موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی میدونه ما وقتی وارد آمریکا میشیم، چطور باید پولمونو همرامون بیاریم که امن باشه؟ یا اگه تنها راه، پول نقد هست، جهت اطمینان، چطور سریع آنرا در بانک ذخیره کنیم؟
با توجه به اینکه، نه سوشال سکیورتی داریم و نه گواهینامه (باتوجه به مطالب دوستان که نوشته بودند حداقل نیاز به دو کارت شناسایی هست)
دانشجویی سفر می کنم، و تنها گذرنامه، نامه پذیرش، I-20 رو دارم.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
1-اگر گواهینامه نباشد باز کردن حساب بستگی به نظر هر بانک یا شعبه دارد بهر حال درج یک شماره ای که مربوط به مدرک صادره از یکی از مراجع رسمی انجا باشد برای کنترل حساب لازم است.و به نفع خودتان هم می باشد.
2-از غیر از منابع رسمی و قانونی برای خرید کارت اعتباری اقدام ننمایید.
3-زمان دریافت گواهینامه بستگی به شلوغی یا خلوتی اداره گواهینامه دارد .گواهینامه موقت همان روزقبولی در امتحان صادر می شود در بعضی جاها کل مراحل ان 2 ساعت طول می کشد( ثبت نام،امتحان آیین نامه،معاینه چشم و امتحان شهر)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-08 ساعت 11:50)amira44a نوشته: (2011-12-06 ساعت 21:32)meba نوشته: سلام
کسی میدونه ما وقتی وارد آمریکا میشیم، چطور باید پولمونو همرامون بیاریم که امن باشه؟ یا اگه تنها راه، پول نقد هست، جهت اطمینان، چطور سریع آنرا در بانک ذخیره کنیم؟
با توجه به اینکه، نه سوشال سکیورتی داریم و نه گواهینامه (باتوجه به مطالب دوستان که نوشته بودند حداقل نیاز به دو کارت شناسایی هست)
دانشجویی سفر می کنم، و تنها گذرنامه، نامه پذیرش، I-20 رو دارم.
با سلام و آرزوی موفقیت
1- اگر بیش از 10000 دلار نقد یا غیر نقد در هنگام ورود همراه داشته باشید باید اطلاع داده شود و فرم های خاصی را پرکنید تا از نظر پولشویی کلیر شود.
2-ریسک همراه داشتن پول نقد بخصوص در روزهای اول بسیار بالاست و اصلا به صلاح نیست
3-اول با برگه ویزای F1 خودتان که در پاسپورت موجود است گواهینامه بگیرید( در همانروز نسخه موقت گواهینامه را به شما میدهند) سپس در همان روز حتی بدون داشتن سوشال حساب بانکی می توانید باز کنید .(BOA اینکار را انجام میدهد)
4-بهترین راه انتقال پول از طریق حواله صرافی هاست.یا خرید ارز از تجار صادر کننده که اغلب دلار برای فروش دارند .ولی حتما از خریدار مطمئن و اشنا خرید نمایید که با کمی پرس وجو فرد اشنایی پیدا خواهید کرد.ولی هربار مبالغ بسیار بالا انتقال ندهید و خرد خرد جابجا کنید مثلا هر سه ماه یا دو ماه
5-حداقل یک کارت اعتباری ویزا یا مستر از ایران با خودتان ببرید در روزهای اول خیلی بدرد می خورد مبلغ آن هم 1000 دلار باشد کافی است.چون بلافاصله پس از افتتاح حساب به شما کارت ویزا یا مستر می دهند ولی از نوع دبیت است ونه کردیت.
6-پس از دریافت SSN به همان بانک بروید وشماره آن را به حساب خود اضافه نماید.
سئوال دیگری باشد در خدمتتان هستم.
موفق باشید
باسلام و تشكر بخاطر اطلاعات مفيدتان
ما در سفر اولمان بدون شماره سوشيلا هم حساب دبيت در بانك BOA باز كرديم وهم كرديت و مبلغ كمي هم در حساب كرديتمان گذاشتيم ولي متاسفانه بعد از چندماه بانك مبلغ واريزي به حساب كرديتمان را طي يك فقره چك عودت داد. من هنوز علت آنرا نتوانستم بفهمم چونكه در امريكا نيستم ولي فكر كنم بخاطر اينكه ما شماره سوشيال نداشتيم پول راعودت داده است.
ممنون ميشوم اگر علت را در صورت اطلاع از اين موضوع بفرماييد
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-11 ساعت 21:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-11 ساعت 21:35 توسط smebi2011.)
