موضوعها: 0
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-28 ساعت 13:02)j@vad نوشته: به نظرتون رنگ لباس هم مهمه !! (محدوديتي كه براي رنگ لباس درنظر نگرفتن!) . من ميتونم با تي شرت نارنجي عكس بگيرم ؟؟
سلام
تو رو خدا اينقدر حساس نباشيد و استرس نديد،فقط مشخصات فني عكس مهمه و رنگ لباس و ... رو بي خيال شيد.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
از دوستان کسی هست عکسی رو که باهاش ثبت نام کرده و پذیرفته هم شده رو اینجا آپلود کنه...البته اگه مشکلی براتون نداره
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
راستي به نظر شما ميشه از عكسي كه سال يا سالهاي قبل استفاده كرديم دوباره استفاده كنيم؟ سرورشون اشكال ميگيره ؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
یه سوال داشتم در مورد عکس اینکه موقع آپلود عکس تو سایت لاتاری همون موقع مشخصات عکس اتوماتیک چک میشه و عکسای صحیح و میپذیره یا اینکه هر عکسی رو بزاریم قبول میکنه وبعدا چک میشه ?
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز اخواهش می کنم اینقدر در مورد عکس اینقدر نگران نباشید .کافیه برید یه عکاسی و بگید یه عکس برا شرکت در لاتاری می خوام ...همین و بس
خودشون همه مشخصات رو می دونند و اگر هم نمی دونند روی یک کاغذ براشون مشخصات فنی که دوستان در این انجمن گذاشتند بنویسید و ببرید ...تمااااااااااااااام
در بین تمامی مردم تنها عقل است که به عدالت تقسیم شده زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.
چرخهای سنگین و زنگ زدۀ زندگی با دستهای نامرئی امید می چرخد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عکس حداکثر سایز 600*600 هست یا فیکس باید این سایز باشه؟
اخه 600*600 مربع میشه عکس رو باید با فتوشاپ کشید مربع کرد؟
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-30 ساعت 01:46)Yashar1989 نوشته: عکس حداکثر سایز 600*600 هست یا فیکس باید این سایز باشه؟
اخه 600*600 مربع میشه عکس رو باید با فتوشاپ کشید مربع کرد؟
سلام
فكر كنم حداقل سايزش اين باشه و حداكثرش 1200 در 1200 هستش.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
عکس ها اکثراْ تاریخ دارن اگه بخوان سیریش بشن و یه properties بگیرن از فایل عکس تاریخش معلوم میشه و معلوم میشه که ماله
۶ ماه پیش نیست. البته فکر نکنم اینقدر سختگیری برای یه عکس باشه . چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ... )
چقدر خداوند بزرگ است درست زماني که انتظار دريافت چيزي را از او نداري بهترينش را به تو ارزاني مي دارد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب پس من روی کاغذم می نویسم یک عکس با زمینه سفید یا روش600در600پیکسل و حجم حداکثر240kbو بعد به عکاسباشی می گم لطفا توی سی دی بریزینش؟نباید اضافه کنم شونه هام هم باید پیدا باشه یا نباید پیدا باشه؟
ممنون می شم جواب بدین عزیزان.
امیدوارم همتون موفق باشید و اردیبهشت ماه خبرهای خوب بشنوید.
وای فقط دارم فکر می کنم امضای قبلیم چقدر مزخرف و پر مدعا بود!!!