(2012-08-15 ساعت 13:42)zavosh نوشته:ببخشید طول کشید جواب دادن، من تازه برگشتم.(2012-08-12 ساعت 16:53)daria نوشته:(2012-08-12 ساعت 12:18)j1970 نوشته: یه چیز جالب امروز فهمیدم اینجا بگم بد نیست.
من دو ماه پیش که اومدم، سیمکارت گرفتم اینجا و اینترنتش هم کمکم میکرد هر جا میرفتم، هم اگه یه چیزی رو نمیفهمیم فرتی تو گوگل ترنسلیت میزدم و معنیشو میدیدم.
دوباره امروز که برگشتم آنکارا، سیم کارتو با خودم آوردم چک کنم. از وقتی که تو اتوبوس 442 نشستم و یه کم قبلش هی دنبال یه چیز بودم که سیمکارت ایرانمو در بیارم اینو جا بزنم. چیزی پیدا نشد که نشد. اتفاقا دو تا ایرانی هم بودن که ازشون پرسیدم سنجاقی سوزنی چیزی دارن یا نه که نداشتن
تا اینکه رسیدم به هتل اتاپ معروف و یه سلام علیک با سرکان خان که منو هنوز یادش بود! خلاصه ازش یه چیزی گرفتم و سیم کارت آنکارا رو انداختم تو گوشی
دیدم ایول با اینکه رجیسترش نکرده بودم اما اینترنت داره و کارم میکنه مثل بنز.
اینهمه داستان گفتم که به این نتیجه اخلاقی برسیم که اگه سیمکارت گرفتی آنکارا نندازش دور، ببرش دوباره بیار استفادش کن
تازه یه فکر دیگم به ذهنم رسید که واسه 2013 خوبه. به نظرم اگه کسی سیمکارت خرید میتونه موقع اومدن به ایران بده دست رسپشن هتل و بهش بگه ایرانی دیگه که اومد بده بهش تا استفاده کنه. اولش شاید مسخره باشه اما اینکار شروع بشه میتونه خیلی وقتا کمک کنه به آدم یه جاهایی
سلام
واقعا؟! یعنی با همون گوشی دوباره کار کرد؟! چون من شنیده بودم گوشیهای رجیستر نشده فقط 20 روز از زمان اولین روشن شدن در ترکیه کار میکنن. اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه چون من هم یک سیمکارت ترکسل گرفتم و 1 گیگابایت اینترنت با سرعت خیلی خوب هم گرفتم، فکر کنم بیشتر از نصفش مونده باشه هنوز، اگه بتونم باز هم دفعه بعد با آیفون خودم باهاش کار کنم که عالی میشه.
سلام,
میشه لطفا" بگید سیم کارت را چند خریدید؟
بله با همون گوشی کار کرد بدون مشکل (فقط اینترنت روش ظاهرا یک ماهس که تموم شده بود و اینترنتی که استفاده میکردم از بقیه 6 لیر روی کارت بود)
من سیمکارت رو 20 لیر گرفتم و 20 لیر دیگه دادم واسه اینترنت که 14 لیرش واسه اینترنت بود و بقیش رو کارت مونده بود.
یکی دیگه از دوستان هم سیمکارتی که قبلا آنتالیا گرفته بود رو استفاده میکرد
(2012-08-12 ساعت 16:53)daria نوشته:در مورد اینترنت فک میکنم یه ماهه باشه. اما میتونی حدودا 14 لیر بدی و شارژ کنی. بله خیلی بدرد میخوره مخصوصا مپش به درد من خیلی خورد و عملا از آدرس پرسیدن راحت شده بودم.(2012-08-12 ساعت 12:18)j1970 نوشته: یه چیز جالب امروز فهمیدم اینجا بگم بد نیست.
من دو ماه پیش که اومدم، سیمکارت گرفتم اینجا و اینترنتش هم کمکم میکرد هر جا میرفتم، هم اگه یه چیزی رو نمیفهمیم فرتی تو گوگل ترنسلیت میزدم و معنیشو میدیدم.
دوباره امروز که برگشتم آنکارا، سیم کارتو با خودم آوردم چک کنم. از وقتی که تو اتوبوس 442 نشستم و یه کم قبلش هی دنبال یه چیز بودم که سیمکارت ایرانمو در بیارم اینو جا بزنم. چیزی پیدا نشد که نشد. اتفاقا دو تا ایرانی هم بودن که ازشون پرسیدم سنجاقی سوزنی چیزی دارن یا نه که نداشتن
تا اینکه رسیدم به هتل اتاپ معروف و یه سلام علیک با سرکان خان که منو هنوز یادش بود! خلاصه ازش یه چیزی گرفتم و سیم کارت آنکارا رو انداختم تو گوشی
دیدم ایول با اینکه رجیسترش نکرده بودم اما اینترنت داره و کارم میکنه مثل بنز.
اینهمه داستان گفتم که به این نتیجه اخلاقی برسیم که اگه سیمکارت گرفتی آنکارا نندازش دور، ببرش دوباره بیار استفادش کن
تازه یه فکر دیگم به ذهنم رسید که واسه 2013 خوبه. به نظرم اگه کسی سیمکارت خرید میتونه موقع اومدن به ایران بده دست رسپشن هتل و بهش بگه ایرانی دیگه که اومد بده بهش تا استفاده کنه. اولش شاید مسخره باشه اما اینکار شروع بشه میتونه خیلی وقتا کمک کنه به آدم یه جاهایی
سلام
واقعا؟! یعنی با همون گوشی دوباره کار کرد؟! چون من شنیده بودم گوشیهای رجیستر نشده فقط 20 روز از زمان اولین روشن شدن در ترکیه کار میکنن. اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه چون من هم یک سیمکارت ترکسل گرفتم و 1 گیگابایت اینترنت با سرعت خیلی خوب هم گرفتم، فکر کنم بیشتر از نصفش مونده باشه هنوز، اگه بتونم باز هم دفعه بعد با آیفون خودم باهاش کار کنم که عالی میشه.
یه نکته در مورد آیفوندارای عزیز، اونجا ممکنه آیفون رو که نشون بدی بگن سیمکارتا واسه اینا کار نمیکنه! به این علته که ممکنه بعضیاشون ندونن که ما اینجا آنلاک میکنیم و استفاده میکنیم
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing
مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.
http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing
مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.
http://www.mohajersara.com/thread-4459.html