موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-02 ساعت 15:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-02 ساعت 15:37 توسط nima_sima.)
سلام دوستان گلم
در لاتاری سالهای گذشته شاهد ثبت نام افراد درجه 2و3 فامیل و یا دوستان نزدیک و دور توسط اعضا این سایت بودیم .که این ثبت نامهای پی در پی صرفا از روی تفنن و بخت ازمایی بوده .من شاهد بودم که در شرکت ما یکی از همکاران چون عکس و مشخصات خواهر و شوهر خواهرش روی کامپیوترش داشت (حتی با اجازه خودشان) اونها رو ثبت نام کرد که برنده لاتاری دامادشان شد با کیس نامبر عالی .متاسفانه آقای داماد قصد بیرون رفتن از مملکت ندارند و یک شانس از بین رفت که می تونست شانس من یا شما باشه. پس اعضای محترم خواهش میکنم برای کسانی ثبت نام کنید که عشق امریکا هستندو از ثبت نامهای بی مورد بپرهیزید.اگه این پست اینجا گذاشتم بخاطر اینه که همه قبل از ثبت نام این تاپیک رو می خونن .باید منو ببخشید.
با تشکر
نیما
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-02 ساعت 16:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-02 ساعت 16:17 توسط alonak.)
سلام . از مدیران خواهش می کنم یک عکسی که مورد قبول هست با اون سایز و dpi مشخص و غیره رو بزارند تا این همه شک و تردید برای دوستان کنار بره و با خیال راحت ثبت نام کنند یک نمونه بزارید با تشکر از همه دوستان و مدیران محترم
[/quote]
سلام
من یه عکس میذارم که قبلا با اون ثبت نام شده و هیچ ایرادی نداشته.
امیداورم که همه از شک هایی که دارند خارج بشند.
فقط جهت اطلاع رسانی هستش و امیدوارم که از اعتمادم سوء استفاده نکنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گوش ها باید معلوم باشه در حجاب خانم ها؟؟؟؟من به شخصه مشکلی ندارم اما مادر بنده رو حجابش خیلی حساسه!و مقنعه می پوشه همیشه الان من باید چی کار کنم؟
وای فقط دارم فکر می کنم امضای قبلیم چقدر مزخرف و پر مدعا بود!!!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-02 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-02 ساعت 17:29 توسط ابی22.)
(2011-10-02 ساعت 16:34)مرجان گلی! نوشته: گوش ها باید معلوم باشه در حجاب خانم ها؟؟؟؟من به شخصه مشکلی ندارم اما مادر بنده رو حجابش خیلی حساسه!و مقنعه می پوشه همیشه الان من باید چی کار کنم؟
درود بر شما ...
در این عکسی که خود سایت لاتاری واسه نمونه گذاشته یه خانم هست که گوش هایش معلوم نیست ، یعنی موی سرش افتاده روی گوش هاش ....
اما نمی دونم واسه حجاب هم همین مورد رو صدق می کنه یا نه ؟!!!
لینک زیر رو می تونید ببینید . http://travel.state.gov/visa/visaphotore..._5331.html
------------------
مطلبی دیگه ای هم که میتونه مهم باشه اینه که ، چهره و گردن و شانه های فرد در عکس باید چیزی حدود 50 الی 60 درصد عکس رو بگیره و ممکنه برخی متوجه این موضوع نباشند ... این نمونه عکس ها رو با دقت در خود سایت نگاه کنید تا مشکلی پیش نیاد ... و سعی کنید همانند خود نمونه ها عکس بگیرید .
