موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-01 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-02 ساعت 00:00 توسط iman677.)
دانشگاه این جا مدرک دال بر دانشجو بودن من میده
ولی نمی دونم یه وقت سفارت گیر نده که پیش دانشگاهی ندارم
اینجا bonafide certificate میدن
مصاحبه کنسولگری امریکا در بمبی برای لاتاری انجام میده
در این شهری که من هستم )حیدراباد)کنسولگری امریکا داره ولی کاره لاتاری را انجام نمیده
کیس نامبر: 2013AS00001XXX
رویت قبولی: 2012 May
سفارت: بمبئی
ارسال فرم های سری اول: May 2012 با DHL
کارنتی :2012 Aug 14
تاريخ مصاحبه: 2012 2 Oct
تاریخ کلیرنس: 2013 Mar 20
ورود به آمريکا: 2013 19 Apr
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من دیپلم 11 ساله دارم اما کارشناسی گرفتم برام مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همین امروز(20 مرداد91) عضو شدم و متاسفانه در اکثر موضوعاتی که میگردم برای پرسیدن سوالام،میبینم هیچ آپشنی برای تایپ سوالات وجود نداره و اکثرشون قفل شده هستن؟!بنابراین با وجود بی ربط بودن سوالاتم به این قسمت مجبورم که همینجا بپرسم.
1) لطفا راهنماییم کنید که چرا این مشکل برام پیش اومده و چیکار باید بکنم؟
2)من به آدرس رسمی ثبت نام لاتاری رفتم ولی هیچ گزینه ای که مبنی بر ثبت نام 2014 باشه پیدا نکردم.فقط یک لینک برای بررسی وضعیت قبولی اسم کسانی بود که قبلا ثبت نام کرده بودن برای 2012و2013.آیا من نتونستم قسمت مورد نظر رو پیدا کنم یا ثبت نام هنوز شروع نشده؟
3)اگر من اشتباه میکنم و در حال حاضر امکان ثبت نام هنوز وجود داره،کسی که الان یعنی در تاریخ (مرداد91)ثبت نام میکنه،لاتاری 2013 حساب میشه یا 2014؟
4)در کل،تاریخ سالی که گفته میشه، بر مبنای سالی که فرد ثبت نام کرده هست یا سالی که قراره در صورت قبولی وارد آمریکا بشه؟
5)اینطور که من از نوشته ها فهمیدم ،موقع ثبت نام ،مشابه روند بیشتر ثبت نام های اینترنتی در هر قسمتی که اطلاعات درست وارد نشه مثل عکس و. . . خطا گرفته میشه و فرد باید اشتباه مربوطه رو اصلاح کنه و اگر درست انجام بده آخرسر یک کد پیگیری داده میشه.پس اگر اشتباهی در پرکردن فرم ها انجام بدیم متوجه میشیم و به راحتی میتونیم اصلاحش کنیم.پس چرا آمار پرونده های ناقص و اشتباه اینقدر بالاست؟یعنی خود افراد پروسه ثبت نام رو نیمه کاره رها کردن یا اینکه با این فکر که پروسه رو درست انجام دادن کارشون رو تموم کردن و هیچ اطلاعیه ای مبنی بر وجود نقص و اشتباه در پروندشون بهشون داه نشده؟
من خیلی در مورد این سوالام سرچ کردم،هیچ جوابی پیدا نکردم.خیلی متشکر میشم اگه زودتر جوابمو بدید.
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی امکان داره کارمون رو تمام شده فرض کنیم ولی بدون دریافت هیچ اخطاری مبنی بر اشتباه بودن فرآیند ثبت نام،از لیست قرعه کشی حذف بشیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من فوق دیپلم بودم که الان کاردانی به کارشناسی می خونم. (یعنی مدرک فوق دپلمم دارم ولی دست دانشگاست) بهمن 91 (همین امسال) در مقطع کارشناسی هم فارغ التحصیل می شم ، حالا نوع مدرک دانشگاهیمو چی باید بزنم؟؟؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان من یه سوال داشتم و میدونم تو این تاپیک نباید مطرح کرد ولی جای دیگه ای نبود. خواستم بدونم مرحله دوم قرعه کشی 2013 که قرار بود 22 اکتبر باشه برگزار میشه یا کنسل شد؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم که اگر تکراری و... هست به بزرگی خودتون ببخشید:
دوستانی که درس میخونند اکثرا که سربازی نرفته اند. اگه برنده بشن تکلیف چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-10 ساعت 23:38
با سلام به مدیران خوش ذوق و کاربلد انجمن،
سؤالی که مدتی است برای من پیش اومده و کماکان بدون پاسخ مونده اینه که من پزشک هستم و مدرک تحصیلی من در ایران "دکترا"ست، حال باید در فرم ثبت نام لاتاری مدرکم رو "فوق لیسانس" اعلام کنم یا "دکترا"؟!
شاید دوستان بگن این که معلومه، ولی از منابعی شنیدم که مدرک دکترای پزشکی در ایران معادل "فوق لیسانس" است و منظور از عبارت "دکترا" در فرم ثبت نام "دکترای حرفه ای"ست؛ اما از طرفی عده ای هم گفتن که مدرک دکترای پزشکی ایران همان "دکترای حرفه ای"ست!
پس عاجزانه از دوستان مطلع در این زمینه تقاضامندم که با پاسخ قطعی و روشنی در این مورد بنده ی حقیر رو راهنمایی بفرمایند.
پیشاپیش سپاسگزارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
در ايران مدرك تحصيلي من ديپلم است ولي چون ديپلم كاردانش هستم 11 سال درس خوندم ميخواستم ببينم مدركم قبول دارن يا نه؟