کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-03-03 ساعت 17:27)mehdi3261 نوشته:  بچه ها یه خبر بد . به ماها که ویزای اقامت داریم د_لار دولتی نمیدن .
من امروز زنگ زدم و گفتن بخشنامه اومده .
آخه ما دردمون رو به کی بگیم ؟؟؟ تا 6 ماه پیش قیمت ماشینم میشد 14000 دلار ، حالا میشه 6000 تا ....

ای خدا ....................... ما رو از مملکت رها کن . انشالله کمتر از 2 ماه دیگه عطاش رو به لقاش میبخشم و میریم پی زندگیمون ......
این نوشته باعث شد که یه مرور دیگه درباره قوانین ا ر ز مسافرتی بکنم و دیروز روزنامه همشهری مطلبی راجع به این مسئله چاپ کرد.
نکته 4 میگه:
خرید ا ر ز مسافرتی توسط مسافرانی که با گذرنامه ایرانی سفر می‌نمایند درصورتی‌ که کشور مقصد آنها کشور محل اقامت آنها نیز ‌باشد، بدون نیاز به ویزا امکان پذیر است.
پس مشکلی برای گرفتن اون 1500 د_لار دولتی وجود نخواهد داشت! چون حتی اگر مقیم یه کشور دیگه باشی هم ا ر ز به شما تعلق میگیره، چه برسه که بخوای تازه بری.

تشکر کنندگان: frozen mind ، smith ، zohreh36 ، SH1A2R3 ، emrah66 ، shabnam 88 ، parsy631 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، Solitude ، moesa7
بچه ها حتما حتما حتما دیدگاه های آرش در مورد آمریکا رو از از صفحه 1 تا صفحه آخرش رو بخونید . شاید بعد از چند سال تجربه زندگی در امریکا تازه به مطالبی برسیم که آرش الان برامون نوشته . پس تنبلی نکنید و همشو مو به مو بخونید ، مخصوصا صفحات اولی که در مورد برقرای ارتباط و رفتاری های آمریکاییاست .
(2012-03-09 ساعت 08:42)ARazmi نوشته:  
(2012-03-03 ساعت 17:27)mehdi3261 نوشته:  بچه ها یه خبر بد . به ماها که ویزای اقامت داریم د_لار دولتی نمیدن .
آخه ما دردمون رو به کی بگیم ؟؟؟ تا 6 ماه پیش قیمت ماشینم میشد 14000 دلار ، حالا میشه 6000 تا ....

ای خدا ....................... ما رو از مملکت رها کن . انشالله کمتر از 2 ماه دیگه عطاش رو به لقاش میبخشم و میریم پی زندگیمون ......
این نوشته باعث شد که یه مرور دیگه درباره قوانین ا ر ز مسافرتی بکنم و دیروز روزنامه همشهری مطلبی راجع به این مسئله چاپ کرد.
نکته 4 میگه:
خرید ا ر ز مسافرتی توسط مسافرانی که با گذرنامه ایرانی سفر می‌نمایند درصورتی‌ که کشور مقصد آنها کشور محل اقامت آنها نیز ‌باشد، بدون نیاز به ویزا امکان پذیر است.
پس مشکلی برای گرفتن اون 1500 د_لار دولتی وجود نخواهد داشت! چون حتی اگر مقیم یه کشور دیگه باشی هم ا ر ز به شما تعلق میگیره، چه برسه که بخوای تازه بری.
با سلام من فکر نمیکنم 1500 دلار بدن چون که ما خروجی پرداخت نمیکنیم وقبلا هم نصف مبلغ اعلام شده رو میدادند. البته انشاله که درست باشه و دوستان اگر اطلاع رسانی کنند ممنون میشیم چون بخشنامه یک مقدار مخصوصا برای مقیم ها کلی نویسی کرده . باتشکر

تشکر کنندگان: M.Haghighi ، SH1A2R3 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، Solitude ، moesa7
(2012-03-08 ساعت 20:59)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-08 ساعت 20:50)Ashkan78 نوشته:  توی صندوق می اندازند دوست من.

(2012-03-08 ساعت 16:49)roghiyeh نوشته:  مگه کارت سوشیال و گرین کارت رو تو صندوق میندازن؟مگه نباید دستی تحویل اون اسمی بشه که صاحب آدرسمونه؟لطفا یه اطلاعی بدین.چون به خاطر این موضوع من احتمالا مجبور بشم آدرسمو تو فرودگاه عوض کنم و به دردسر بیافتم.اگه تو صندوق پستی میندازن نیازی به این کار نخواهم داشت.لطفا اونایی که خبر دارن جواب بدن.مرسی
یعنی چه طرف خونه باشه و چه نباشه کارتها رو میندازن تو صندوق پست؟ اخه صاحب خونه ما الان ایرانه و ما هم یه سفر یک هفته ای میریم و برمیگردیم و بعدش قراره کارتامونو برامون پست کنن.اگه اینجوری باشه دیگه لازم نیست آدرسمونو عوض کنیم دیگه. چون وقتی برگشت میتونه از صندوق برداره و برامون پست کنه.درسته؟؟؟!!

اگه این کار عملی باشه که خیلی برای من خوب میشه، کسی میدونه راه مطمئنی برای پست کردن گرین کارت از آمریکا به ایران هست یا نه !!؟؟ مثلا تو ایران ضبطش نکنن ؟ چون معمولا پاکت از آمریکا به ایران و بر عکس هم تو امریکا و هم تو ایران باز میشه. گم نشه ؟ کسی چیزی میدونه ؟
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، batis2010 ، moesa7
دوستان کسی خبر داره که در مورد گرفتن ارز مسافرتی،‌این عبارت «یکبار در سال» چطوری تفسیر و اعمال میشه؟

آیا منظور اینه که اگر کسی در اسفند سال 1390 ارز گرفته، می تونه در اردیبهشت سال 1391 هم ارز مسافرتی بگیره؟
یا منظور اینه که اگر کسی در اسفند سال 1390 ارز گرفته باید صبر کنه تا اسفند 1391 تا دوباره بتونه ارز مسافرتی بگیره؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: batis2010 ، Solitude ، moesa7
(2012-03-10 ساعت 13:19)frozen mind نوشته:  دوستان کسی خبر داره که در مورد گرفتن ارز مسافرتی،‌این عبارت «یکبار در سال» چطوری تفسیر و اعمال میشه؟
آیا منظور اینه که اگر کسی در اسفند سال 1390 ارز گرفته، می تونه در اردیبهشت سال 1391 هم ارز مسافرتی بگیره؟
یا منظور اینه که اگر کسی در اسفند سال 1390 ارز گرفته باید صبر کنه تا اسفند 1391 تا دوباره بتونه ارز مسافرتی بگیره؟
مي تونه دوباره بگيره.
چون در دستورالعمل گفته ملاك سال تقويمي هست.Big Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، batis2010 ، arman_m ، Solitude ، moesa7 ، مانترا
(2012-03-10 ساعت 13:19)frozen mind نوشته:  دوستان کسی خبر داره که در مورد گرفتن ارز مسافرتی،‌این عبارت «یکبار در سال» چطوری تفسیر و اعمال میشه؟

فروزن جون
من سوال كردم سال ٩١ ميتوني بگيري و مهم اينه كه سال بچرخه!!!!!
Wink
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، emrah66 ، kopol ، hoda2012 ، adambarfi ، batis2010 ، Lucky Luke ، M_star1316 ، Solitude ، moesa7
یه بار دیگه برای اطمینان بیشتر ! :
من فقط کافیه برم یه سر امریکا گرین کارت رو فعال کنم بعد می تونم بر گردم و گرین کارت مستقیم میاد اون جایی که ادرس دادم و اون طرف می تونه به جای من بگیره ! درسته ؟ ایا مطمئن هستین ؟ بر نگردم بعد گرین کارتم بپره !!
اینو برای سربازیم میگم، برای آزاد کردن مدرکم و این که دوباره بیام ایران، باید سربازی برم
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: frozen mind ، SH1A2R3 ، armanbala ، batis2010 ، moesa7
اطلاعات ارزی که مسافران خارج از کشور باید بدانند
۱۷ اسفند ۱۳۹۰

روابط عمومی بانک مرکزی به منظور پاسخگویی به سؤالات آن دسته از هموطنانی که عازم سفر خارج از کشور هستند و در راستای رفع ابهامات موجود در زمینه ميزان و نحوه فروش ارز مسافرتي، دستورالعمل‌های مربوطه را بار دیگر در ‌اختیارهموطنان عزیز قرار داده است.