------------------------------
این لینک رو هم نگاه کنید : http://travel.state.gov/_res/flash/cropp...opper.html#
دوستان میتونید یک عکس بیاندازید که تا روی سینه شما مشخص باشه و بعد در فتوشاپ اندازه دقیق آن را بردارید ( اندازه عکس 51mm*51mm - یا همون 600 در 600 پیکسل )
قسمتی که برای عکس توضیح داده شده رو با ترجمه میذارم ....
select a digital image stored on your computer
resize and rotate it if necessary
crop it to a square image of exactly 600 x 600 pixels, and
save it to your computer for printing
یک تصویر دیجیتالی که بر روی کامپیوتر شما ذخیره شده است را انتخاب کنید
و آن را در صورت نیاز چرخش و تغییر اندازه دهید
و آن را تبدیل به یک مربع 600 * 600 پیکسل کنید
و ذخیره کنید در کامپیوتر برای چاپ
----------------
در این لینک میتونید عکس خود را امتحان کنید و حتی میتونید برحسب استاندارد سایت نیز عکستون رو ذخیره کنید . : http://travel.state.gov/_res/flash/cropp...opper.html#
در قسمت پایین صحفه 3 گزینه هست : Choose Photo ..... Crop Photo ....Save Phoo
و در قسمت سمت چپ صحفه گزینه Help هم وجود دارد و به شما می گوید که چگونه عکس ها را قرار دهید
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون اقای ابی22من خونده بودم اون عکسی که باید به سفارت بدیم لازمه گوش ها بیرون باشه!اره توی ایت عکس این خانوم گوشهاش معلوم نیست و عکس هم صحیحه!!من چیز زیادی در این باره نشنیدم(گوش،بیرون)اما خوب اگر حجاب رو قبول می کنن دیگه اون گوشهه چیه؟مادر من هم که توضیح المسائل رو از بره نمس تونم بهش بگم گوش جزو گردی صورته!البته به هر حال ادم باید به اعتقادات دیگران احترام بذاره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آره وقعا ، دمشون گرم كلي حال دادن اين آمريكايي ها هميشه هواي ما رو داشته و دارن ... !
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از عکس پارسالم استفاده می کنم و فقط مشکل تاریخ داره دیگه . قیافمونم که عوض نشده .
می مونه تاریخش . چی جوری عوضش کنم ؟
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-03 ساعت 16:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-03 ساعت 16:40 توسط behzad7.)
(2011-09-26 ساعت 02:32)mahdi1 نوشته: من می تونم عکسی که سال قبل گرفتم و با اون ثبت نام کردم رو دوباره استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟
مشکلی نداره من با عکسی که سال قبل شرکت کرده بودم شرکت کردم و برنده شدم . مشکلی هم پیش نیومد
شماره کیس : 2012AS00050XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:17 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:20 آگوست 2011
2کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:آپریل
تاریخ دریافت نامه دوم:اپریل
تاریخ مصاحبه:4 جون
دریافت کلیرینس :برگه آبی
تاریخ کلیر شدن : 4 جولای
مقصد: هیستون،تگزاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من شنیده بودم که عکس لاتاری از5تومن هست تا7تومن!اما اینجا 1500این تو سی دی ریخت ش سوال دیگر:این عکاسی رو من برای اولین بار رفتم چون من نمی خواستم برم پیش اشنا چون خجالت می کشیدم!!!(نمی دونم چرا)و یکجای دیگه رفتم که خداییش اخر مخروبگی بود!راه پلش گچ سقفش ریخته بود!دکوراسییونش هم بد نبود اما بجای کاغذ دیواری موکت زده بودن!(شاید مد جدیده؟)منم که ترسو تمام اخبار حوادثو اینا اومده بود تو مغزم!یعنی نشستم رو صندلی عکاسی قلبم از حلقم داشت می زد بیرون حالا همچین تیکه ای هم نیستما اما مقداری ترسو ام واسه همین با حجاب عکس انداختم اما تو عکس یک کوچومولو از موهام پیداس بنظرتون مشکلی ایجاد می شه؟خواهش می کنم جواب بدین البته اونجوری که من شال رو پیچیدم مشخصه که تزیینی نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه . بچه ها منظور از تاریخ عکس چیه؟
رتبه:
0
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممکنه در مورد مشخصات داخلی عکس هم توضیح بدید
فرضا چند درصد از عکس باید صورت باشه ؟
با تشکر