موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-06 ساعت 19:37)aminvo نوشته: سلام دوستان من چند روز پیش توی سایت لاتاری بودم که دیدم زده فقط IE 6 و 7 قبول هست ولی الان دیگه نزده و با هر ورژن IE ثبت نام کنم مشکلی نداره؟
اشکالی نداره ... می تونید ثبت نام کنید ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
امسال امضای دیجیتال هم تو صفحه کانفریم نامبر اضافه شده
گمون کنم چشمشون از پارسال ترسیده
اگر ملتي چيزي را بر آزادي ترجيح دهند، همه چيز را از دست خواهند داد.
حافظا ، می خور و رندی کن و خوش باش
ولی دام تزویر مکن چون دگران قـــــرآن را
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
نتیجه رو مثل پارسال در تاریخ 12 اردیبهشت میتونید ببینید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your inquiry.
If you have lost your confirmation information, you will not be able to check your DV entry status. KCC does not have the ability to retrieve the confirmation page. We will not resend the confirmation page to you.
Support Contractor - Serco - NA
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-10-06 ساعت 16:27)javad_2 نوشته: (2011-10-06 ساعت 16:06)Hadi joon نوشته: سلام
من ثبت نام كردم و كانفرميشن نامبر و امضاي ديجيتال هم دريافت كردم،فرم رو مي تونيد در عرض 15 دقيقه(زيادش)پر كنيد،زياد عجله نكنيد.البته فكر كنم زمان دريافت فرم تا پر كردن اطلاعات 60 دقيقه باشه(منبع ايي ندارم و از نوشته هاي دوستان ميگم) و اگه از مدت زمان نامبرده شده بيشتر طول بكشه هر چي در فرم نوشتيد پاك ميشه پس نگران نباشيد و دوباره صفحه مربوط به فرم را باز كنيد و مشخصات خودتون رو وارد كنيد.
متشكرم
سلام دوست عزیز
وقتی فرم رو باز میکنید گوشه سمت راست در زیر تاریخ این نوشته رو میبینید Estimated Burden: 30 minutes یعنی 30 دقیقه وقت دارید برای ثبت نام
سلام
درست ميفرماييد دوست عزيز من هم نوشته خود را اصلاح كردم و خودم پس از اين ارسال دريافتم كه 30 دقيقه هست و در جمله هم گفتم منبعي ندارم و از گفته هاي دوستان ميگم.
متشكرم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
2011-10-08 ساعت 10:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-08 ساعت 15:45 توسط saied-k.)
دوستان عزيز !
از اونجاييكه كانفيرميشن نامبري كه در انتهاي ثبت نام دريافت مي كنيد بسيار مهم است ، و اختلالات تماس هاي اينترنتي ضعيف مثل DIAL UP ميتونه دردسر ساز بشه سعي كنيد از ADSL يا حتي اگه دسترسي نداريد از كافي نت استفاده كنيد.
اون دوستي كه فرمودند انتهاي ثبت نام ارطباتشون قطع شده دو حالت ميتونه براشون اتفاق افتاده باشه :
1 - در خلال پر كردن فرم اينتر نت قطع شده باشه و ايشون متوجه نشده باشن و خطايي دريافت نكرده باشند . در اينصورت در هنگام زدن دكمه ارسال چيزي رو ارسال نكرده اند و كامفيرميشن نامبري هم صادر نشده. و ميتونن از اول ثبت نام كنند.
2 - در انتهاي ثبت نام و پس از زدن دكمه ارسال و قبل از دريافت صفحه بعدي كه حاوي كامفيرميشن نامبر است ( چون مي دانيم در DIAL UP يك صفحه چند برابر حالت عادي طول مي كشد) ارتباط ايشون قطع شده باشد. در اين صورت ثبت نام كامل انجام شده ولي ايشون موفق به ديدن صفحه اخر حاوي كامفيرميشن نامبر نشده اند ؛ كه متاسفانه راهي براي بازيابي اون وجود نداره و اگر دوباره ثبت نام كنند باطل خواهد شد.