موضوعها: 17
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامي شما نياز به نمره 7 آكادميك در آيلتس داريد. سپس وثيقه حدود 12 ميليون تومان و نيز پرداخت شهريه سالانه حدود 12 هزار دلار براي دانشگاههاي استراليا . البته بنا به شرايط امكان كم كردن يا بيشتر بودن ميزان شهريه هم در نظر گرفته ميشود
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی من از سربازی معاف هستم حالا راهی هست که 2 الی 3 ماه ویزا تحصیلی گرفت من رزومه درست کردم در حد تیم ملی و اینکه تمام مدارک هم کامله الانم جولومه حالا می شه دو الی 3 ماهه گرفت اگه استرالیا نمیشه ؟ میتونید یکجای دیگه رو معرفی کنید
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگه ممکنه در مورد رشته های هنر در مقطع دکتری در دانشگاه های استرالیا برام بگید.مخصوصا رشته تاریخ هنر.شرایط گرفتن بورس تحصیلی رو هم لطفا توضیح بدید.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-07 ساعت 17:55)mohammad.maleki نوشته: مرسی من از سربازی معاف هستم حالا راهی هست که 2 الی 3 ماه ویزا تحصیلی گرفت من رزومه درست کردم در حد تیم ملی و اینکه تمام مدارک هم کامله الانم جولومه حالا می شه دو الی 3 ماهه گرفت اگه استرالیا نمیشه ؟ میتونید یکجای دیگه رو معرفی کنید
دوست گرامي اميدوارم همواره موفق و پيروز باشيد .
پيشنهاد من به شما :
1 - نمره آيلتس خود را آماده كنيد ( نمره 7 آكادميك )
2 - مدارك خود را هر كدام سه نسخه ( اصلي ) ترجمه رسمي كنيد ( دو نسخه براي مواقع ضروري و فعلا تنها يك نسخه اصلي )
3 - با دانشگاه مورد نظر خود مكاتبه كنيد و رزومه حرفه اي خود را كه ميدانيد در آن هيچگونه خطا - فولي صورت نگرفته ارسال و اخذ پذيرش كنيد .
4 - در زمان مقرر ضمانتنامه مالي و ارسال هزينه شهريه را انجام دهيد
5 - براي دريافت بورسيه زياد مطمئن نباشيد نياز به زمان و وجود ظرفيت خالي دارد
6 - سايتهاي مربوطه را بدقت بخوانيد
7 - خطاب به همه دوستان : به هيچ وكيلي اعتماد نكنيد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا تو این قسمت کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟[font=Arial][/font]
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
من درباره رشته هنر تو استرالیا چیز زیادی نمیدونم و برای این رشته اتریش بهترین کشوره
فقط مشکلش زبانه المانی البته در مقطع دکترا اکثرا به زبان اینگلیسی هست ولی باز به 400 ساعت زبان المانی نیازه و شرایط بورسیه هم خیلی بهتر دیگر کشور هاست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا ارسال ریز نمرات برای ارزیابی مهندسین کامپیوتر از اول کار لازم هست یا میشه با کمی تاخیر فرستاد.
بنده فارغ التحصیل دانشگاه آزاد قزوین هستم و طی تماس تلفنی که داشتم گفتند یک ماه طول می کشه که آماده بشه.
آیا راه حلی وجود دارد؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-01 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-01 ساعت 20:49 توسط رامین راد.)
(2010-11-30 ساعت 14:30)atila62 نوشته: آیا ارسال ریز نمرات برای ارزیابی مهندسین کامپیوتر از اول کار لازم هست یا میشه با کمی تاخیر فرستاد.
بنده فارغ التحصیل دانشگاه آزاد قزوین هستم و طی تماس تلفنی که داشتم گفتند یک ماه طول می کشه که آماده بشه.
