چهار انگشت دست چپ بعد دست راست و بعد دوتا شستها را روی دستگاه اسکنر گذاشتم.بعد برگشتم و نشستم همینجا بگویم اعلام شماره ها ترتیب مشخصی نداشت مثلا اول شماره 607 اعلام شد بعد 604 خلاصه اگر شمارتون به ترتیب اعلام نشد هول نکنید.خلا صه نشستیم و تا دوباره شماره ام اعلام شد این بار باجه 3 وقت پرداخت پول بود با درد و رنج فراوان 819 دلار را پرداخت کردم برگشتم ونشستم این بار برای باجه 1 شماره ام اعلام شد دیگه وفت مصاحبه بود مصاحبه کننده خانمی بود بسیار خوش برخورد بسیارصمیمانه احوال پرسی کرد طوری که استرس بکلی ازمن دور شد بعد از من خواست که دست راستم رو بالا ببرم و سوگند بخورم که گفتم یک موردی در برگه ها هست که قبلا با ایمیل اعلام کرده ام و باید اصلاح شود خندید و گفت می داند و مشکلی نیست سوگند خوردم که هرچه در داخل فرمها نوشته ام وهرچه می گویم راست است بعد پرسید که خوب کار شما چیست که جواب دادم بعد پرسید چند سال هست که در آنجا مشغولی که جواب دادم محل کار قبلی ام را که یک جای دولتی بود پرسید که گفتم بعد پرسید که سربازی رفته ام که جواب مثبت بود بعد گفت که مدارک شما کامل است و مشکلی هم جهت دریافت ویزا ندارید ولی یکسری مراحل اداری هست که درمورد شما باید انجام شود بعد یک برگه آبی به من داد و گفت آدرس سایت داخل برگه را هر هفته چک کنم بین 1ماه تا دو ماه دیگر و کیس نامبرم که آمد با پاسپورت و برگه آبی بیایم و ویزا را بگیرم در ضمن امروز یک بخشنامه آمد که 379 دلار از پول شما را باید پس بدهیم در سالن بمان و پولت را پس بگیر!! کل مدارک اصل غیر از برگه اعلام موجودی حساب را به همراه دوقطعه عکس اضافه پس داد.انتظار برگه آبی را داشتم ولی پس گرفتن پول لذت خاصی داشت نشستم و پس از اعلام مجدد شماره ام به باجه 3 رفتم و پولم را پس گرفتم.حالا هم منتظر کلیر شدن هستم.
نکات جالب :
1-رفتار کلیه کارمندان سفارت بسیار عالی بود در ضمن همه فارسی بلد بودند.
2- یک آقایی هم بود که سربازی نرفته بود و شغل دولتی هم نداشت ولی به او هم برگه آبی دادند در عوض کسی هم بود که سربازی رفته بود ولی شغل دولتی نداشت و ویزایش راگرفت.پس هیچ چیز صد در صد نیست.
3-ویزا ها را با پست بعد از دو سه روز به در هتل می رسانند کسی مستقیم از سفارت ویزا نمی گیرد.
4- یکی از مصاحبه کنندگان به دوست من گفته بود که سال آینده تعداد برندگان ایران دوبرابر خواهد شد.
5-سفارت واقعا در حال تعمیر بود و صدای بیل و کلنگ می آمد.
6- ترکها اصلا انگلیسی بلد نبودند حتی در حد شمارش ولی بسیار مهربان و آماده کمک بودند.
7-هوا بسیار سرد بود ظاهرا از سال 1990 تا کنون چنین سرمایی بی سابقه است.
8-آنکارا شهر کاملا امنی است.
9- اگر سيگاري هستيد از ايران براي خودتان ببريد كه از تركيه بسيار ارزانتر است.
10-دونر و اسکندر کباب را هم تست کنید که خوشمزه هستند Kfc و Mac Donald و king burger هم همه جا هست.
سلامتی و موفقیت همه دوستان را آرزو مندم.
شماره کیس: 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-16 ساعت 09:52)كاميلا نوشته: هزينه 20 دلار براي هر شب واقعا عاليه.آيا دوستاني كه تا حالا آنكارا رفتن اونجا چنين هتل هاي ارزوني نبوده ؟ چون من هزينه كمتر ازشبي 50 دلار تا حالا نديدم كه كسي رفته باشه.لطفا اگر اطلاعاتي از چنين هتل هاي ارزان در انكارا داريد مطرح كنيد.ممنونم.
آنکارا هتل اوزیلهان هر شب 30 $ 1 تخته- 2 تخته 50 $
خوب -اینترنت رایگان - نزدیک سفارت- مناسب برای خانواده
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام من برای 19 Feb مصادف با 30 بهمن بلیط برای آنکارا با برواز ایران ایر گرفته ام از دوستان اگه کسی هست خوشحال میشم همسفر باشیم.
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-02-16 ساعت 12:03)hamideastwood نوشته: سلام دوستان
...
خلاصه بعد از يك استراحت كوتاه و خوردن صبحانه در رستوران هتل جهت شناسايي سفارت و مطب دكتر اونگان راهي خيابان شدم از درب هتل كه خارج بشويد و خيابان را به سمت پايين برويد به خيابان ديگري مي رسيد بنام مشروطيت كه آن راهم بايد به سمت چپ يعني پايين برويد تا به بلوار آتاتورك برسيد دست راست شما ميدان كيزيلاي است ولي شما بايد به سمت چپ حركت كنيد چند قدم كه برويد يك مركز exchange يا همان صرافي خودمان است.خوب فعلا صرافي را فراموش كنيد و به حركت خودتان ادامه دهيد يك ربع كه برويد و يك چهار راه را كه رد كنيد سر چهاراه بعدي پرچم سفارت آمريكا را در سمت ديگر بلوار مي بينيد.براي رفتن به سفارت بايد به سمت ديگر بلوار برويد.مطب دكتر در همين سمت خودمان است ولي بايد به رفتن ادمه بدهيد تا به يك پارك برسيد تا مطب دكتر ازهتل بيست دقيقه واز سفارت پنج دقيقه راه است مطب در محل تقاطع بلوار آتاتورك و يك خيابان موازي آن است كه وقتي به هم ميرسند تشكيل يك مثلث را ميدهند مطب دكتر اونگان در راس اين مثلث قرار دارد....
چرا اینقدر راهتونو دور کردین؟! کافی بود به محض خروج از هتل، به جای این که به سمت چپ برین (...خيابان را به سمت پايين برويد ...)، به سمت راست می رفتین تا به خیابانی برسین که به صورت اوریب به بلوار آتاتورک می رسه. از این طریق خیلی زودتر می تونستین به سفارت و مطب برسین.
ایرانی های حاضر در هتل معمولا کمکی به آدم نمی کنن جز استرس افزایی. چیزایی از خودشون در میارن که در دکان هیچ عطاری پیدا نمیشه و هرچی بهشون میگی حرفتون غلطه، به کتشون نمیره. من ترجیح میدم با این جماعت کمتر دمخور بشم.
من هم تقریبا در زمستان مصاحبه داشتم. اشتباه منم همین بود که یکباره از اینجا از همون آژانس تور گرفتم. اما دو نفر از دوستان مهاجرسراییمون (که یکیشون همسر و فرزند خردسال هم داشت) فقط بلیط هواپیما گرفته بودن و یک شب هتل وبعد در همون آنکارا با خیال راحت تونستن هتل ارزونتر و بهتری پیدا کنن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-16 ساعت 15:18)M.Haghighi نوشته: با سلام من برای 19 Feb مصادف با 30 بهمن بلیط برای آنکارا با برواز ایران ایر گرفته ام از دوستان اگه کسی هست خوشحال میشم همسفر باشیم.
nدوست عزیز برای شما و تمام ایرانی های عزیزم آرزوی مصاحبه ای راحت و بی دردسر و توام با موفقیت و ویزای یکضرب می کنم....
