موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز. من مطالب مفید شما رو خواندم. اما یه مورد مهمی برای من هست اونم اینکه می خوام حتما ازدواجم تو شناسنامه
هم ثبت بشه و سند ازدواج اینجا رو حتما داشته باشم.سایت وزارت اتباع خارجی رو دیدم نمی دونم با داشتن همه ی مدارکی که خواستن چقدر پروسه ی کاریش طول میکشه؟ اینجا کسی اطلاع داره؟ و اگه اینکه من ترکیه ازدواج کنم کنسولگری ایران در ترکیه برا من تو شناسنامه ثبت می کنه یا خیر؟ اگه با ویزای نامزدی برم آمریکا و اونجا عقد کنم کنسول ایران ثبت می کنه؟ ممنون می شم من و راهنمایی کنید یک مقدارگیج شدم.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما
اگر شخص مورد نظر شما مشکلی با ورود به ایران ندارند بهتر هست که داخل ایران ازدواج کنین اما در صورتیکه تمایل دارین در کشور ثالث ازدواج کنین پس ملاحظات دینی این اقدام رو در نظر بگیرین و باید بگم که سابقا کنسولگری ایران عمل ثبت ازدواج در شناسنامه رو انجام میداد که ظاهرا وزارت خارجه در بخشنامه ای آنها رو از این عمل منع کرده اما بهترین کار اینکه وقتی ترکیه هستین شخصا به کنسولگری برین و ازشون سوال کنین
دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن هم حدود وضایفش کاملا مشخص و در حد دیگر کنسولگری های ایران هست پس اگه ثبت اردواج در سفارت یا هر کنسولگری ایران انجام بشه ، قطعا در دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن هم انجام میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.....بله البته، برای ثبت ازدواج در شناسنامه من لازمه که برم کنسولگری ایران وگرنه ثبت نمیشه و برای رفتن به کشور همسرم دچار مشکل میشم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم. من یه دختر مسلمان ایرانی هستم که قراره با یک پسر آمریکایی غیر مسلمان ازدواج کنیم. می خوام داستانمونو اینجا بنویسم تا شما دوستای گلم هر چی که فکر می کنید بهتره من بدونم رو بهم لطف کنید و بگید.
ما تقریبا دو سال پیش با هم آشنا شدیم و تا حالا همو از نزدیک ندیدیم. من دو بار واسه گلن (همسر آینده) یکم خرت و پرت فرستادم و کلی تلفنی باهاش صحبت کردم و البته به جز دو تا کارت تلفن آخری همه رو انداختم دور چون نمی دونستم تو مصاحبه لازم میشه! حالا بعد از کلی استرس ما تصمیم گرفتیم تابستون امسال تو ترکیه هم دیگه رو ببینیم. و چون گلن دیگه صبرش تموم شده می خواد همونجا ازدواج کنیم. چون می دونه اگه با ویزای نامزدی اقدام کنیم کلی باید معطل بشیم و باز هم دوری بکشیم. برا همین می گه بهتره ترکیه ازدواج کنیم و یه چند ماهی (اون میگه سه ماه) اونجا باشیم بعد اون بره آمریکا و من برگردم ایران و بعدش که کارامونو کردیم یا دوباره برگردیم ترکیه یا اینکه من با ویزیت ویزا برم آمریکا و یه مدت هم اونجا بمونم تا اینکه ویزام بیاد و خلاص بشیم به سلامتی. اما اصلا نمیخواد حتی به صورت صوری مسلمان بشه و این یعنی ازدوج ایرانی نمی شه کرد. حالا با این شرایط من می ترسم برم ترکیه ازدواج کنم بعد اونا به ایران اطلاع بدن و من که برگشتم ایران بیفتم تو دردسر. من حتما باید برگردم. چون دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و باید برای دفاعیه بیام اینجا. اگه هم بخوایم صبر کنیم دفاع من تموم بشه که دیگه باز خدا می دونه تا کی الاف هستیم واسه همین نمی خوایم صبر کنیم. راستی من تا الان یه سال تو یه آموزشگاه زبان کار کردم که می دونید شغل پاره وقت بود و تقریبا هیچ مدرکی دستم نیست که اونجا کار کردم و یا مدت هم کار دانشجویی توی دوران کارشناسی. هیستری چت هامونو هم تا امروز نگه نمی داشتم و ایمیل هامو هم بعد از گذشت دو ماه از آشناییمون سیو کردم که چو گلن یه کم دمدمی هست وسطاش قهر و آشتی داشتیم. (ما تا ازدواج نکنیم خیال من راحت نمیشه، امیدوارم یه روز نیام اینجا و بگم همه چی خرد به هم برام دعا کنین). فعلا همین قدر نوشتم تا بعدا وقتی همو دیدیم ( به سلامتی) بیشتر بگم.
آهان یه سوال مهم. اگه من بخوام بعد ازدواج با اون فامیلیمو عوض کنم چی میشه؟ در حالیکه نمی خوایم ازدواج شرعی کنیم و اینجوری اسمش تو شناسنامه ی ایرانی من نمیشه.
آرزو می کنم همه ی دوستان به زودی کارشون راه بیفته. و از مریم جون هم ممنونم که کلی استرسمو کم کرد.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-13 ساعت 01:00)manoun نوشته: سلام دوستان
من تازه اینجا عضو شدم. من یه دختر مسلمان ایرانی هستم که قراره با یک پسر آمریکایی غیر مسلمان ازدواج کنیم. می خوام داستانمونو اینجا بنویسم تا شما دوستای گلم هر چی که فکر می کنید بهتره من بدونم رو بهم لطف کنید و بگید.