آیا راه حلی وجود دارد؟
براي اخذ اسس از سازماني ACS شما غير از نمره آيلتس بايد تمام مدارك را ضميمه كنيد . نمره آيلتس براي زمان لاج لازم است . مدت اسس شدن شما هم حداكثر سه ماه است . شما ميتوانيد از روي سايت و شماره فايل نامبري كه به شما ميدهند وضعيت خود و كيس آفيسر خود را بشناسيد
البته يك راه دارد كه باعث ميشود مدت اسس شما بيشتر طول بكشد و البته راه مطمئني نيست و آن هم اين است كه شما مدارك را بفرستيد و بعد آنها اگر شانس بياوريد اعلام ميكنند كه فلان مدرك شما ناقص است و به شما مدت كوتاهي براي ارسال وقت ميدهند و اگر شما بتوانيد بموقع جواب بدهيد ( شرايط غير مطمئن پست ايران را در نظر داشته باشيد ) مشكلي نخواهيد داشت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
چند تا سئوال داشتم :ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
1- من گواهی کار از شرکت را بصورت انگلیسی گرفتم آیا نیاز به تایید قوه قضاییه و وزارت خارجه داره؟ مدرک تایید مالی که ار بانک بصورت انگلیسی گرفتم چی؟
2- گواهی هایی که بصورت انگلیسی گرفتم به چه نحو می توانم کپی برابر اصل کنم.؟
3- بنده نامزد دارم و لی هنوز عقد رسمی نکردیم آیا می توانم ایشان را هم به عنوان همراه قید کنم یا نه؟ چیکار باید بکنم؟
با تشکر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-07 ساعت 09:59)atila62 نوشته: با سلام.
چند تا سئوال داشتم :ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
1- من گواهی کار از شرکت را بصورت انگلیسی گرفتم آیا نیاز به تایید قوه قضاییه و وزارت خارجه داره؟ مدرک تایید مالی که ار بانک بصورت انگلیسی گرفتم چی؟
2- گواهی هایی که بصورت انگلیسی گرفتم به چه نحو می توانم کپی برابر اصل کنم.؟
3- بنده نامزد دارم و لی هنوز عقد رسمی نکردیم آیا می توانم ایشان را هم به عنوان همراه قید کنم یا نه؟ چیکار باید بکنم؟
با تشکر
شما براي اسس معمولا مشكل نداريد ولي ديده شده در زماني كه لاج ميكنيد اداره مهاجرت نامه هاي شما را اگر كمي مشكل داشته باشد حتما تائيد شده طلب ميكند . دقت كنيد كارتان را از اول كاملا محكم انجام دهيد چون شايد براحتي فرصت جبران زمان و هزينه را نداشته باشيد
اين نامه هاي انگليسي اگر از طرف يك سازمان ثبت شده باشد شما بايد حتما روزنامه رسمي يا معرفي نامه مربوطه را داشته باشيد در غير اينصورت دادگستري و وزارت امور خارجه برابر اصل نميكند و فقط دارالترجمه گواهي ترجمه رسمي ميكند كه زياد معتبر نيست.
در مورد همسر تا انجا كه من ميدانم چيزي به نام ويزاي پارتنر استراليا وجود ندارد . البته كانادا قبلا داشت البته اگر لغو نشده باشد . براي استراليا شما بايد قباله ازدواج داشته باشيد يا مداركي كه ثابت كند شما براي مدت زيادي با هم بوديد و حتي حساب مشترك بانكي و شركت در سمينار و گردش هاي رسمي و ... همگي ميتواند دخيل شود . اطلاعات من تا همين حد است اميدوارم مفيد بوده باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راستش من سر سر خطم.یعنی می خوام تازه اقدام کنم به اتفاق همسرم. رشته من در زمینه کامپیوتر است و سیستم آنالیست هستم. در قدم اول می خوام یک رزومه کارساز بنویسم. اما نمی دونم تا چه حدی باید وارد جزئیات بشم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا اینکه اگه بتونه کسی نمونه ای در اختیارم قرار بده ممنون می شم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به نظر بنده از سایت Irantalent استفاده کنید
یا سایت هایی که CV برات می سازند