وای خدایا روزی ما هم باشه ایشاالله
در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.
چرخهای سنگین و زنگ زدۀ زندگی با دستهای نامرئی امید می چرخد
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-17 ساعت 01:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-18 ساعت 10:29 توسط frozen mind.)
(2012-02-16 ساعت 12:03)hamideastwood نوشته: سلام دوستان
طبق وظيفه اي كه در قبال استفاده از مطالب اين سايت ارزشمند دارم سفرنامه خودم رو تقديم همه دوستان مي كنم....
مرسی از بابت توضیحات مفصلت فقط یه چیزی اینکه اسپانسر داشتی ؟اگه نه چه مدارک مالی رو بردی؟
شماره کیس :2012AS5xxxx
کنسولگري: آنكارا
مصاحبه:28 june +برگ آبی، فرم 9 سوالی 23 july
کلیرنس: 7 sep ، گرفتن ویزا: 13 sep
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-17 ساعت 04:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-18 ساعت 17:49 توسط ParsTrader.)
با سلام من چون اطلاعات مربوط به آماده شدن برای سفر رو قبل از اینکه این تاپیک به وجود بیاد بصورت پراکنده در تاپیک های دیگه گذاشته بودم خیلی خلاصه اینجا هم میگم شاید بدرد دوستان بخوره
بلیط رفت و برگشت ترکیش رو خردیم 340 تومن
هتل رو هم ددمان گرفتم چون الان یه تخفیف خوب میده... کلا هتل و ترانسفر فرودگاهی برای 7 شب شد 700 تومن(البته با کلی چونه زدن با آژانس)
به دوستانی هم که هتل ارزون میخوان پیشنهاد میکنم یه سری به سایت هتل اویزلهان بزنن... این هتل 2 ستاره هست و نسبتا تر و تمیزه(البته من با توجه به عکسهای سایتش به این نتیجه رسیدم) و فکر میکنم اتاق سینگلش رو بتونید با شبی 45 دلار بگیرید...
duste aziz hotele ozil han mitune entekhabe khubi jahate sarfejuyi dar pul va dashtane emkanate mamuli va khube.ino dar nazar dashte bashid ke hotele ozil han 2model otagh ba do gheymat dare otaghhaye mamuli va lux ke fargheshun tu tamiz tar budane lavazemashune.
[quotean='1317994594']
دوستانی که تجربه اجاره آپارتمان مبله در آنکارا رو دارن میتونن کمی راهنمایی کنن؟
[/quote]
man hodude 1.5 sal karmande yeki az ajans haye faal tu ankara budam vali al an 5mahe ke raftam agar khasti mitunam rahnamayit konam che etelaati ehtiyaj darid?dar khedmatam.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-17 ساعت 01:15)پرنیان90 نوشته: (2012-02-16 ساعت 12:03)hamideastwood نوشته: سلام دوستان
طبق وظيفه اي كه در قبال استفاده از مطالب اين سايت ارزشمند دارم سفرنامه خودم رو تقديم همه دوستان مي كنم.....
مرسی از بابت توضیحات مفصلت فقط یه چیزی اینکه اسپانسر داشتی ؟اگه نه چه مدارک مالی رو بردی؟
انجام وظيفه بود.
خير من اسپانسر نداشتم و يك مانده حساب 60 ميليون توماني با گردش حساب 6 ماهه از بانك ملت ارائه كردم مانده حسابم رو ترجمه رسمي كردم با مهر وزارت خارجه و دادگستري و گردش حسابم رو خود بانك به انگليسي داد. يكي از دوستان كه ويزاي يكضرب گرفت مانده حسابش 50 ميليون تومان و گردش 1 ساله بود.
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-16 ساعت 16:33)frozen mind نوشته: (2012-02-16 ساعت 12:03)hamideastwood نوشته: سلام دوستان
...