ما تقریبا دو سال پیش با هم آشنا شدیم و تا حالا همو از نزدیک ندیدیم. من دو بار واسه گلن (همسر آینده) یکم خرت و پرت فرستادم و کلی تلفنی باهاش صحبت کردم و البته به جز دو تا کارت تلفن آخری همه رو انداختم دور چون نمی دونستم تو مصاحبه لازم میشه! حالا بعد از کلی استرس ما تصمیم گرفتیم تابستون امسال تو ترکیه هم دیگه رو ببینیم. و چون گلن دیگه صبرش تموم شده می خواد همونجا ازدواج کنیم. چون می دونه اگه با ویزای نامزدی اقدام کنیم کلی باید معطل بشیم و باز هم دوری بکشیم. برا همین می گه بهتره ترکیه ازدواج کنیم و یه چند ماهی (اون میگه سه ماه) اونجا باشیم بعد اون بره آمریکا و من برگردم ایران و بعدش که کارامونو کردیم یا دوباره برگردیم ترکیه یا اینکه من با ویزیت ویزا برم آمریکا و یه مدت هم اونجا بمونم تا اینکه ویزام بیاد و خلاص بشیم به سلامتی. اما اصلا نمیخواد حتی به صورت صوری مسلمان بشه و این یعنی ازدوج ایرانی نمی شه کرد. حالا با این شرایط من می ترسم برم ترکیه ازدواج کنم بعد اونا به ایران اطلاع بدن و من که برگشتم ایران بیفتم تو دردسر. من حتما باید برگردم. چون دارم رو پایان نامه ام کار می کنم و باید برای دفاعیه بیام اینجا. اگه هم بخوایم صبر کنیم دفاع من تموم بشه که دیگه باز خدا می دونه تا کی الاف هستیم واسه همین نمی خوایم صبر کنیم. راستی من تا الان یه سال تو یه آموزشگاه زبان کار کردم که می دونید شغل پاره وقت بود و تقریبا هیچ مدرکی دستم نیست که اونجا کار کردم و یا مدت هم کار دانشجویی توی دوران کارشناسی. هیستری چت هامونو هم تا امروز نگه نمی داشتم و ایمیل هامو هم بعد از گذشت دو ماه از آشناییمون سیو کردم که چو گلن یه کم دمدمی هست وسطاش قهر و آشتی داشتیم. (ما تا ازدواج نکنیم خیال من راحت نمیشه، امیدوارم یه روز نیام اینجا و بگم همه چی خرد به هم برام دعا کنین). فعلا همین قدر نوشتم تا بعدا وقتی همو دیدیم ( به سلامتی) بیشتر بگم.
آهان یه سوال مهم. اگه من بخوام بعد ازدواج با اون فامیلیمو عوض کنم چی میشه؟ در حالیکه نمی خوایم ازدواج شرعی کنیم و اینجوری اسمش تو شناسنامه ی ایرانی من نمیشه.
آرزو می کنم همه ی دوستان به زودی کارشون راه بیفته. و از مریم جون هم ممنونم که کلی استرسمو کم کرد.
دوست عزیز
اولا به محض اینکه شما همسر این آقا بشی دیگه هیچ نوع ویزایی بهت نمیدن، حتی دانشجویی، دیگه چه برسه به ویزیت. قبلا در این باره به یکی از بچه های مهاجرسرا توضیحات نسبتا کافی را داده ام. میتونی بری بخونی.
دوما تا اونجایی که من میدونم سفارت برای شما که ایرانی و مسلمان هستی فقط درصورتی ویزای ازدواجی صادر میکنه که ازدواجت شرعی باشه. من این مطلبو توی سایت سفارت و خود NVC دیده ام. البته مطمئن نیستم که این قانون اجرا میشه یا نه. نمیدونم اگه کسی با یه فرد غیر مسلمان ازدواج کنه واقعا این قانونو اعمال میکنن یا فقط توی سایت اینو گفتن. درهرصورت شما باید سند ازدواج ارائه بدی، نمیدونم ازدواجتون کجا ثبت میشه و قضیه اش چجوریه.
در آخر بهت بگم که خیلی مراقب باش. چون هم گفتی دمدمی هستش و هم گفتی که نامزدت گفته یه مدت ترکیه زندگی کنید و بعدش اون برگرده آمریکا و شما هم برگردی ایران.
به نظر من یه کم جور درنمیاد. شاید بهتر باشه با ویزای نامزدی بری و بعد اونجا اگه همهچی روبراه بود ازدواج کنی. بالاخره شما وقتی اونجا حضور داری خیلی چیزارو از نزدیک میتونی ببینی و بعد تصمیم بگیری. ولی اینکه ایشون بیاد ترکیه ... یه کم یه جوریه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من همینجا خوندم که خیلی ها ازدواج شرعی نکردن. در مورد این نمی دونستم که اون موقع به من هیچ ویزای دیگه ای نمی دن. من مجبورم به خاطر درسم برگردم ایران. اونم برا درسش باید برگرده آمریکا.
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-13 ساعت 01:39)manoun نوشته: من همینجا خوندم که خیلی ها ازدواج شرعی نکردن. در مورد این نمی دونستم که اون موقع به من هیچ ویزای دیگه ای نمی دن. من مجبورم به خاطر درسم برگردم ایران. اونم برا درسش باید برگرده آمریکا.
خوب پس مشکلی نیست. از اون نظر هم که گفتید ایران قضیه ازدواجتونو میفهمه یا نه، من خیلی بعید میدونم که چنین مشکلی پیش بیاد واستون
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی