موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.پدرم از طریق استان منیتبا اقدام کرده.....فایل نامبر دوممون 16 ماهه که از سوریه اومده.جدیدا" ازمون اپدیت مدارک رو خواستند که شامل ریز نمرات ذانشگاهی من هم میشه.مشکلم اینه که ریز نمراتم خیلی افتضاحه!!!مثلا" دو ترم اخر رو کلا" 10 واحد پاس کردم!!!!!الانم سال 5پنجم هستم کلا" نزدیک 90 واحد پاس کردم.ترسم از اینه که افسر سفارت فکر کنه عمدا" کم پاس کردم که دانشجو بمونم و از پرونده خارج نشم.نظرتون چیه ایا ممکنه افسر ازم ایراد بگیره؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم. این وکیلا که هیچی جواب نمیدن. من نمیفهمم پول چی میگیرن. من فعلا اینجارو بیشتر از همه جا چک میکنم. همینجا بپرسی حتما اگه بدونم جواب میدم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-08 ساعت 12:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-25 ساعت 09:38 توسط frozen mind.)
در مورد مهاجرت استانی به ایالت مانیتوبا اطلاات بسیار کمی در فرم ها موجود است .
آیا در مورد زمان بندی( مهاجرت از طریق سرمایه گزاری به مانیتوبا) بین ارسال مدارک و nominate شدن و ... کسی اطلاتی داره ؟
آیا کسی برای مانیتوبا اقدام کرده ؟
TQ ،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برنامه سرمایه گذاری مانیتوبا برای ایرانیان حذف شد
IMPORTANT NOTICE!
As a result of the most recent economic sanctions against Iran, the Manitoba Provincial Nominee Program for Business (MPNP-B) will no longer be accepting or processing Applications for Immigration, Applications for Exploratory Visits and all scheduled Presentations and interviews will be suspended for Iranian applicants until further notice.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-30 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-30 ساعت 13:34 توسط frozen mind.)
دوستان عزیز از کسانی که در مورد استان مانیتوبا اطلاعاتی دارند خواهشمندم که از تجربیاتشون مرا بی بهره نکنند.
من قصد دارم برای استان مانیتوبا اقدام کنم ولی نمی دونم چگونه جایی است؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما برای استان منیتوبا اقدام کردیم. البته هنوز اول راه هستیم. خواستم نظر دوستان رو بدونم. کسی هست که برای منیتوبا اقدام کرده باشه و یا اینکه الان در کانادا و استان منیتوبا باشه؟
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
کاش این لینک ادامه پیدا می کرد و کسایی که اطلاعات دارن بیشتر توضیح می دادن
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از این طریق کارش اکی نشده که بخواد بیشتر توضیح بده
لطفا
من می خوام از این طریق اقدام کنم ولی دوست دارم بیشتر بدونم
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مابرای مانیتوبا اقدام کردیم و موافقت امد ولی الان یک سال و نیم که نه گفتن برای مصاحبه و نه مدیکال تو سایت انکارا مینویسه که ممکن 54 ماه طول بکشه کسی اطلاعاتی در این مورد داره
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اقدام کردید لطفا بگید از چه روشی ؟