موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن اگر ممکنه در مورد visa bulletin توضیح بدین که بتونم خودم چک کنم . ممنونم . موفق باشین
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه اگه یه نفر گرین کارتشو از دست بده و باطل بشه، بعد دوباره بخواهیم براش اقدام کنیم، به دلیل اینکه یکبار گرین کارت داشته و اونو از دست داده توی پروسه جدیدش مشکلی پیش میاد یا نه؟ یا اینکه مثلا پروسه از حالت عادی طولانی تر میشه برای این شخص یا نه؟؟؟؟؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من چند وقت درگیر بودم اصلا نرسیدم به اینجا سر بزنم. راستش الان یک سال یک ماه از زمان اقدام من گذشت ولی هنوز خبری از نامه کیس و تاریخ الویت نیست. کلا بگم هیچ خبری نیست!!!!
لادن جان در مورد پیغام شما من اول سال 2011 برام اقدام شده است ولی باید کارم با مادر و پدرم درست می شد که به علت بی اطلاعی از دست رفت دیگه هم نمی شه کاری کرد چون 2 سال از زمان مصاحبه ما می گذره!!!!
شاپرک جان نگران نباش اینطور که من خوندم تو سایت مختلف اون نامه حتی ممکنه 1 تا 2 سال مونده به تاریخ الویت که همان تاریخ درخواست اول شما هست نامه I-797 به دست شما برسد پس نگران نباش اصلا فقط همون Visa bulletin پیگری کن هر ماه میلادی روز 10 ببین چند روز کیس ما پیش رفت داشته است.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2012-01-24 ساعت 13:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-24 ساعت 15:40 توسط frozen mind.)
(2012-01-03 ساعت 11:58)ladan نوشته: در آخر باز هم تکرار ميکنم توي قسمت/تاپيک/پست (حالا هرچي چون آخر سر هم نفهميدم کدوم تاپيکه ... کدوم پست ) ...
لادن جان، خیلی ها این سوال را دارن ولی نمی پرسن!
پست و تاپیک به ترتیب به این معنی هستن:
Post: ارسال، اعلان (یعنی همین جایی که دارم توش جواب شما رو میدم)
Topic: موضوع، مبحث، سرفصل (یعنی مجموعه ای از ارسالهایی که در یک موضوع مشترک نوشته شده اند، مثلا همین «خلاصه وضعیت متقاضیان مهاجرت خانوادگی - گروه F2B» یک تاپیک یا موضوع محسوب میشه)
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. حالا این پست من در واقع یک پست خارج از تاپیکه!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من در مورد نحوه دعوت به سفارت برای مصاحبه سوال داشتم من در گروه اف فور هستم و ژانویه 2001 اپلای کردم فکر می کنم سه یا چهار ماه دیگه نوبت ما بشه سوالم اینه که روز بخصوصی رو برای مصاحبه مشخص می کنن یا اینکه محدوده زمانی تعیین میشه؟ اگر من نتونم توی تاریخی که مشخص میکنن برم آیا می تونم زمان مصاحبه رو عقب بندازم و چقدر می تونم زمان رو عقب بندازم مثلا می تونم زمان مصاحبه روز شش ماه عقب بندازم؟ مکان مصاحبه هم انکارا است مرسی بچه ها
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2012-01-24 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-24 ساعت 20:14 توسط frozen mind.)
(2012-01-24 ساعت 19:24)mosh نوشته: سلام دوستان من در مورد نحوه دعوت به سفارت برای مصاحبه سوال داشتم من در گروه اف فور هستم و ژانویه 2001 اپلای کردم (1) فکر می کنم سه یا چهار ماه دیگه نوبت ما بشه سوالم اینه که (2) روز بخصوصی رو برای مصاحبه مشخص می کنن یا اینکه محدوده زمانی تعیین میشه؟ (3) اگر من نتونم توی تاریخی که مشخص میکنن برم آیا می تونم زمان مصاحبه رو عقب بندازم و چقدر می تونم زمان رو عقب بندازم مثلا می تونم زمان مصاحبه روز شش ماه عقب بندازم؟ مکان مصاحبه هم انکارا است مرسی بچه ها
دوست عزیز هم گروهی، هم PD و هم سفارتی خودم!
1- با توجه به این که PD هر دوی ما ژانویه 2001 هستش فکر نمی کنم زودتر از June 2012 کارنت بشیم. حتی با توجه به پیشروی 22 روزه ویزا بولتن فوریه 2012، ممکنه که کارنت شدن ما بیفته به Aug 2012، یعنی به 10 مرداد تا 10 شهریور سال بعد. در عین حال مطمئن باشید که تاریخ مصاحبه شما چند ماه بعد از کارنت شدنتان خواهد بود، یعنی اگر خرداد ماه کارنت بشیم، مصاحبه تان شاید حدود شهریور، و اگر مرداد کارنت بشیم، مصاحبه تان حدود آبان ماه باشه. بعدش هم احتمالا Administrative Process خواهید داشت. من خودم چون مصاحبه را در نوامبر 2010 پشت سر گذاشتم، Administrative Process دومم بلافاصله بعد از کارنت شدن به جریان می افته و نیازی به مصاحبه مجدد ندارم.
2- بله روز بخصوصی را با یک نامه به شما و کسی که نماینده خودتان معرفی کردین اعلام می کنن. این نامه به صورت فایل PDF به ایمیل شما و نماینده شما ارسال میشه.
3- بله امکان عقب انداختن مصاحبه هست. در همین تالار مهاجرت خانوادگی دوستانی بودن که تاریخ مصاحبه شونو عقب انداختن. شما قطعا می تونین مصاحبه را شش ماه عقب بندازین. اما از من به شما نصیحت: اگر واقعا در امر مهاجرت مصمم هستین، سعی کنین حتما در موعد مقرر در مصاحبه حاضر بشین و عقبش نندازین. اتفاقات بیشماری ممکنه در وقت اضافه روی بده و شما را از مهاجرت محروم کنه.
(دیدین که اگر سوالتونو در جای مناسب بپرسین جواب می گیرین؟! )
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-01-20 ساعت 07:33)yami نوشته: (2012-01-17 ساعت 19:10)sasan_rock نوشته: قبلا گاهی وقتها با خودم میگفتم چی میشد یه روزی پروندم تو تکمیل میشد... همه اینها امروز تموم شد .برگ UPSرو گرفتم اما نمیدونم چرا اصلا خوشحال نیستم...
ساسان جان
منم دقیقا مثل تو شدم انگار همین دیروز بود اما یکسال پیش! و چقدر عجیبه که اون دلشوره بیخودی هم نبود. خوب حواست رو جمع کن و ببین که قبل از اومدن چکار باید بکنی و چی یاد بگیری و به هوای اینکه حال برم اونجا همه چی حل میشه نیا که ضد حال میخوری و پول حسابی خرج میکنی.
در ضمن ویزات هم مبارک باشه و امیدوارم برات مایه خیر و برکت باشه و نه مشکلات آتی.
وقتي من نوشته هاي شما سال بالائي ها رو اينجوري ميبينم دلشوره ميگيرم كه اي واي يعني بعد از دريافت ويزا چه چيزي در انتظار ماست؟ عاجزانه خواهشمندم دوستاني كه اون طرف هستند هر راهنمائي كه به ذهنشون ميرسه چه از نظر يادگيري برخي دوره ها و... و چه از نظر اينكه براي اونجا چه برنامه هايي رو بايد در نظر گرفت و الي آخر كه شايد به ذهنم نرسه ما رو راهنمائي كنند.راستش من الان خيلي سردرگم شدم. ممنون.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت