موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه خبر خوب دارم، ما هم امروز ویزا یکضرب گرفتیم، به امید موفقیت همه،،،
دوستانی که در مورد مالزی سوال دارن ،خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
از همه دوستان و مدیران هم بابت تمام اطللاعات و راهنمایی ها تشکر میکنم
سفرنامه رو هم به زودی در انجمن خصوصی ۲۰۱۲ میگذارم حتما
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-09 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-10 ساعت 11:20 توسط Lucky Forever.)
سفرنامه مالزی- کوالا لامپور ۲۰۱۲
سلام دوستان، امیدوارم بتونم با این سفرنامه، گوشه ای از سوالاتی که براتون پیش میاد رو جواب بدم، قبلش میخوام از تمام دوستان مهاجرسرایی و مدیران تشکر کنم که با اطللاعات خوبشون کلی به من کمک کردن
آزمایشات پزشکی:
اواسط April بود که ایمیل آپدیت شدن سایت dvlottery رو دریافت کردم،و متوجه شدم که 5th of June مصاحبه داریم، با دکتر سفارت تماس گرفتم و میخواستم وقت رو برای ۶ روز قبل از مصاحبه بگیرم بخاطر اینکه کارت های واکسن بین الملی هنوز از ایران نرسیده بود ، ولی منشی گفت ان موقع دیر هست و شما اسکن کارت رو هم پرینت بگیرید بیارید قبول هستش ، بخاطر همین برای ۲ هفته قبل از مصاحبه وقت گرفتم ، و تاکید کردم که من میخوام از دکتر خانوم وقت بگیرم برای خودم، که ایشون هم قبول کردن و گفتن هر ۲ دکتر خانوم و آقا هستن و نگران نباشیم
آدرس و تلفن کلینیک رو در زیر میگذارم:
Dr. L. Khoo and Dr. Tengku Zurina
Drs. Catterall, Khoo, Raja Malek & Partners
Lobby Floor, Bangunan Ming
Jalan Bukit Nanas, 50250 Kuala Lumpur
Tel: 60-3-20783200 / 60-3-20783212 / 60-3-20781497
E-mail: ckbm@qualitas.com.my
و منشی گفت که اصل پاسپورت، نامه مصاحبه ، و نفری ۵۰۰ رینگیت + سوابق واکسیناسیون رو بیارید،
بعد از رسیدن ، یه سری فرم بود که پر کردیم،و بعد از تحویل نمونه ا د ر ا ر ، اندازه گیری قد، وزن ، معاینه چشم، و بعد از ان معاینه کلی توسط دکتر ، آزمایش خون، و نوش جان کردن ۳ تا واکسن من و یکی همسرم
البته باید بگم، بحدی آزمایش خون ، و تزریق واکسن ها خوب بود ، که من اصلا هیچی متوجه نشدم و
Dr. Tengku Zurina بسیار با حوصله و خوب بودن .
و هزینه برای ۲ نفر ما با ۳ تا واکسن شد ۷۵۰ رینگیت که شامل هزینه X-RAY هم بود .
بعد هم به یک آدرس دیگه رفتیم برای X-RAY سینه ، که انها گفتن خودشون جواب رو میفرستن کلینیک ،فقط بعد از عکس گفتن ۱۰ دقیقه بشینیم که ببینم عکس خوب گرفته شده باشه.
انجام آزمایشات حدود ۱ ساعت طول کشید، که گفتن که ۱ هفته بعد تماس بگیریم اگه آماده بود بریم بگیریم، هفته بعد جواب ها روگرفتیم که بسته بود و یه سری هم کپی به خودمون دادن که تزریق واکسن ها رو نشون میداد، و گفتن که پاکت رو باز نکنیم و با خودمون ببریم سفارت
روز مصاحبه:
روز مصاحبه، ساعت ۸:۱۵ صبح در محل سفارت بودیم، در Jalan Tun Razak ، وقتی رفتیم که برای ورود کارت بگیریم ، گفتن شما ۱:۳۰ ظهر مصاحبه دارین، چرا الان اومدین که من گفتم که تحویل مدارک ساعت ۹ هست، گفت بشینید تا ۸:۵۰ بعد بیاین ، ما هم منتظر موندیم، بعد رفتیم برای دریافت کارت ورود، ما گواهینامه رانندگی رو بهشون تحویل دادیم، البته انجا نوشته بود که اگه خارجی هستین برگ اول پاسپورت رو هم آماده کنید، ولی از ما نخواستن ، من برنده اصلی بودم، و نگران بودم که اجازه ندن همسرم هم بیان داخل، ولی ایرادی نگرفتن، و ما با هم رفتیم، بعد از گرفتن کارت ورود، در صف دوم ایستادیم، واسه ورود، که ۲ تا ۲ تا ، میرفتیم ، بعد از اینکه وسایل رو از دستگاه رد کردن ، موبایل هامون رو تحویل دادیم .
