یکی از کاربرهای سایت این سوال رو مطرح کرده
با توجه به اینکه اسپانسر مسئول تحمیل هزینه به دولت توسط فرد یا افراد پشتیبانی شده است، سوال اینجا است که در چنین شرایطی آیا دولت از اسپانسر این خانم هزینههای زایمان رو دریافت خواهد کرد یا خیر؟
مطلبی که در سایت وزارت خارجه آمریکا نوشته شده این است:
ترجمه (تا جایی که من میتونم):
اگر شخصی که شما پشتیبانی میکنید هرگونه خدمات عمومی(means-tested) دریافت کند، شما مسئول بازپرداخت هزینههای آنها به نمایندگیهایی پرداخت کننده مزایا هستید. اگر شما بدهیها را پرداخت نکنید، نمایندگی میتواند از شما در دادگاه شکایت و پول قرض داده شده را پس بگیرد.
اینجا کلمه means-tested قابل ترجمه نبود چون دارای معنی گستردهای است. در مورد کلمه اینجا در ویکیپدیا توضیح داده شده.
نقل قول:ما چند روزه که رسیدیم لوس آنجلس و از برنده های لاتاری 2011 هستیم.
مشکل ما اینه که من باردار هستم و تا دو و نیم ماه دیگه دخترمون به دنیا میاد.
ما اسپانسر داشتیم ولی نمی دونستیم که اسپانسر چقدر مسولیت داره.
خلاصه الان که ایجاییم و کمی در مورد بیمه تحقیقات کردیم به اطلاعات متفاوتی رسیدیم. از طرفی من فکر می کنم که من چون باردارم شامل medi-cal می شم و از طرف دیگه می ترسم که اسپانسرمون مجبور بشه که هزینه های بیمارستان من رو بپردازه. لطفا من رو راهنمایی بکنید که بهترین کار رو در این مورد انجام بدم.
با تشکر از لطفتون
با توجه به اینکه اسپانسر مسئول تحمیل هزینه به دولت توسط فرد یا افراد پشتیبانی شده است، سوال اینجا است که در چنین شرایطی آیا دولت از اسپانسر این خانم هزینههای زایمان رو دریافت خواهد کرد یا خیر؟
مطلبی که در سایت وزارت خارجه آمریکا نوشته شده این است:
نقل قول:[en]
If the individual you sponsored receives any "means-tested public benefits," you are responsible for repaying the cost of those benefits to the agency that provided them. If you do not repay the debt, the agency can sue you in court to get the money owed.
[/en]
ترجمه (تا جایی که من میتونم):
اگر شخصی که شما پشتیبانی میکنید هرگونه خدمات عمومی(means-tested) دریافت کند، شما مسئول بازپرداخت هزینههای آنها به نمایندگیهایی پرداخت کننده مزایا هستید. اگر شما بدهیها را پرداخت نکنید، نمایندگی میتواند از شما در دادگاه شکایت و پول قرض داده شده را پس بگیرد.
اینجا کلمه means-tested قابل ترجمه نبود چون دارای معنی گستردهای است. در مورد کلمه اینجا در ویکیپدیا توضیح داده شده.