خلاصه بعد از يك استراحت كوتاه و خوردن صبحانه در رستوران هتل جهت شناسايي سفارت و مطب دكتر اونگان راهي خيابان شدم از درب هتل كه خارج بشويد و خيابان را به سمت پايين برويد به خيابان ديگري مي رسيد بنام مشروطيت كه آن راهم بايد به سمت چپ يعني پايين برويد تا به بلوار آتاتورك برسيد دست راست شما ميدان كيزيلاي است ولي شما بايد به سمت چپ حركت كنيد چند قدم كه برويد يك مركز exchange يا همان صرافي خودمان است.خوب فعلا صرافي را فراموش كنيد و به حركت خودتان ادامه دهيد يك ربع كه برويد و يك چهار راه را كه رد كنيد سر چهاراه بعدي پرچم سفارت آمريكا را در سمت ديگر بلوار مي بينيد.براي رفتن به سفارت بايد به سمت ديگر بلوار برويد.مطب دكتر در همين سمت خودمان است ولي بايد به رفتن ادمه بدهيد تا به يك پارك برسيد تا مطب دكتر ازهتل بيست دقيقه واز سفارت پنج دقيقه راه است مطب در محل تقاطع بلوار آتاتورك و يك خيابان موازي آن است كه وقتي به هم ميرسند تشكيل يك مثلث را ميدهند مطب دكتر اونگان در راس اين مثلث قرار دارد....
چرا اینقدر راهتونو دور کردین؟! کافی بود به محض خروج از هتل، به جای این که به سمت چپ برین (...خيابان را به سمت پايين برويد ...)، به سمت راست می رفتین تا به خیابانی برسین که به صورت اوریب به بلوار آتاتورک می رسه. از این طریق خیلی زودتر می تونستین به سفارت و مطب برسین.
ایرانی های حاضر در هتل معمولا کمکی به آدم نمی کنن جز استرس افزایی. چیزایی از خودشون در میارن که در دکان هیچ عطاری پیدا نمیشه و هرچی بهشون میگی حرفتون غلطه، به کتشون نمیره. من ترجیح میدم با این جماعت کمتر دمخور بشم.
من هم تقریبا در زمستان مصاحبه داشتم. اشتباه منم همین بود که یکباره از اینجا از همون آژانس تور گرفتم. اما دو نفر از دوستان مهاجرسراییمون (که یکیشون همسر و فرزند خردسال هم داشت) فقط بلیط هواپیما گرفته بودن و یک شب هتل وبعد در همون آنکارا با خیال راحت تونستن هتل ارزونتر و بهتری پیدا کنن.
از اينكه پيشكسوتي مانند شما مطلب بنده را مورد توجه قرار داده بسيار خوشحالم و تشكر مي كنم.
در مورد مسير گويا حق با شما است چون تعداد زيادي از ايرانيها كه در هتل بودند همين مسير را پيشنهاد كردند ولي بنده معمولا راهي را كه خودم پيدا كنم همان را ادامه مي دهم!!!
ايرانيهايي كه در هتل بوديم اغلب مثل هم بوديم بيشترشان اگر از من بهتر نبودند مطمئنا بدتر هم نبودند.يكي از خوبيهاي مهاجر سرا اين است كه تقريبا همه از مراحل كار آگاه شده اند و حرف غير منطقي و شايعه مورد پذيرش قرار نمي گيرد.به هر حال هر شخصي در مورد مواجه شدن با يك جمع غريبه روشهاي خاص خودش را دارد اگر دوستان واقعا با شنيدن بعضي حرفهاي غير منطقي دچار استرس مي شوند بايد به نصيحت شما عمل كنند.
درمورد هتلهاي ارزانتر و بهتر همانطور كه در ابتداي سفر نامه اشاره كرده ام كاملا حق با شما است خودمان مي توانيم به راحتي هتلهاي بهتر و ارزانتر پيدا كنيم.
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سوال از دوستاني كه اطلاعاتي در رابطه با 2 هتل آنكارا پلازا و ددمان دارند لطفا مزايا و معايب براي خانواده اي كه بچه 4 ساله دارند را بفرماييد و كدام را پيشنهاد مي كنيد