وارد که میشیم یه سری پله هست که میریم بالا، ۲ تا سالن هست ،سمت راست، سمت چپ ، در کنار سالن سمت چپ، دستگاه شماره هستش، که برای مهاجرت باید شماره B رو میگرفتیم، از ساعت ۹ تا ۱۱ در سالن سمت راستی نشستیم،اکثرا کیس های توریستی و دانشجویی بودن و کلا ۴ تا کیس مهاجرت بودیم که ۲ تا لاتاری بودیم، ما + یه آقایی از سودان. کانتر های ۸،۹ مربوط به مهاجرت بود انروز،ساعت ۱۱ شماره ما رواز کانتر ۹ خوندن، رفتیم برای تحویل مدارک ، در سالن سمت چپ , یه آقای هندی بود، که بعد از سلام ،احوال پرسی،ازمون خواست که مدارکی رو که میگه بهش تحویل بدیم
از من نتیجه آزمایشات پزشکی ، مدرک فوق لیسانس، ریز نمرات، لیسانس، ریز نمرات، سند ازدواج، شناسنامه، نامه سوء پیشینه مالزی، پاسپورت رو گرفت، تمام اینها ، اصل مدرک، اصل ترجمه، ۱ سری کپی، البته بغیر از پاسپورت که فقط خودش رو گرفت، و پاسپورت های قبلی رو هم نخواست و حتا هیچ نامه تمکن مالی و حساب بانکی، مدارک اسپانسر،هیچ کدوم رو نخواست ، و من با اینکه پیشم بود، هیچی نگفتم . بعد هم پرسید که میخوام عکس جدید بدم، که گفتم بله، و عکس جدید رو گرفت، بعد هم گفتم یکی ۲ تا ایراد هست در فرم ها ، میتونم تصیح کنم که قبول کرد، و اشتباهات رو درست کردم، و بهش تحویل دادم،
از همسرم ، فقط پاسپورت، شناسنامه، نامه سوء پیشینه مالزی و عکس جدید رو گرفت، و همسرم هم ۲ تا اشتباه در برگه رو تصیح کرد .
بعد هم مبلغ ۶۶۰ دلار(نفری ۳۳۰ دلار) و معادل رینگیت رو نشون داد، که ما دلار پرداخت کردیم و گفت برید ساعت ۱:۳۰ برگردین، ما هم رفتیم KLCC ناهار خوردیم، و دقیقا ۱:۳۰ برگشتیم، که همون ۱۵ دقیقه اول برای انگشت نگاری به کانتر ۳ رفتیم و بعدش تا ساعت ۳:۳۰ منتظر بودیم، من که از استرس داشتم میمردم،و دیگه خیلی خسته شده بودیم که بالاخره کانتر ۵ مارو صدا کرد، و یک آقای چینی-آمریکایی بود که تا امد مدارک رو بیاره و باهامون صحبت کنه،موبایلش زنگ زد، و عذرخواهی کرد که باید بره، دوستش رو صدا زد که به کار ما رسیدگی کنه و گفت ، یک کیس DV هست، که یک زوج بسیار خوبی هستن، ان آقا که امد، آمریکایی بود و بعد از سلام و احوالپرسی، گفت قسم میخورین ، که اینایی که در این فرم ها نوشتین، صحیح هست ،که ما گفتیم قسم میخوریم،و فرم ها رو داد که امضا کنیم , و بعد هم شروع کرد به تحویل اصل مدارک و اصل ترجمه ها، در همین بین هم باهامون خوش و بش میکرد، پرسید، الان اینجا چی کار میکنید، چند سال هست اینجا هستین، میخواین برید امریکا چی کار کنید، فامیل دارید انجا، و خلاصه، اینکه خیلی راحت بود و کلا شاید ۳ دقیقه هم طول نکشید،من که احساس کردم که انگار همه چیز از قبل مشخص بود، و فقط میخواستن ما رو ببینن , بعد از تبریک گفت که ۲ روز دیگه به این آدرسی که در ۲ کارت صورتی که بهمون داد بریم که در Jalan Ampang بود و پاسپورت هاتون رو تحویل بگیرید، و اینجا بود که تموم شد، این انتظار ۱۰ ماهه شیرین ،،،،
فقط چند تا نکته به نظرم میرسه که میخوام بگم،
حتما با ظاهر آراسته برید،اصلا فکر نکنید، اگه زیادی شیک باشید ، شاید زیاد جالب نباشه، هر چه شیک تر بهتر، لبخند هم فراموش نشه
اگه اهل کتاب هستین، با خودتون ببرید، در این ۴،۵ ساعت انتظار به درد میخوره، و استرس رو هم کم میکنه
من نوشیدنی و خوردنی با خودم نبرده بودم، ولی دیدم خیلی ها در کیف دستشون، آب، آبمیوه آورده بودن، اگه هم پیشتون یه شکلات یا بیسکویت کوچک بگذارید هم بد نیست، شاید لازم بشه،
امیدوارم که این اطللاعات به دردتون بخوره و همه موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-10 ساعت 11:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-10 ساعت 11:16 توسط Lucky Forever.)
