کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
ما هم 5 سپتامبر وارد شدیم البته با کلی حال گیری که از فرود گاه امام شروع شد چون ماگرین کارتمون مونده بود امریکا باویزای قبلی اومدیم کارمند امارات هم میگفت اکسپایر ویزا گذشته کلی توضیح دادم و خط اخر ویزا رانشون ادادم تا به رئیسش نشون داد راضی شد توی دبی هم دوباره افیسر گیر داد با اکراه به ما اجازه سوار شدن داد حالا خودتون فکر کنید ادم چه حالی میشه توی سانفرانسیسکو هم افیسر گفت چرا 5 ماه از امریکا خارج بودی و اینکه شما توریست نیستید و حداکثر باید 1 یا دوماه از ایران خارج باشید خلاصه بد جور رفته بودم تو مود بد شانسی ولی ساک هامون اصلا نگشتند حالا هم جفت پسر هام مسموم شدند هیچ بیمه ای هم نداریم سو شال هم نداریم امروز رفتم دفترش توضیح دادم که دفعه قبل نیومده فرم داد پر کردیم کسی میدونه میتونم از بیمه مدیکل برای بچه استفاده کنم شامل ما میشه ؟
تشکر کنندگان: Shezem ، ozone ، امیر مهاجر ، opayamani ، etefag ، mooj ، frozen mind ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، Rainy
(2012-09-06 ساعت 16:39)کیانا نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 16:05)Sheriff نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 15:56)کیانا نوشته:  سلام به همه دوستان ..سوالی داشتم. ما یه لپ تاپ از ایران بخریم بهتره یا از یو اس ؟ با توجه به صحبت دوستان میخوام هرچقدر ممکنه اونجا کمتر دلار خرج کنم اما از کم وکیف آن اطلاعی ندارم ، ممنونم

مدل لپ تاپ هایی که برای آمریکای شمالی تولید میشه متفاوته با اروپا و آسیا. گرچه این مدلها ایران هم به وفور پیدا میشوند ولی با افزودن سود و مبلغی برای گارانتی گرانتر از آمریکا برایتان تمام میشود. ضمن اینکه گارانتی در آمریکا بسیار مطلوب تر است.
اما داشتن لپتاپ از ابتدای ورودتان به آمریکا میتواند از مخارج شما بسیار بکاهد. چون میتوانید مدتی را از اینترنت Free Public WiFi در مالها و کافی شاپ ها استفاده کنید و با ایران هم تماس بگیرید.

دوست عزیز با شما موافقم ، ما الان یک لپ تاپ MACBOOK PRO داریم منتها قطعا ما به یک لپ تاپ دیگر هم نیازمندیم چون ۴ نفر هستیم ، در ایران پرداخت ریال برای من راحت تره من فقط میخوام مطمئن بشم که در آن جا کارایی دارد یا نه ؟ یا پیشنهادی خاصی دارید؟؟

البته من منظور شما از اینکه پرسیدی، من فقط میخوام مطمئن بشم که در آن جا کارایی دارد یا نه ؟ را نفهمیدم. یعنی فکر می‌کنی لپ‌تاپ خریداری شده در ایران، در آمریکا کار نکنه؟
اما من خودم هم MACBOOK PRO دارم که ۳ سال پیش، زمانی که در آلمان بودم خریدمش و الآن هم مثل روز اول داره کار می‌کنه. اتفاقا دیروز هم یه سر رفتم فروشگاه اپل، ببینم چه خبره. آقا جات خالی، این MACBOOK PRO جدیده با Retina display عجب چیزیه!!
فقط بگم اگه MAC میخوای بخری، از آمریکا بخر، چون هم گارانتی داری، اگه دلت را هم بزنه، تا یک ماه بعدش میتونی پسش بدی، تازه خدمات پس از فروش هم داری. تازه، آخرین مدل های MAC هم اول به بازار آمریکا میاد. دیگه خودت میدونی Big Grin .
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، j1970 ، Orchin ، SH1A2R3 ، opayamani ، کیانا ، mooj ، frozen mind ، houmanes ، shkhmo ، shadin_n ، m0na_000 ، Rainy ، hoj_s000
(2012-09-07 ساعت 13:26)Shezem نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 16:39)کیانا نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 16:05)Sheriff نوشته:  
(2012-09-06 ساعت 15:56)کیانا نوشته:  سلام به همه دوستان ..سوالی داشتم. ما یه لپ تاپ از ایران بخریم بهتره یا از یو اس ؟ با توجه به صحبت دوستان میخوام هرچقدر ممکنه اونجا کمتر دلار خرج کنم اما از کم وکیف آن اطلاعی ندارم ، ممنونم

مدل لپ تاپ هایی که برای آمریکای شمالی تولید میشه متفاوته با اروپا و آسیا. گرچه این مدلها ایران هم به وفور پیدا میشوند ولی با افزودن سود و مبلغی برای گارانتی گرانتر از آمریکا برایتان تمام میشود. ضمن اینکه گارانتی در آمریکا بسیار مطلوب تر است.
اما داشتن لپتاپ از ابتدای ورودتان به آمریکا میتواند از مخارج شما بسیار بکاهد. چون میتوانید مدتی را از اینترنت Free Public WiFi در مالها و کافی شاپ ها استفاده کنید و با ایران هم تماس بگیرید.