ميزان ارز مسافرتي با توجه به مقصد و نحوه سفر

- سفرهاي هوايي
1- به مقصد کشورهاي ترکيه، ترکمنستان، کويت، قطر، بحرين و عمان به ميزان 1000دلار يا معادل آن به ساير ارزها و يکبار در سال.
2- به مقصد کشورهاي آذربايجان، ارمنستان، پاکستان، افغانستان و امارات‌متحده‌عربي به ميزان 400دلار يا معادل آن به ساير ارزها و يکبار در سال.
3- به مقصد کشورهاي عراق، سوريه و عربستان ”عمره‌مفرده“بميزان 400 دلار يا معادل آن به ساير ارزها و دو نوبت در سال.
4- به مقصد ساير کشورها بميزان 1500 دلار يا معادل آن به ساير ارزها و يک بار در سال.
- سفرهاي زميني، ريلي و دريايي
1- به مقصد کشورهاي عراق، سوريه و عربستان ”عمره‌مفرده“به ميزان 400 دلار يا معادل آن به ساير ارزها و دو نوبت درسال.
2- به مقصد ساير کشورها به ميزان 400 دلار يا معادل آن به ساير ارزها و يک بار در سال.
خاطر نشان مي سازد مسافران مي‌توانند علاوه بر استفاده از ارز اختصاصي بابت سفرهاي ”هوايي“ و يا ”زميني، ريلي و دريايي“ به ساير کشورها بشرح فوق مجموعاً دو نوبت در سال از ارز مسافرتي‌مربوط به کشورهاي عراق، سوريه و عربستان نيز بهره‌مند شوند. کمااينکه مسافراني که از دونوبت ارز مسافرتي به مقصد کشورهاي عراق، سوريه و عربستان استفاده نموده اند نيز مي توانند از ارز مربوط به ساير کشورها به شرح فوق استفاده نمايند.

نحوه خريد ارز مسافرتي

در مورد سفرهاي هوايي کليه مسافران مي‌توانند با مراجعه به يکي از شعب بانک هاي ملي ايران ، ملت و سامان در سطح شهر با ارائه مدارک مربوط، ارز مسافرتي خود را درخواست و سند حسابداري يا رسيد آن را دريافت نمايند. تحويل ارز با ارائه رسيد مذکور پس از گيت خروجي فرودگاه امکان پذير مي‌باشد.ضمناً خريد ارز بابت سفرهاي زميني ، ريلي ودريايي در حال حاضر طبق روال گذشته صورت مي پذيرد.

ساير نکات

1- فروش ارز مسافرتي به مسافرين با سن قانوني کمتر از 2 سال امکان پذير نبوده و براي سنين 2 تا 12 سال به ميزان 50 درصد مبالغ مورد اشاره فوق خواهد بود.
2- فروش ارز مسافرتي به نرخ رسمي صورت مي‌گيرد.
3- در ترتيبات فروش ارز مسافرتي منظور از سال، سال شمسي تقويمي است . بر اين اساس مسافراني که در هر مقطع زماني از سال1390 از ارز مسافرتي خود استفاده نموده‌اند از ابتداي سال1391 مي‌توانند از ارز مسافرتي جديد خود بهره‌مند شوند.
4- خريد ارز مسافرتي توسط مسافراني که با گذرنامه ايراني سفر مي‌نمايند درصورتي‌ که کشور مقصد آنها کشور محل اقامت آنها نيز ‌باشد، بدون نياز به ويزا امکان پذير است .
شماره کیس:Case Number 2012AS00011xxx
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:دسامبر
تاریخ دریافت ویزا: 2011 Dec
ورود :Apr 2012
محل زندگی :Orange County
سلام دوستان

