موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با توجه به مسئله تحریم و خبرهای مربوط به سختگیری و حتی دستگیری افرادی که به ایران کالا و خدمات ارسال کردن و با توجه به اینکه امروز متوجه شدم که قانونا حتی هدیه به ارزش بیش از 100 دولار هم نمیشه به ایران ارسال کرد, ممکنه تجربه خودتون رو از ارسال هدیه به ایران بنویسید؟
مثلا دوستانی که موبایل یا حتی لپ تاپ از آمریکا به دوستان و خانواده شون ارسال کردن و آیا به مشکلی برخوردن یا نه.
در مورد تجربه گرفتن بسته در پست ایران هم بنویسید ممنون میشم.
تجربه خود من:
من یک بار یک موبایل 155 دولاری آنلاک شده تقریبا نو فرستادم بعنوان هدیه به دوستم و یک بار هم یک موبایل کاملا کهنه و زهوار دررفته به پدرم!
هر دو رو اداره پست در آمریکا با اینکه قید کرده بودم موبایله و حتی ارزش اولی بیش از صد دولار بود ازم پذیرفت. برای اولی در ایران 30 تومن گمرک گرفته بودن (فاکتورم رو داخل جعبه گذاشته بودم خوشبختانه!) و برای دومی هیچی نگرفته بودن و همینجوری به خونه تحویل داده بودن.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
من یک بار یک صد دلاری گذاشتم لای نامه و به صورت معمولی پست کردم برای یک نفر در ایران که به دستش رسید. البته این کار ریسک است ولی تا حد صد دلار ممکن است که به امتحانش بیارزد.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
من 1 بسته به ارزش خیلی کمتر فرستادم اما هرگز نرسید ! متاسفانه رسیدی هم نداشتم اما اگر داشتم هم فرقی نمیکرد چون بسته های به مقصد ایران قابل رهگیری نیست مگر تا زمان تنها خروج از امریکا.
فکر کنم اگر هدایای با ارزش زیاد رو پست کنید تقریبا ریسک زیادی کردید . البته که احتمال گم شدن کم است.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرین کارت را می توانند پست کنند ایران با dhl؟ امنیت دارد؟ممنون
موضوعها: 3
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-03 ساعت 20:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-03 ساعت 20:06 توسط m9780.)
درباره پست من یک بار یک پک سی دی ( حدود 10 تا سی دی بود که مخصوص پروژهام بود) از phoenix برای تهران پست کردم فقط در تهران باز شده بود و پس از بازرسی روش مهر وزارت ارشاد (اگه اشتباه نکنم) خورده بود و رسیده بود به دست پدرم.
البته چون سی دی بوده و روش نوشته شده بوده باز شده وگرنه پست هایی داشته ام که سند کپی برابر اصل بوده اما باز نشده و سالم رسیده
به آرزوم میرسم، شک ندارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-08 ساعت 04:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-08 ساعت 04:21 توسط lili38.)
من بیشتر از دوماهه که مدارکم رو فرستادم ولی نرسیده ایران.نه پست آمریکا جواب درستی می ده نه ایران.کسی میدونه چه خاکی باید سر کنم؟ آیا دی اچ ال از امریکا به ایران هم سرویس داره؟یه هدیه هم فرستادم که شونصد بار برگشت خورده و کلا هدیه پوکیده دیگه. پشیمون شدم از فرستادنش.ارزش هدیه من حدود 200 دلار بود.
راستی همونطور که به تجربه ی من لبخند می زنید یه راه هم پیش پام بذارید ممنون میشم.
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
یک از دوستان می گفت از میشیگان می خواسته چیزی رو بفرسته ولی dhl در آنجا نبوده . از همه جای آمریکا می توان با dhl فرستاد ؟
جالبه من یکهفته قبل از آمدن به آمریکا یک نامه از طریق دفتر مرکزی dhl در خیابان بخارست( لازم نیست به دفاتر پست بروید. پست ما مثل بقیه دلال شده. تا ساعت 6 بعداز ظهر باز هستند سرشون هم به لطف این ملت مهاجر ! حسابی شلوغ است . توی دانشگاهی که درس خواندم بغل دفتر صدور مدارک یک باجه tnt باز شده !) درست یکساعت بعاز رسیدنم که به خانه یکی از آشنایان رفته بودم در زنگ زد و جناب پستچی dhl نامه را تحویل داد! فکر کنم نامه را سنجاق کرده بودند به خودم که مشکلی پیش نیاید!
برای دو برگ کاغذ 75000 تومان پرداخت کردم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستش واسه این با پست معمولی(priority mail) فرستادم چون دیدم مادرم از ایران برام یه چیزایی فرستاد و 3 هفته ای رسید به دستم و البته راهنمایی خود اداره پست بی تاثیر نبود.بهم گفتن که تو امریکا پست سریع به ایران نیست منم هیچوقت عقلم به دی اچ ال و اینا نرسید.
شاید شما اونموقع که تحریم نبوده فرستادین.با چه سرویسی فرستادین؟
میتونم امیدوار باشم برگشت بخوره ؟آیا میتونم برم همونجایی که پست کردم برگشتش رو پی گیری کنم؟
کچل شدم از دست پست.هم ایران هم آمریکا.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-17 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-17 ساعت 12:51 توسط frozen mind.)
با عرض سلام
من یک سوال داشتم که برام خیلی مهمه و اونم اینه که اگه یک نفر که الان ساکن آمریکاست و وقتی که میاد ایران با خودش یک ipad و iphone بیاره آیا ازش گمرک میگیرن یا نه به قیمتی که خریده میتونه بیاره لطفا منو در این زمینه راهنمایی فرمایید.
اگه بعضی ها فرصت قبول شدن رو از ما نگیرن به لطف خدا 2013