موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شما بايد اين لينكورا زحمت بكشيد بديد به كسي كه در خارج از كشور هستند كه هم بخونند و از همه چيز مطلع باشند و هم فرم ها را پر كنند، در مرحله اول كپي همه پاسپورت ها را به همراه لينك اگر بفرستيد بايد كافي باشه براي پر كردن فرمها، پرداخت هم فعلا نداريد ولي نفري حدودا ٢٠٠/٣٠٠ دلار خرج داشت كه بنده دقيق يادم نيست و در يازدهمين سال انتظارمون پرداخت كرديم كه فعلا شما براي اون وقت كافي خواهي داشت. مدارك هم سالها بعد از شما خواهند گرفت.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
كسي راجبه فرم I -485 ميدونه برادرم من براي پدر و مادرم أقدام كرده Adjustment of Status (Form I-485)
Beneficiaries residing within the U.S. will need to file an I-485, and they can begin filling out that application immediately. (Although you cannot file the I-485 until both the I-130 petition is approved and a visa number becomes available.)حالا يه ايميل با متن بالا اومده كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز ممنون از پاسخ تون ، پدر و مادر من ايران هستند و برادرم حدود ٦ ماه پيش براشون أقدام كرده و تازه پرنده اشون اپرو شده منهم از اين تعجب كردم چون ظاهرا اين فرم براي إفرادي هست كه ميخواهند سيتيزن بشن در هر صورت از راهنمايي شما سپاسگزارم
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز آیا مدرک عدم سو پیشینه برای ارسال به NVC لازم است ؟
با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این سو پیشینه رو فکر کنم تو برگه ما هم نوشته ما که به غیر از ایران جایی نبودیم البته دو بار سفر تفریحی به مدت 15 روز چند سال پیش ترکیه رفتیم الان باید چه کار کنیم ؟
و این که ما حواسمون نبود برای ترجمه مدارک به جای 2 تا یکی گرفتیم الان فقط یک کپی از همشون داریم یعنی اصلش دست nvc و سفارت هست یه کپی هم ما داریم قبول میکنن ؟
البته مدارک دیگه همه اصلش حاضره فقط مشکل همینه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-04 ساعت 11:51)saman98 نوشته: دوستان این سو پیشینه رو فکر کنم تو برگه ما هم نوشته ما که به غیر از ایران جایی نبودیم البته دو بار سفر تفریحی به مدت 15 روز چند سال پیش ترکیه رفتیم الان باید چه کار کنیم ؟
و این که ما حواسمون نبود برای ترجمه مدارک به جای 2 تا یکی گرفتیم الان فقط یک کپی از همشون داریم یعنی اصلش دست nvc و سفارت هست یه کپی هم ما داریم قبول میکنن ؟
البته مدارک دیگه همه اصلش حاضره فقط مشکل همینه
اين سوال منم هست ٣سال پيش كه مدارك رو از ما خواستن ما همه رو داديم ترجمه رسمي كردن و كپي برابر اصلش رو الان يه نسخه دست خودمون داريم حالا لازمه دوباره بديم ترجمه يا همون كپي برابر اصلها رو ببريم كافيه؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز كپي برابر اصل ها رو هم من دادم براي ان وي سي فقط يه كپي دارم از همشون فكر كنم قبول كنن چون ترجمه و برابر اصل رو كه دارن !! و همين طور تمام اصل مدارك رو كه با خودم ميبرم و بهشون توضيح ميدم كه اين طور شده فكر نكنم مشكلي پيش يياد
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
دوستان عزیز
در پرکردن فرم DS-260 یک سوال بود با این مضمون ( تغریبی ) که : آیا شما واکسیناسیونی که برای آمر یکا مورد قبول هست انجام دادید یا نه .
اگر بله رو انتخاب کنم که هیچ - اگر خیر، کادری باز میشه که میگه توضیح بدبد.
من بله رو انتخاب کردم که امیدوارم درست باشه
و منظور از permanent address چیه ؟!
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم