موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من هتل مراد هستم تا دو هفته دیگه به نسبت قیمتش تقریبا بهترین هتل آنکاراس. هرکی خواست بیاد پیام بده واسش اتاق جور می کنم٬ الکی پول واسه راهنما هم ندین٬ من تا وقتی آنکارا باشم هرکی کمک بخواد راهنماییش می کنم.
رویت قبولی : 15 جولای
کنسول: آنکارا
نامه دوم: 17 می
مصاحبه: اواخر جولای
کلیرنس: 25 سپتامبر
ویزا: 27 سپتامبر
ورود به آمریکا : 17 اکتبر
گرین کارت : 1 نوامبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
ما تور 4 روز استانبول - 4 روز آنکارا گرفتیم. شد نفری یک میلیون. هردو جا هتل 4 ستاره. ظاهرا هتل ددمان بخاطر سالگردی که داره تخفیف خوبی زده
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من مصاحبم تو سفارت آنکاراست
من یکسری از ترجمه مدارک رو تهیه کردم اما دیگه وقت کافی هم واسه ترجمه مجدد ندارم .آیا میشه ترجمه مدارک رو کپی برابر اصلش رو بفرستم آنکارا؟
اگه آره , مهر کپی برابر اصل باید انگلیسی باشه یا فارسی هم مورد قبوله؟ کسی میتونه کمی اطلاعات بهم بده ؟ واقعا ممنون میشم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-04 ساعت 09:10)salar60 نوشته: سلام دوستان عزیزم
من یکسری از ترجمه مدارک رو تهیه کردم اما دیگه وقت کافی هم واسه ترجمه مجدد ندارم .آیا میشه ترجمه مدارک رو کپی برابر اصلش رو بفرستم آنکارا؟
اگه آره , مهر کپی برابر اصل باید انگلیسی باشه یا فارسی هم مورد قبوله؟ کسی میتونه کمی اطلاعات بهم بده ؟ واقعا ممنون میشم
دوست عزيز شما برنده چه سالي هستي ؟ تاريخ مصاحبتون كي اعلام شده ؟
من خودم يكسري از ترجمه مدارك خودم و همسرم شامل شناسنامه ، كارت ملي ، سند ازدواج، كارت سربازي و مدارك دانشگاهي و نامه تمكن مالي (خود بانك انگليسي مي ده و نيازي به ترجمه نيست ) به انضمام كپي اصل مدارك رو براي سفارت پست كردم و يك نسخه ترجمه اضافي از هر كدوم رو با خودم روز مصاحبه بردم ولي اونجا فقط اصل مدارك رو ازم گرفتن و تطبيق دادن و بعد از مصاحبه بهم برگردوندن . جهت اطمينان شما اگه به همون دارالترجمه اي كه مداركتون رو ترجمه كرده مراجعه كنيد حتماً فايل شما رو داره نهايت يه پرينت و يك مهر مي زنه كه وقت زيادي ازتون نمي گيره .
موفق باشيد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-02 ساعت 17:52)hadiseh.t نوشته: (2012-08-02 ساعت 16:58)parsy631 نوشته: (2012-08-02 ساعت 12:35)hadiseh.t نوشته: (2012-08-02 ساعت 12:33)sbh نوشته: (2012-08-02 ساعت 11:20)hadiseh.t نوشته: کپی همه صفحان پاسپورت-ترجمه شناسنامه وکپی نمام صفحات-ترجمه مدرک ازدواج وکپی تمام صفحات-ترجمه اخرین مدرک تحصیلی وکپی البته بهتره دیپلم وپیش دانشگاهی هم ترجمه بشه وکپیش فرستاده بشه-ترجمه کارت ملی وکپی-ترجمه کارت پایان خدمت وکپی-نامه دوم یا پرینت جواب kccکه در ان تلریخ مصاحبه مشخص شده- مدارک ساپورت مالی یا گواهی تمکن مالی
ایمیل رو از سایت از لینک زیر زدم، سابجکت رو هم
what is my appointment date
گذاشتم.
لینک:
http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
واقعا ممنونم. خیلی لطف کردین.
میتونم براتون پیغام خصوصی بزارم؟
اگه سوالی هست بله می تونید.
(2012-08-02 ساعت 00:17)parsy631 نوشته: (2012-08-02 ساعت 00:04)behrooz ramezani نوشته: دوست عزیز با کدوم ایرلاین چک کردی ؟ ما واسه دوشنبه با پرواز ماهان بلیط گرفتیم 390 تومن . اگر خواستی ماهان رو یه چک کن .
سلام بهروز جان
میشه در پیام خصوصی بهم بگی از کجا گرفتی ؟ ممنون میشم. من ماهان ، ایران ایر و ترکیش را چک کردم . ترکیش قیمت خون باباش میده رفت و برگشت 900 تومان ، ایران ایر و ماهان هم جا نمی داد .
سلام منم امروز زنگ زدم به یکی از اقوام 9 اگوست رفت 13 اگوست برگشت رو داشت 340 تومن اگه کسی خواست بگه براش رزرو کنم.یا شمارشو بدم.7 نفرم بیشتر جا نداشت.
حدیثه جان ضمن تشکر فراوان از لطفت اگه می تونی بپرس ببین برای 6 یا 13 آگوست جا می ده ؟ 9 آگوست میشه پنجشنبه و فرصت کافی برای گرفتن ویزا با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه سفارت نیست. بازم ممنون از پاسختپرسام
دوست عزیز من الان پیامت و دیدم زنگ زدم ولی رفته بودن می تونم شنبه بپرسم اگه تا اون موقع البته بلیطتونو نگرفته بودین ولی باز من شنبه می پرسم بهتون خبر می دم.
پارسام عزیز من براتون بلیط برای 12 اگوست یه پرواز ویژست پیدا کردم 390 تومن 19 هم برگشت اگه می خوای شمارشو بدم رزرو کنید.
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اينم از لينك" سفر به تركيه براي مصاحبه :تور ، هتل ، بليط ... 2012 " كه توسط afs عزيز از بچه هاي 2013 بار گذاري شده
http://afsh.netai.net/assets/66/thread-4614.html
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خبر دارید دکتر اونگان 14 AUG تا 22 AUG تعطیل هست ایا جایگزین داره ؟؟/دوستانی که انکارا تشریف دارند یک تحقیقی بکنید
ممنون
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به اینکه بلیط هواپیما مشگل می شه تهیه کرد دوستانی که تجربه سفر با اتوبوس را دارند خواهشا نظر بدید.اگر تو این تایپیک جای مطرح کردن این مطلب نیست معذرت می خوام
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-04 ساعت 09:18)gulu نوشته: (2012-08-04 ساعت 09:10)salar60 نوشته: سلام دوستان عزیزم
دوست عزيز شما برنده چه سالي هستي ؟ تاريخ مصاحبتون كي اعلام شده ؟
من خودم يكسري از ترجمه مدارك خودم و همسرم شامل شناسنامه ، كارت ملي ، سند ازدواج، كارت سربازي و مدارك دانشگاهي و نامه تمكن مالي (خود بانك انگليسي مي ده و نيازي به ترجمه نيست ) به انضمام كپي اصل مدارك رو براي سفارت پست كردم و يك نسخه ترجمه اضافي از هر كدوم رو با خودم روز مصاحبه بردم ولي اونجا فقط اصل مدارك رو ازم گرفتن و تطبيق دادن و بعد از مصاحبه بهم برگردوندن . جهت اطمينان شما اگه به همون دارالترجمه اي كه مداركتون رو ترجمه كرده مراجعه كنيد حتماً فايل شما رو داره نهايت يه پرينت و يك مهر مي زنه كه وقت زيادي ازتون نمي گيره .
موفق باشيد
دوست عزیز منم 2 نسخه از هر کدوم از مدارکم ترجمه کردم یک سری رو فرستادم یه سری هم با خودم بردم که اصلا لازم نشد. به نظر من نیازی نیست.
شماره کیس: 2012AS00071xxx
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:25 جولای
افراد کیس :3
نتیجه مصاحبه: برگه آبی
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-04 ساعت 20:39)leila20 نوشته: دوست عزیز منم 2 نسخه از هر کدوم از مدارکم ترجمه کردم یک سری رو فرستادم یه سری هم با خودم بردم که اصلا لازم نشد. به نظر من نیازی نیست.
ما هم دقیقا همین کارو کردیم و سری دوم اصلا لازم نشد. برای اینکه خیالتون راحت بشه از قبل کانفرمیشن رسیدن مدارک با پست رو از سفارت بگیرین.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس: 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
موضوعها: 2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-05 ساعت 12:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-05 ساعت 12:07 توسط h4di.)
دوستان میشه در مورد ترنسفر از فرودگاه به داخل شهر با اتوبوس توضیح بدن. دفعه قبل با تاکسی رفتم و خیلی گران در اومد. چه اتوبوسهایی در بیرون فرودگاه هستند؟ قیمتشان چند است و کجا ایستاده اند؟
ممنون از راهنمایی
ویرایش: یادم هست دوستان در مورد اتوبوسهای 442 و EGO صحبت میکردند. اما یادم نیست که مقصد هر کدام کجا بود و چه مبلغی رو میگیرفتن.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-05 ساعت 12:02)h4di نوشته: دوستان میشه در مورد ترنسفر از فرودگاه به داخل شهر با اتوبوس توضیح بدن. دفعه قبل با تاکسی رفتم و خیلی گران در اومد. چه اتوبوسهایی در بیرون فرودگاه هستند؟ قیمتشان چند است و کجا ایستاده اند؟
ممنون از راهنمایی
ویرایش: یادم هست دوستان در مورد اتوبوسهای 442 و EGO صحبت میکردند. اما یادم نیست که مقصد هر کدام کجا بود و چه مبلغی رو میگیرفتن.
h4di عزيز
ما در هتل ددمان بوديم و براي رفت از فرودگاه كه آمديم بيرون درست سمت راستمان اتوبوسهاي EGO442 با كرايه 5 لير و 25 كروش ما را 45 دقيقه اي به ميدان كيزيلاي رسانيد .براي برگشت هم از دور ميدان كيزيلاي نبش خيابان آتاتورك نزديك خروجي مترو كيزيلاي سوار اتوبوسهاي EGO442 شديم به سمت فرودگاه نام ايستگاه HAVALIMANI (فرودگاه) هست روي تابلوي ايستگاه اتوبوس عكس هواپيما كشيده شده با نفري 5.25 لير . بيست دقيقه يكبار اتوبوس مياد . در اوج شلوغي خيابونها در عصر ما 45 دقيقه اي رسيديم فرودگاه براي برگشت.دقيقاً درب ورودي international departure فرودگاه Esenboga پياده شديم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . من تازگي توسط ايميل متوجه شدم كه برنده شدم . مداركم رو فرستادم و يه اشتباه داشت كه از طريق ايميل اصلاح كردم و KCC هم پذيرفت و اصلاح كرد .. اما ديگه نميدونم بايد چيكار كنم واسه گرفتن وقت سفارت تو آنكارا.. منتظر ايميل از طرف KCC باشم يا راه ديگه اي داره ؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-05 ساعت 16:28)hoorad نوشته: سلام دوستان . من تازگي توسط ايميل متوجه شدم كه برنده شدم . مداركم رو فرستادم و يه اشتباه داشت كه از طريق ايميل اصلاح كردم و KCC هم پذيرفت و اصلاح كرد .. اما ديگه نميدونم بايد چيكار كنم واسه گرفتن وقت سفارت تو آنكارا.. منتظر ايميل از طرف KCC باشم يا راه ديگه اي داره ؟
با عرض تبريك به شما بله دوست عزيز به محض مشخص شدن تاريخ مصاحبه خودشون بهتون ايميل مي زنن و بعد شما مي تونيد دوباره با كانفرميشن نامبرتون وارد همون سايتي كه قبوليتون رو رويت كرديد بشيد و به جاي نامه قبولي يه نامه ديگه مياد كه اگه احتمالاً مداركي ناقص هست همراهتون ببريد. تاريخ و زمان مصاحبه هم در اون مشخص شده است.
شما سريع كارهاي زير رو انجام بديد :
1- ترجمه مدارك :شناسنامه ، كارت ملي ، كارت سربازي ، سند ازدواج ، آخرين مدرك تحصيلي
2- تهيه كارت واكسن بين المللي از پاستور :
تزريق واكسنهاي MMR ، كزاز ، ديفتري و هپاتيت اگه با پاستور تماس بگيريد
حتماً راهنماييتون مي كنن .
3- تهيه گواهي تمكن مالي از بانكي كه توش حساب داريد فكر كنم بالاي 22000$ موجودي به ازاي هر نفر كافي باشه (مطمئن نيستم ).
اگه من چيز ديگه اي رو يادم رفته دوستان ذكر كنند.
موفق باشيد