باسلام و تشكر بخاطر اطلاعات مفيدتان
ما در سفر اولمان بدون شماره سوشيلا هم حساب دبيت در بانك BOA باز كرديم وهم كرديت و مبلغ كمي هم در حساب كرديتمان گذاشتيم ولي متاسفانه بعد از چندماه بانك مبلغ واريزي به حساب كرديتمان را طي يك فقره چك عودت داد. من هنوز علت آنرا نتوانستم بفهمم چونكه در امريكا نيستم ولي فكر كنم بخاطر اينكه ما شماره سوشيال نداشتيم پول راعودت داده است.
[/quote]
دوست عزیز درود بر شما همانطور که خودتان توضیح دادید باز کردن حساب دبیت در اختیار شعب بانک است و معمولا" با کپی پاسپورت و ویزا افتتاح می کنند ولی موردهای استثنائی هم بوده که حساب چکینگ یا سیوینگ باز شده ولی از مرکز آن حساب مسدود وطی کشیر چک موجودی حساب برای مشتری ارسال شده و تقاضای آی دی کارت معتبر برای افتتاح مجدد شده است. ولی لازمه افتتاح حساب کردیت در بانک Citi و Bank Of America شماره سوشیال و آیدی کارت معتبر مثل گواهینامه همان ایالت یا آی دی کارت آن ایالت می باشد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-11 ساعت 21:32)smebi2011 نوشته: باسلام و تشكر بخاطر اطلاعات مفيدتان
دوست عزیز درود بر شما همانطور که خودتان توضیح دادید باز کردن حساب دبیت در اختیار شعب بانک است و معمولا" با کپی پاسپورت و ویزا افتتاح می کنند ولی موردهای استثنائی هم بوده که حساب چکینگ یا سیوینگ باز شده ولی از مرکز آن حساب مسدود وطی کشیر چک موجودی حساب برای مشتری ارسال شده و تقاضای آی دی کارت معتبر برای افتتاح مجدد شده است. ولی لازمه افتتاح حساب کردیت در بانک Citi و Bank Of America شماره سوشیال و آیدی کارت معتبر مثل گواهینامه همان ایالت یا آی دی کارت آن ایالت می باشد.
[/quote]
sembi عزيز سلام
با تشكر فراوان از پاسخ دقيقتان.لازم به توضيح است كه ما زمان افتتاح حساب گرين كارتمان نيامده بود و توانستيم با ويزاي يكساله حساب دبيت و كرديت باز كنيم ولي بانك از ما خواست كه بمحض دريافت گرين كارت آنرا به بانك ببريم تا آنها موقعييت حساب مارا تثبيت كنند و ما اين كار را هم كرديم ولي بعد از مدتي چك مبلغ واريزي براي ما ارسال شد و حساب كرديت مارو صادر نكردند ولي با حساب دبيت مشكلي نداشتيم. پس همانطوريكه شما فرموديد شماره سوشيال و همچنين كارت معتبر همان ايالت بسيار بسيار مهم است. راستي آيا شما اطلاع داريد كدام بانك براي ما ايراني ها از لحاظ سهولت كار بهتر است و همچنين در آمريكا بانك معتبري براي حساب بازكردن ميباشد.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من ژانویه سال 2011 وارد آمریکا شدم. یک ماه بودم و برگشتم ایران. شش ماه ایران بودم و آمدم آمریکا دو ماه موندم و برگشتم ایران. هشت ماه ایران بودم و برگشتم آمریکا. الان آمریکا هستم. حالا چند تا سوال دارم:
1- من با خودم حدود 19000 دلار در سفر دوم به آمریکا آوردم که گذاشتم توی حساب بانکیم. اما موقع ورود به آمریکا جایی فرم پر نکردم حتی اعلام هم نکردم که چنین پولی همراهمه. حالا چه اتفاقی میفته؟
2- من تا حالا درآمد نداشتم. هیچ فرم مالیاتی هم پر نکردم تو این یک و نیم سال. مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-06-27 ساعت 06:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-27 ساعت 06:03 توسط soheilbadami.)
(2012-06-27 ساعت 03:19)MSD نوشته: سلام.
من ژانویه سال 2011 وارد آمریکا شدم. یک ماه بودم و برگشتم ایران. شش ماه ایران بودم و آمدم آمریکا دو ماه موندم و برگشتم ایران. هشت ماه ایران بودم و برگشتم آمریکا. الان آمریکا هستم. حالا چند تا سوال دارم:
1- من با خودم حدود 19000 دلار در سفر دوم به آمریکا آوردم که گذاشتم توی حساب بانکیم. اما موقع ورود به آمریکا جایی فرم پر نکردم حتی اعلام هم نکردم که چنین پولی همراهمه. حالا چه اتفاقی میفته؟
2- من تا حالا درآمد نداشتم. هیچ فرم مالیاتی هم پر نکردم تو این یک و نیم سال. مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
دوست عزیز شما چطور این میزان پول رو تو حساب گذاشتید ؟
اگر یکباره میگذاشتید که باید توی بانک فرم پر میکردید. اگر هم خورده خورده گذاشتید که حالا کی میخواد شما رو ته رک کنه ؟ شما ریسک اصلی رو دم مرز کردید که حالا گذشته و کسی نمیتونه ثابت کنه که شما همه رو با خودتون یکجا اوردید. با اینحال اگر فرد امینی هست که ازش مشورت بگیرید خوبه مثلا شخصی که لیلی گفتن.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
فرمهای مالیاتی باید در هر شرایطی پر بشن ..حتی اگه درآمد نداشته باشن و یا درآمدتون خیلی خیلی کم بوده باشه ..این فرمها بعدا به دردتون میخوره ...مثلا اگه بخواهید برید کالج یا دانشگاه یکی از مدارکی که از شما میخوان برای اینکه ثابت بشه شما رزیدنت شدین فرمهای مالیاتی است .یه مزیت دیگه ای هم که داره اگه درآمد نداشتید دولت براتون یه مقدار پول که فکر میکنم حدود دو هزار و خورده ای هست اگه اشتباه نکنم برمیگردونه ..پس در هر صورت هر جوری که حساب کنید به نفعتونه که فرمهای تکس رو داشته باشین .
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-06-27 ساعت 10:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-27 ساعت 10:01 توسط soheilbadami.)
اگر درست یادم باشه ایشان میبایستی مدت مشخصی رو ساکن بوده باشن برای پر کردن فرم مالیات که ایشان نبوده .از سوالهای اولیه توربوتکس فکر کنم یکیش همین بود. البته بازم برای اطمینان باید حسابدار بپرسید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-27 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-27 ساعت 12:12 توسط afshin_m7.)
با سلام و ممنون از این که این جریان فرمها مالیاتی رو گفتید دوستان:
خواستم بگم باید چه زمان و کجا این کار را انجام داد.؟ من اکتبر ۲۰۱۱ اومدم آمریکا و الان اومدم ایران تا ۱ ماه دیگر که برگردم. من جایی که بودم کار نتونستم پیدا کنم و در ضمن کالج رفتم. الان هم برگردم میرم لوس انجلس. میخواستم بدونم میشه بگید کجا این فرم ها میشه گرفت و به کجا باید فرمها را داد.؟؟
و اینکه من گرین کارت دارم و بعد از ۲ ۳ سال واسه سیتیزنی میخوام در خواست کنم آیا در روند کاری مشکلی پیش میاد؟
با سپاس.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-27 ساعت 12:10)afshin_m7 نوشته: با سلام و ممنون از این که این جریان فرمها مالیاتی رو گفتید دوستان:
خواستم بگم باید چه زمان و کجا این کار را انجام داد.؟ من اکتبر ۲۰۱۱ اومدم آمریکا و الان اومدم ایران تا ۱ ماه دیگر که برگردم. من جایی که بودم کار نتونستم پیدا کنم و در ضمن کالج رفتم. الان هم برگردم میرم لوس انجلس. میخواستم بدونم میشه بگید کجا این فرم ها میشه گرفت و به کجا باید فرمها را داد.؟؟
و اینکه من گرین کارت دارم و بعد از ۲ ۳ سال واسه سیتیزنی میخوام در خواست کنم آیا در روند کاری مشکلی پیش میاد؟
با سپاس.
سلام دوستان
من هم در باره بردن پول سوال دارم.بار دوم که داریم میریم چقدر میتونیم با خودمون ببریم؟ما دونفریم .میتونیم بیشتر از ده هزار تا ببریم؟
سوال دوم اینکه ما که هر شش ماه میریم و میایم آیا میتونیم tax refund استفاده کنیم یعنی مالیاتهائی رو که موقع خرید و یا به هتل پرداخت می کنیم میتونیم تو فرودگاه پس بگیریم؟ اینکار برای اقامت و مراحل بعدی دردسر درست میکنه یانه؟
دیگه اینکه اگه از ایران از کارت اعتباریمون استفاده کنیم درسته که حسابمون مسدود میشه؟ اگه اینطور شد چکار باید بکنیم؟
case number:2012ASA00009000
تعداد کیس:2 نفر
رویت قبولی:15 جولای2012
ارسال فرمهای سری اول:24 جولای 2012
دریافت مدارک:5 روز بعد
دریافت نامه دوم :16 آگوست
مصاحبه:28 آگوست ابوظبی
نتیجه:برگه سفید و منتظر کلیرنس
کلیرنس:13 سپتامبر
دریافت ویزا:؟