دوست عزیز با شما موافقم ، ما الان یک لپ تاپ MACBOOK PRO داریم منتها قطعا ما به یک لپ تاپ دیگر هم نیازمندیم چون ۴ نفر هستیم ، در ایران پرداخت ریال برای من راحت تره من فقط میخوام مطمئن بشم که در آن جا کارایی دارد یا نه ؟ یا پیشنهادی خاصی دارید؟؟

البته من منظور شما از اینکه پرسیدی، من فقط میخوام مطمئن بشم که در آن جا کارایی دارد یا نه ؟ را نفهمیدم. یعنی فکر می‌کنی لپ‌تاپ خریداری شده در ایران، در آمریکا کار نکنه؟
اما من خودم هم MACBOOK PRO دارم که ۳ سال پیش، زمانی که در آلمان بودم خریدمش و الآن هم مثل روز اول داره کار می‌کنه. اتفاقا دیروز هم یه سر رفتم فروشگاه اپل، ببینم چه خبره. آقا جات خالی، این MACBOOK PRO جدیده با Retina display عجب چیزیه!!
فقط بگم اگه MAC میخوای بخری، از آمریکا بخر، چون هم گارانتی داری، اگه دلت را هم بزنه، تا یک ماه بعدش میتونی پسش بدی، تازه خدمات پس از فروش هم داری. تازه، آخرین مدل های MAC هم اول به بازار آمریکا میاد. دیگه خودت میدونی Big Grin .
در تایید حرف کار کردن لپ‌تاپ‌ها در آمریکا خواستم اضافه کنم که آداپتورهای امروزی مثل قدیم بطور ساده از دو سیم‌پیچ مجزا جهت تبدیل ولتاژ ورودی به خروجی ساخته نشدن و کلی مدارات الکترونیکی هست که اینکارو انجام میدن و اگه روی آداپتور لپ‌تاپ یه نگاهی بندازین نوشته مثلا از 100~240 ولت و 50~60 هرتز یعنی اینکه با برق 110 ولت و 60 هرتز آمریکا هم بخوبی کار میکنه
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
(2012-09-07 ساعت 13:25)nahid.t نوشته:  ما هم 5 سپتامبر وارد شدیم البته با کلی حال گیری که از فرود گاه امام شروع شد چون ماگرین کارتمون مونده بود آمریکا باویزای قبلی اومدیم کارمند امارات هم میگفت اکسپایر ویزا گذشته کلی توضیح دادم و خط اخر ویزا رانشون ادادم تا به رئیسش نشون داد راضی شد توی دبی هم دوباره افیسر گیر داد با اکراه به ما اجازه سوار شدن داد حالا خودتون فکر کنید ادم چه حالی میشه توی سانفرانسیسکو هم افیسر گفت چرا 5 ماه از آمریکا خارج بودی و اینکه شما توریست نیستید و حداکثر باید 1 یا دوماه از ایران خارج باشید خلاصه بد جور رفته بودم تو مود بد شانسی ولی ساک هامون اصلا نگشتند حالا هم جفت پسر هام مسموم شدند هیچ بیمه ای هم نداریم سو شال هم نداریم امروز رفتم دفترش توضیح دادم که دفعه قبل نیومده فرم داد پر کردیم کسی میدونه میتونم از بیمه مدیکل برای بچه استفاده کنم شامل ما میشه ؟
دوست عزیز امیدوارم که بقیه مسایل بخوبی طی بشه .
در مورد بیمه مدیکال اطلاعی ندارم ولی اگه چند تا نکته رو بگین می تونم برای درمان بچه کمک کنم . ایا تب دارن یا نه ؟ ایا بیشتر اسهال دارن یا استفراع؟
و بالاخره اینکه چند سالشونه ؟
(2012-09-05 ساعت 04:13)sima s نوشته:  
(2012-09-04 ساعت 19:23)Rainy نوشته:  دوستان سلام
تو سفر اخير ما با خانواده , تو فرودگاه لس آنجلس گير يه پليس بسيار سختگير افتاديم كه هر كس مي رفت جلوي باجش يه گيري بهش ميداد حتي چند تا از كسايي كه پاس امريكايي داشتن و معلوم بود كه مهجر هستن رو ميفرستادشون ته سالن , به ما هم گير داد كه چرا هي رفت و آمد داريد و اينجا اقامت نميكنيد و من هم گفتم بخاطر اينكه تو ايران هنوز مشكلات كاري زيادي دارم و تابحال نتونسته ام مهاجرت كنم ولي اينهارو قبول نكرد و با صدازدن يه پليس ديگه مارو فرستاد ته سالن جايي كه تعدا زيادي از مسافرا منتظر نشسته بودن تا پليس اصلي كه تو اتاق نشسته بود صداشون بزنه و ازشون سئوال و جواب بكنه و ميشه گفت شايد نصف اون تعدادي كه اونجا بودن ايراني بودن. يه آقايي ايراني ميگفت كه من فقط بيست روز ايران بودم و الان برگشتم و بهم گيرداده.مدتي منتظر نشستيم تا يه پليسه اومد از اتاق بيرون و اسممونو صدازد و گفت اوكي ميتونيد بريد ,گفتم موضوع چيه؟ گفت كه هيچي مشكلي نيست و گفت اشتباه شده!!!
حتي يكي از ايراني هم ميگفت كه براي دوستشون هم مشكل مشابهي پيش اومده تا حدي كه چون زبان هم بلد نبوده براش زنگ زدن مترجم تلفني صحبتاشونو منتقل كرده و ازشون قول گرفتن كه ديگه بيان و بمونن.
اونطور كه متوجه شدم حسابي اخيرا" به اين موضوع رفت و اومدها حساس شدن.
بدبياري ايندفعه يقمونو گرفته بود و موقع برگشتن هم بعد از وارد شدن به مسير لوله خرطومي دوتا پليس كه بعداز درب ايستاده بودن يكيشون اومد جلو و از ما پرسيدكه چقدر پول همراهتونه و داريد خارج ميكنيد و من كه مبلغ زير هزارتا داشتم رو گفت اوكي و رفتيم داخل هواپيما ود و همينطوري بصورت رندم جلوي مسافرارو ميگرفت و ازشون سئوال ميكرد .