کارت سوشيال من اومد. ۱۰ روزه. Smile

ایشالا زودتر نوبت همه شماها

شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

(2012-03-11 ساعت 21:08)الی الی نوشته:  سلام دوستان

کارت سوشيال من اومد. ۱۰ روزه. Smile

ایشالا زودتر نوبت همه شماها

من از بچه هایی که برای اولین بار میرن امریکا خواهشمندم اولین سفرشونو به صورت سفرنامه برامون بنویسن که برای ماها خیلی خیلی با ارزشه.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
با سلام خدمت تمامی همسفران بالاخره من برای اول تیر ماه 91 بلیط برای شهر اوکلاهما از مسیر تهران به فرانکفورت به نیویورک و نیویورک به اوکلاهما رو گرفتم این پرواز با هواپیمایی لوفتانزا برای دو نفر به قیمت 3524000 تومان تمام شد . تقریبا از زمان مدیکال ما 5 ماه چند روز خواهد گذشت که نمی دونم اشکالی داره یا نه ؟ در این پرواز حداکثر بار قابل حمل برای هر نفر یک چمدان 23 کیلو یی بعلاوه یک ساک7 کیلوی هم داخل هواپیما است البته که ما قصد نداریم بار زیادی با خودمون ببریم و این هم کافی است . همه زندگی ما برای شروع یک زندگی جدید همینقدر خواهد بود ! الان هم در حال فروش تمامی لوازم مازاد هستیم !!!
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
(2012-03-07 ساعت 14:55)adambarfi نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 11:37)aarshidaaa نوشته:  
هوووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان عزیز دروود
این هورا هم برای انرژی دادن به دوستان دیگه هستش و هم اینکه همین الان رفتم و صندوق پست را باز کردم. کارت SSN ما امروز رسید. دوشنبه تا الان یعنی 5 روز و فکر کنم در حد خودش یه رکورد باشه. حالا فقط منتظر گرین کارت هستیم. امیدوارم هوراهای تک تک شما ها رو هم به زودی ببینم.
شاد باشید

مبارك باشه انشاالله همه كاراتون به راحتي انجام بشه يه سئوال داشتيم آيا برايSSN به اداره سوشيال سكيوريتي مراجعه كرديد؟يا اتوماتيك تو فرودگاه اين كار براتون انجام شد؟آيا آدرستون رو تو فرودگاه عوض كرديد؟ميشه آدرس هتل تو فرودگاه بديم /؟

دوست عزیز دروود
ببخشید که دیر جواب دادم. ما به اداره SSN رفتیم و یه فرم پر کردیم، مسئول آنجا اطلاعات ما را ثبت کرد و یه نامه هم به ما داد و 5 روز بعد کارتها رسید و آدرسمون را نیز عوض نکردیم ولی اگر لازم باشه می توانید در فرودگاه آدرس را عوض کنید.
شاد باشید.
(2012-03-08 ساعت 16:49)roghiyeh نوشته:  
(2012-03-04 ساعت 11:37)aarshidaaa نوشته:  
هوووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستان عزیز دروود
این هورا هم برای انرژی دادن به دوستان دیگه هستش و هم اینکه همین الان رفتم و صندوق پست را باز کردم. کارت SSN ما امروز رسید. دوشنبه تا الان یعنی 5 روز و فکر کنم در حد خودش یه رکورد باشه. حالا فقط منتظر گرین کارت هستیم. امیدوارم هوراهای تک تک شما ها رو هم به زودی ببینم.
شاد باشید
مگه کارت سوشیال و گرین کارت رو تو صندوق میندازن؟مگه نباید دستی تحویل اون اسمی بشه که صاحب آدرسمونه؟لطفا یه اطلاعی بدین.چون به خاطر این موضوع من احتمالا مجبور بشم آدرسمو تو فرودگاه عوض کنم و به دردسر بیافتم.اگه تو صندوق پستی میندازن نیازی به این کار نخواهم داشت.لطفا اونایی که خبر دارن جواب بدن.مرسی

دوست عزیز دروود
تمام نامه های پستی داخل صندوقهای پستی گذاشته می شوند.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
تشکر کنندگان: emrah66 ، SH1A2R3 ، hoda2012 ، MAHDI2012 ، batis2010 ، Lucky Luke ، amir0_0amir ، Solitude ، moesa7 ، مانترا
(2012-03-09 ساعت 17:15)zohreh36 نوشته:  
(2012-03-09 ساعت 08:42)ARazmi نوشته:  

نکته 4 میگه:
با سلام من فکر نمیکنم 1500 دلار بدن چون که ما خروجی پرداخت نمیکنیم وقبلا هم نصف مبلغ اعلام شده رو میدادند. البته انشاله که درست باشه و دوستان اگر اطلاع رسانی کنند ممنون میشیم چون بخشنامه یک مقدار مخصوصا برای مقیم ها کلی نویسی کرده . باتشکر
دوستانی که جدیدا تشریف بردند لطفا نظر بدند
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: كاميلا ، maxsupermax ، SH1A2R3 ، pouyakafi ، batis2010 ، moesa7
بچه ها یه سوال
عکس روی گرین کارت کدوم عکسه؟
عکس زمان ثبت نام؟
عکس زمان ارسال فرمهای اول؟