2017-02-05 ساعت 17:27
(2017-02-05 ساعت 17:14)amir_khoramian نوشته: دوستان عزیزم
امیدوارم که هیچکدامتون در شرایط من نباشید که پتیشنر از دنیا بره قبل از اینکه گرین کارتتون رو بگیرید,جدای از مسایل عاطفی و روحی از دست دادن پتیشنر ,موارد دیگه ای هم هست باید در نظر داشت و آینده نگری کرد
بهین خاطر میخواستم شرایط خودم رو بگم تا دوستانی که مشکلی مثل من (که امیدوارم پیش نیاد) دارند بدونند که چیکار باید کرد
پدر و مادرم سال 2008 با ویزای F4 رفتن و در اکتبر 2009 برای من و خواهرم فقط از طریق پدرم درخواست دادند (که بهتر این هست که هم پدر و هم مادر جداگانه درخواست بدهند )در نوامبر یا دسامبر 2013 بود که فهمیدیم متاسفانه پدرم به سرطان مثانه STAGE4 مبتلا شدند و طبق اعلام دکترها بیشتر از 3 یا 4 ماه زنده نخواهند ماند ,شرایط روحی و روانی سختی بود به سرعت وقت سفارت گرفتم و برای مصاحبه رفیم که با مشکلات و سختی های فراوانی همراه بود و شرح حال کامل رو در[url=https://www.mohajersara.org/forum/thread-1205-post-472602.html#pid472602[/url]
نوشتم
خشبختانه و برخلاف اداعای پزشکان و با روحیه قوی که پدرم بعد از رفتن ما پیدا کرده بود توانست برای مدت یکسال زنده بمونه و درست 265 روز بعد از رفتن ما متاسفانه از دنیا رفتند و.......
چند ماهی بعد از اومدن ما , پدرم با وجود بیماری تونستند که سیتیزنیشونو بگیرند و بعد از اون هم با فرستادن کپی سیتیزن شیپ و APPROVAL NOTICE و درخواست به اداره مهاجرت ما هم در گتگوری F1 قرار گرفتیم.
در آپریل 2014 هم مادرم برای ما فرمهای I-130 رو ژر کردن و چون ایشون سیتیزن بودن ما در کتگوری F1 قرار گرفتیم
بلافاصله برای تمدید ویزای توریستی مان در مدت 10 روز باقی مانده اقدام کردیم که از وقتی مدارک تمدید به دست USCIS میرسه دیگه شما به صورت غیر قانونی نیستین تا زمانی که جواب بدهند که ممکنه مثل کیس بنده حتی بیشتر از 6 ماهی که شما درخواست دادین طول بکشه
حدود 2 ماه بعد از فوت پدرم با راهنمایی وکیل, فرمهای I864 برای اسپانسر و JOINT SPONSOR رو پر کردین تا درخواست ما از زیر نام پدرم به مادرم انتقال پیدا کنه
نکته مهم اینهکه در گذشته اگرپتیشنر فوت میکردند اونوقت کیس هم بطور کلی از بین میرفت ولی در قانون جدید که به اسم HUMANITARAIN RESTATMENT هست میشه یکی از اقوام زدیک مثل خواهر , برادر, مادربزرگ و پدربرزگ یا فرزند و فرزند خوانده و همینطور پدر یا مادر خوانده به عنوان اپانسر معرفی کرد تا اینکه کیس های قبلی از بین نروند,
نکته همه دیگه ی که هیچ وکیلی به من نگفت و در هیچ کجا ندیدم تا اینکه افیسر سفارت در هتنگام رد تقاضای درخواست ویزای توریستی برای بار دوم به من گفت اینه که در مواردیمثل ما که تقاضای ویزای مهاجرتی دارند و بنا به شرایط خاصی مجبورند به آمریکا بروند ( شرایط اورژانسی) قانونی دارند هست به اسم Humanitarian or Significant Public Benefit Parole for Individuals Outside the United States, که باید برای آن فرم I-131 رو پر کنید و حدود 3 ماه طول میکشه تا مدارک شما رو برای ویزای HUMANITY به سفارتی که معرفی کردید بفرستند و بعد از آن و در صورت ویزایی برای مدت حداکثر 1 سال که باز هم قابل تمدید هست و در شرایط خاص حتی اجازه کار موقت هم داره به شما میدهند
من خودم این قانون رو نمیدونستم و برای مدت 27 ماه هر 6 ماه (یک بار به علت بیماری پدرم,یک بار به علت فوت ایشون,و 3 بار هم به علت شرایط روحی و جسمی مادرم بعد از فوت پدرم, تا اینکه مادرم تصمیم به برگشت به ایران برای دیدن خواهرم گرفت که من هم همراه ایشون اومدم و درخواست ویزای توریستی دادم دوباره که برای 2 بار یک بار از ارمنستان و یک بار از دبی رد شد) ویزای توریستی خودم رو تمدید میکردم و به علت مدارک قوی که داشتم موافقت میشد خوشبختانه
دوستان من این رو برای این نوشتم که خودم شرایط بسیار سختی رو تجربه کردم و دوستان بسیار خوبی به من کمک کردن و من هم تجربه های زیادی (به قیمت خیلی زیاد) بدست آوردم و امیدوارم اگر کسی (از ته دل آرزو میکنم که نباشه) شو شرایط من قرار گرفت بدونه که همیشه یه راهی هست و همه چیز رو از دست نده(چون کسانی رو دیدم که به علت بی اطلاعی بعد از فوت پتیشنر کیس هاشون رو دنبال نکردن و متاسفانه از بین رفت)
فقط این رو بدونیند که در سیستم آمریکا بر عکس ایران همیشه صدافت بهترین جوا ب رو میده
خدا پدرتون رو رحمت کنه و مادرتون رو براتون حفظ کنه.
خیلی شرایط سخت و دردناکی داشتین و امیدورام همیشه روزهای شاد در انتظارتون باشه.
خیلی خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.
حضور دوستانی مثل شما که تجربه ها و راهکارهاشون رو با ما به اشتراک میگذارن مایه دلگرمیه.