ولی ما برا بار دوم اومدیم ، و خوشبختانه همه چیز عالی بود.از فرودگاه سن فرانسیسکو هم وارد شدیم.

بر عکس شما به ما هم با اینکه قبل از 6 ماه بود در سنفرانسیسکو گیر دادند تازه این بار دوم ما بود بدتر از اون اینکه من 20 روزه بلیط گرفتم و باید باکلی دلهره برگردم و تا10 ماهه دیگه هم نمیتونم بیامSad شاید هم چون با همون ویزای اولی اومدم روی تاریخ حساس شدند البته برای من فقط افیسری که انگشت نگاری میکرد تذکر داد و ایراد گرفت جای دیگه ای ما را نبردند ولی این مطلب واقعا شانسیه فقط گفتم کسایی که مثل من با ویزای قبلی میروندامادگی داشته باشند و مثل من شوکه نشوند انشالله که برای کس دیگه ای پیش نیاددر مورد چمدان ها هم من همه جور خوراکی داشتم از برنج ،زعفران,گز ، سوهان،زرشک ,الو , لواشک تا نان تافتون و باقلوا وقطاب و پسته تازه و بوداده ولی اصلا چمدان ها را باز نکردند
تشکر کنندگان: opayamani ، etefag ، Orchin ، Shezem ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، houmanes ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، Tomas ، Rainy ، tiba
سلام به همگی.

از بین بچه ها کسایی بودن که سفر اولشون 10 روز بیشتر نبوده باشه ؟ من و همسرم میخواهیم 10 روزه بریم برگردیم و سوشال و گرین کارد و بدیم از دوستان واسمون بیارن. آیا برای تحویل گرفتن سوشال و گرین کارد حتما لازمه خودمون اونجا باشیم؟
تشکر کنندگان: frozen mind ، opayamani ، schaghayegh ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، Tomas
(2012-09-07 ساعت 18:11)us0912 نوشته:  سلام به همگی.

از بین بچه ها کسایی بودن که سفر اولشون 10 روز بیشتر نبوده باشه ؟ من و همسرم میخواهیم 10 روزه بریم برگردیم و سوشال و گرین کارد و بدیم از دوستان واسمون بیارن. آیا برای تحویل گرفتن سوشال و گرین کارد حتما لازمه خودمون اونجا باشیم؟

