موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به امید قبولی دوستانی که آگاهانه ثبت نام کردن و همه ی پیش نیازهای مهاجرت به اونجا رو دارن...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خیلی وقته نیومدم اینجا اومدم بگم هر کی هر آرزویی داره تو امشب یه آرزو بکنه واسه مریض هایی که تو بیمارستان خوابیدن که شفا پیدا کنند ..
خدایا !
سرنوشت مرا خیر بنویس
تقدیری مبارک
تا هر چه را که تو دیر می خواهی زود نخواهم
و هر چه را که تو زود می خواهی دیر نخواهم .
2013 I WIN
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-21 ساعت 22:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-21 ساعت 22:58 توسط malekan.)
سلام بچه ها دعا کنید انگار امسال شانس با ماست.
من آرزو کردم سال بعد یلدا را از ،یو اس ای، کانکت بشم برا شما هم ارزوی قبولی در لاتاری را میکنم
روبهکان خروس را خانه به دوش کرداند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا دوستان همه امسال برنده بشیم. شانس که ظاهرا بیشتره...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي گلم مرسي كه همتون انرژي مثبتتون رو اينجا ميذاريد تا حداقل قوت دلي باشه واسه هممون.انشاالله سال ديگه اين موقع كريسمس رو تو فرودگاه جان اف كندي باشيم((ديگه من حداقلش رو گفتم هاا))
از ميان كساني كه براي دعاي باران به بيايان ميروند،تنها كساني به كار خود ايمان دارند كه با خود چتر ميبرند
لازم است گاهی از خود بیرون آمده و از فاصله ای دورتر به خودت بنگری واز خود بپرسی که سالها سپری شد تا آن بشوم که اکنون هستم. آیا
ارزشش را داشت ...؟
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
قانون جذب رو يادتون نره ، من وقتي ثبت نام كردم همون موقع توي فتوشاپ عكس يه پرچم امريكا گذاشتم و كانفرميشن نامبرم رو زير پرچم بزرگ نوشتم و عكس رو گزاشتم بك گراندم و به خودم گفتم روزي كه برنده شدم ميام اين عكسو ميبينم و ياد روز ثبت نام ميفتم . و اين اتفاق افتاد ....
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها تا حالا شده كسی مثل من ويزا نگيره و دوباره سالهای بعد برنده شه؟ يعنی ميشه ؟!
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا
اينم جزييات قضيه
سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
اي بابا دوباره يك فروم ديگه داره تبديل به چت روم ميشه,
عزيز دل اونا كه نميان بشينن 12 ميليوني كه شركت كردن رو عكسشون و ببينن بعد خوشگل ها رو جدا كنن براي لاتاري!!!!!
شما اگر مشخصات فني رو رعايت كردي پس نبايد نگران باشي.
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-25 ساعت 03:40)nel.persian نوشته: دوستان سلام... من امسال در لاتاری شرکت کردم و فکر می کنم عکسم از لحاظ فنی ایراد نداشت اما اون موقع به شدت مریض بودم و توی عکس مشخصه که مریض و غمگینم در ضمن یه مقدارهم افسردگی دارم . من شنیدم برندگان لاتاری معمولا" زیبا هستند... آیا واقعا" زیبایی ظاهر با برنده شدن در لاتاری مرتبط هست؟! خواهش می کنم جواب بدید و این که من می تونم شانس برنده شدن داشته باشم؟! یا رد میشم؟!
شما خودت چی فکر می کنی دوست عزیز؟؟ آخه واقعا این چه سوالیه که می کنید...مگه میخوان مدل انتخاب کنن واسه رو مجله؟ معنی لاتاری رو می دونید؟ یعنی شانس! یعنی شما شانسی انتخاب می شید...تازه بعضی ها می گن که مدرک تحصیلی لیسانس به بالا براشون اهمیت داره در صورتی که برید تو نظر سنجی ببینید چند تا دیپلمه قبول شدن...آخه این حرف ها رو از کجا در میارین من نمیدونم! این یکی که دیگه شاهکاری بود واسه خودش
ببخشید اگه رک گفتم اما واقعا بیان این حرف های کم ارزش در چنین مکان هایی از ارزش سایت کم می کنید لطفا قبل از ارسال پست خودتون کمی فکر منید به پستی که میزارید...انشالا حتما امسال قبول می شید تا بفهمید که هیچ ارتباطی به عکس نداره و کسی که این رو بهتون گفته قصد مزاح داشته
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
بعلت منحرف شدن تاپیک از بحث ، تاپیک بسته شد.