موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . سوالی دارم:
من در قسمت مشخصات همسر جای اسم و فامیل رو جابه جا نوشتم.اگر اگر برنده بشیم خیلی با مشکل مواجه می شیم.چی کار باید کرد؟
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
من گرین کارت دارم و همسرم نداره. حالا که همسرم می خواد فرم لاتاری پر کنه وقتی married انتخاب می کنه به صفحه بعدیش که میره باید مشخصات و عکس همسر رو وارد کنه هیچ گزینه ای هم نداره که همسر ممکنه گرین کارت داشته یاشه. چی کارش کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در حال حاضر پاس پورت ندارم تو فرم نیاز به مشخصه ای غیر اسم هست؟اگه فقط اسم باشه میتونم سپلل دقیقشو یادم بمونه واسه بعدا پاس گرفتن و سوال دیگه اینکه اگه بارند بشم و به قیده وثیقه از ایران خارج شم اونور که مشکلی پیش نمیاد؟به هیچ عنوان قصد برگشتن ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
یه سئوال داشتم.دختر من تا 4 ماه دیگه به دنیا میاد .سئوالم اینه که تو فرمها چطور باید اینو عنوان کنم.چون هنوز به دنیا نیومده و فعلا نمیتونم خانواده رو 3نفره معرفی کنم.از طرفی 2 نفرم دیگه نیستم؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-08 ساعت 17:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-08 ساعت 17:07 توسط parisrose22.)
سلام ببخشید من تاپیک مخصوص این موضوع را ندیدم هرجا هم گشتم چیزی در این خصوص پیدا نکردم میخواستم بدونم در صورت برنده شدن .... ایا داشتن سابقه کاررسمی یک امتیاز مثبت محسوب میشه یا منفی؟؟؟ من و شوهرم هردو شغل رسمی داریم با سابقه کار حدود 17 سال که البته من در شرف بازنشستگی هستم ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
منظور اینه که برای ویزا گرفتن مشکلی پیش نمیاد توی سفارت ... به افرادی که شغل ثابت دارن توی ایران هم ویزا تعلق میگیره ...
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
يك سئوال داشتم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد :
من و همسرم يك فرزند 3 ماهه داريم ، آيا براي ثبت نام خانوادگي بايد عكس نوزادمان را هم بصورت جدا بگيريم و ارسال كنيم ؟ آخه بچه ما خيلي كوچك هست و امكان عكس گرفتن خيلي سخت هست.
.
ممنون ميشم در صورت اطلاع راهنمايي بفرماييد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ثبت نام از چه تاريخي شروع شده و تا چه زماني فرصت براي ثبت نام داريم ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که متاهل باشد در زمان ثبت نام نیاز هستش عکس خانومش را در ثبت نام قرار دهد یاخیر؟
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-09 ساعت 13:42
با سلام خدمت دوستان
سن من 20 سال هست 6 ماه دیگه 21 سالم میشه میخواستم بدونم من میتونم زیر گروه پدر و مادرم ثبت نام کنم وسوال دیگه ای که دارم .من میتونم یکبار پدر با زیر گروه من و مادرم ثبت نام بکنم و مادرم با زیر گروه خودم و پدر م وخودم تنهایی ثبت نام بکنم و در کل 3 بار ثبت نام بکنم تا شانس برنده شدن بیشتر بشه ؟؟ ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر.