موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من در سفرنامه پرنیان خوندم بعد از مصاحبه مدارکش رو مثل البوم عکس پرینت تلفن و ریمیل رو به اون پس دادن ولی من روز مصاحبه چیزی پس ندادن حتی پرسیدم البوم عکسم گفت این بایگانی میشه در پرونده .یعنی چی هر افسری کارش به دیگری فرق داره یا این کار علتی داشته؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
برگ آبی به علت نداشتن گواهی عدم سوپیشینه!!لعنت به این شانس....
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من به یه مشورت احتیاج دارم...
مادر من May 2006 با گرین کارت برای من اقدام کرده. (F2B)
برادرم هم از طریق دیگه دو سال و نیم پیش رفته امریکا و تا دو سال و نیم دیگه سیتیزن میشه.
مادر من توی این 5 سال به دلایلی نتونسته بره امریکا. همه میدونیم که اگه بره یا اصلا ازش چیزی نمیپرسن و به مشکلی بر نمیخوره یا اینکه اگه به مشکل بخوره منطق میگه که کیس من هم به مشکل برمیخوره. برای همین من از مادرم خواستم که از الان هم تا درست شدن کار من نره امریکا که ریسک نکرده باشیم (به خاطر پروده من)
از طرفی هم من نامزد کردم ولی به خاطر کار گرین کارتم عقد نکردیم. ولی با این روندی که ویزا بولتن پیش گرفته فکر نکنم تا 3.4 سال دیگه کار من درست بشه. و مسلماً ما نمی تونیم تا اون موقع نامزد بمونیم.
به نظر شما من ازواج کنم و این پرونده رو کنسل کنم و صبر کنم تا 2 سال و نیم دیگه برادرم دوباره برام اقدام کنه؟؟؟ (که میدونم دیگه میره برای 15 سال آینده!!!!!!)
یا اینکه بعضیها گفتن میشه ازدواج کرد و تو شناسنامه ننوشت. بعد حتی اگه این کار رو هم بکنم، به نظر شما بهتره مادرم بره امریکا تا ببینه وضع گرین کارت خودش چطوریه؟ (و اونطوری دیگه همه چیز مشخص میشه) یا اینکه باز هم مادرم نره امریکا تا وضع من مشخص بشه (در حالت خوب 3 سال دیگه) و اینکه در این حالت چقدر هنوز امکان داره که موقع مصاحبه با من بفهمن که اصلاً مادرم خارج از امریکا بوده و پرونده من به مشکل بخوره؟؟؟؟
ببخشید یه کم توضیحاتم زیاد شد. امیدوارم تونسته باشم وضعیتمو شرح بدم. ممنون میشم اگه بگین شما توی همچین وضعیتی کدوم راه رو انتخاب میکردین. یا اگه ایده جدیدی هم دارین ممنون میشم باهام درمیون بزارین.
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس ما به دلیل انتظار برای دومین بار کانکت شدن یکم وضعیت عحیبی پیدا کرده، در حالی که سال پیش همچین موقعی کارنت بودیم و دی ماه رفتیم مصاحبه اما گویا باید تا آگوست 2012 صبر کنیم تا اگه همین پیشرفت ماهی 1 بار رو داشته بشه نوبتمون شه
سوالم اینه، متاسفانه کو اسپانسر کیسمون چند ماه پیش فوت شده ، آیا این اخلالی در روند پرونده ایجاد میکنه یا نه؟ و اینکه سفارت روی به روز بودن فرم های affidavit of support و tax return چقدر حساسه ؟
(tax return اسپانسر و کو اسپانسر ما مربوط یه سال مالی 2009 هست)
F4
Priority Date: 27 March2001
ارسال فرمهای سری اول: 7 مه 2009
کارنت شدن کیس (نوبت اول!): ژولای 2010
Interview: 4Jan 2011
کارنت شدن مجدد پس از عقبگرد ویزابولتن : 8 نوامبر 2012
VISA: 17Jan2013