(2012-06-09 ساعت 19:40)missi نوشته: (2012-06-09 ساعت 19:20)Lucky Forever نوشته: سفرنامه مالزی- کوالا لامپور ۲۰۱۲
سلام دوستان، امیدوارم بتونم با این سفرنامه، گوشه ای از سوالاتی که براتون پیش میاد رو جواب بدم، قبلش میخوام از تمام دوستان مهاجرسرایی و مدیران تشکر کنم که با اطللاعات خوبشون کلی به من کمک کردن
آزمایشات پزشکی:
اواسط April بود که ایمیل آپدیت شدن سایت dvlottery رو دریافت کردم،و متوجه شدم که 5th of June مصاحبه داریم، با دکتر سفارت تماس گرفتم و میخواستم وقت رو برای ۶ روز قبل از مصاحبه بگیرم بخاطر اینکه کارت های واکسن بین الملی هنوز از ایران نرسیده بود ، ولی منشی گفت ان موقع دیر هست و شما اسکن کارت رو هم پرینت بگیرید بیارید قبول هستش ، بخاطر همین برای ۲ هفته قبل از مصاحبه وقت گرفتم ، و تاکید کردم که من میخوام از دکتر خانوم وقت بگیرم برای خودم، که ایشون هم قبول کردن و گفتن هر ۲ دکتر خانوم و آقا هستن و نگران نباشیم
آدرس و تلفن کلینیک رو در زیر میگذارم:
Dr. L. Khoo and Dr. Tengku Zurina
Drs. Catterall, Khoo, Raja Malek & Partners
Lobby Floor, Bangunan Ming
Jalan Bukit Nanas, 50250 Kuala Lumpur
Tel: 60-3-20783200 / 60-3-20783212 / 60-3-20781497
E-mail: ckbm@qualitas.com.my
و منشی گفت که اصل پاسپورت، نامه مصاحبه ، و نفری ۵۰۰ رینگیت + سوابق واکسیناسیون رو بیارید،
بعد از رسیدن ، یه سری فرم بود که پر کردیم،و بعد از تحویل نمونه ا د ر ا ر ، اندازه گیری قد، وزن ، معاینه چشم، و بعد از ان معاینه کلی توسط دکتر ، آزمایش خون، و نوش جان کردن ۳ تا واکسن من و یکی همسرم
البته باید بگم، بحدی آزمایش خون ، و تزریق واکسن ها خوب بود ، که من اصلا هیچی متوجه نشدم و
Dr. Tengku Zurina بسیار با حوصله و خوب بودن .
و هزینه برای ۲ نفر ما با ۳ تا واکسن شد ۷۵۰ رینگیت که شامل هزینه X-RAY هم بود .....
مرسی از اینکه نوشتید باز هم مبارک باشه. فکر کنم اون آقا چینیه همونه که قبلا با من مصاحبه کرد واسه ویزای توریستی. عینکی هم بود. کلی هم جلوش سوتی دادم کلی ضایع بازی شد D:
فقط یه چیزی... من مدرکم تا پیش دانشگاهیه و اصلشو دارم. اما مدرک دیپلم و ندارم اصلشو. فقط ترجمه شو دارم. فکر می کنید اشکالی پیش می آد؟
سلام missi عزیز
این آقا چینیه ، عینک نداشت ،شاید عمل کرده چشماشو
نمیدونم، فکر میکنم اگه نداشته باشی هم دیگه اشکالی نداره، چون مصاحبه نزدیکه ،اگه ترجمه رو نشونش بدی، چون مدرک بعدی که پیش دانشگاهی هست رو داری، نباید موردی باشه،،
به امید ویزا یکضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
مرسی از اینکه نوشتید باز هم مبارک باشه. فکر کنم اون آقا چینیه همونه که قبلا با من مصاحبه کرد واسه ویزای توریستی. عینکی هم بود. کلی هم جلوش سوتی دادم کلی ضایع بازی شد D:
فقط یه چیزی... من مدرکم تا پیش دانشگاهیه و اصلشو دارم. اما مدرک دیپلم و ندارم اصلشو. فقط ترجمه شو دارم. فکر می کنید اشکالی پیش می آد؟
[/quote]
سلام missi عزیز
این آقا چینیه ، عینک نداشت ،شاید عمل کرده چشماشو
نمیدونم، فکر میکنم اگه نداشته باشی هم دیگه اشکالی نداره، چون مصاحبه نزدیکه ،اگه ترجمه رو نشونش بدی، چون مدرک بعدی که پیش دانشگاهی هست رو داری، نباید موردی باشه،،
به امید ویزا یکضرب
[/quote]
شایدم خسته شده عینکشو برداشته D: مرسی از جوابتون. ایشالا که مشکلی پیش نیاد...
موفق باشید
[/quote]
مطمئن باش که همه چیز به خوبی پیش میره، منتظر خبر های خوب هستیم
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من لاتاری 2012 قبول شدم و مدارک رو چند روز قبل به کنتاکی فرستادم .مقیم استرالیا هستم میخوام بدونم چطور میتونم مصاحبه رو بندازم استرالیا؟
انکارا و ابوظبی هم گرانه هم دور.ویزای شنگن گرفتن به ناپل و وین هم سخته.خواستم ببینم راهی هست؟
ممنون