دوست عزیز برای گرفتن سوشیال و گرین کارت لزومی به حضور خودتون نیست نامه هاش میاد تو صندوق پستی ما 40 روز آمریکا موندیم و تو این مدت سوشیال هممون و گرین کارت شوهرم و بچه هام به آدرس یکی از دوستان اومد و اونا زحمتشو کشیدن و به ما دادنش ولی گرین کارت من یک هفته بعد از برگشتن ما از آمریکا اومد و دوستمون زحمتشو کشید وبرام آوردش ایران ولی فقط اگه مشکلی تو پروسه صدور و ارسال گرین کارت خدای نکرده پیش بیاد باید خودتون اونجا باشید تا پیگیری کنید ولی اگه چاره ای ندارید و نمیتونید بیشتر از 10 روز بمونید حتما همون بدو ورود برید اداره سوشیال و پیگیر سوشیالتون بشید تا کارهاتون تو روال اداریش بیوفته و امکان اینکه تا 10 روز سوشیالتون بیاد خیلی زیاده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: us0912 ، opayamani ، ali234 ، کیانا ، shkhmo ، etefag ، shadin_n ، Tomas ، Orchin ، Rainy ، Artin2012 ، tiba
سلام دوستان عزیز
61 روز دیگه انتخابات آمریکاست. به نظرتون قبل از انتخابات بریم آمریکا بهتره یه بذاریم بعد از انتخابات بریم؟
ورود به آمریکا : 31 اکتبر 2012 ساعت 4:10 به وقت محلی
فردوسی بزرگ :"به نیکی گرای و میازار کس - ره رستگاری همین است و بس"
پسرایرونی : "عجب دنیایی داریم!"
تشکر کنندگان: masih sh ، opayamani ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، Tomas
(2012-09-07 ساعت 19:02)پسرایرونی نوشته:  سلام دوستان عزیز
61 روز دیگه انتخابات آمریکاست. به نظرتون قبل از انتخابات بریم آمریکا بهتره یه بذاریم بعد از انتخابات بریم؟

هرچی زودتر بهتر فردا را چی دیدی!
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: پسرایرونی ، opayamani ، mgolchin13 ، کیانا ، shkhmo ، shadin_n ، Tomas
(2012-09-07 ساعت 19:02)پسرایرونی نوشته:  سلام دوستان عزیز
اگه گیر و مشکلی نداری واسه رفتن به هیچ عنوان به تعویق ننداز. اگه قراره به رفتنه باید رفت. یه روز دیرتر رفتن یعنی یه روز دیرتر شروع کردن
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
تشکر کنندگان: پسرایرونی ، opayamani ، Shezem ، houmanes ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، Tomas ، Orchin ، Rainy
آخرین آمار ایرانیان خارج از کشور اعلام شد/ 7 کشوری که بیشترین ایرانی را دارند
معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال، آخرین آمار مربوط به ایرانیان خارج از کشور را اعلام کرد.

محسن کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بیشترین تعداد مهاجرین ایرانی با یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت مربوط به کشور آمریکاست و بعد از آن امارات متحده عربی قرار دارد که 800 هزار ایرانی را دارد.

وی گفت: انگلیس و کانادا با 410 هزار، آلمان با 210 هزار، فرانسه با 155 هزار و سوئد با 110 هزار ایرانی بیشترین کشورهایی هستند که ایرانیان در آنجا حضور دارند.

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه امکان دریافت اطلاعات ایرانیان به صورت آن لاین فراهم شده است، تاکید کرد: در گذشته این امکان وجود نداشت اما براساس برنامه ریزیهای انجام شده و اقدامات به عمل آمده از این پس ایرانیان خارج از کشور می توانند به صورت آن لاین اطلاعات هویتی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

کرمی به ارایه خدمات به ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: پاسخگویی به سئوالات نمایندگان خارج از کشور از طریق ایمیل فراهم شده و همچنین سامانه پرسش و پاسخ از همین طریق نیز برای ایرانیان خارج از کشور ایجاد شده است.

وی از راه اندازی وب سرویس درخواست صدور کارت شناسایی ملی نیز خبر داد و افزود: در گذشته صدور کارت شناسایی ملی برای ایرانیان خارج از کشور 6 ماه به طول می انجامید اما در حال حاضر با الکترونیکی شدن ارایه خدمات صدور کارت شناسایی برای این افراد به یک ماه تقلیل یافته است.

معاون اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: ایجاد سامانه ره گیری درخواست کارت شناسایی ملی برای ایرانیان خارج از کشور نیز فراهم شده است.

به گفته کرمی، کمیته نام برای ایرانیان خارج از کشور نیز تشکیل شده بطوریکه این اقدام در جهت تسریع در صدور نام برای فرزندان این افراد انجام خواهد شد.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: opayamani ، پسرایرونی ، Shezem ، schaghayegh ، houmanes ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، iranian1 ، Tomas ، Orchin ، Solitude
(2012-09-07 ساعت 13:25)nahid.t نوشته:  ما هم 5 سپتامبر وارد شدیم البته با کلی حال گیری که از فرود گاه امام شروع شد چون ماگرین کارتمون مونده بود آمریکا باویزای قبلی اومدیم کارمند امارات هم میگفت اکسپایر ویزا گذشته کلی توضیح دادم و خط اخر ویزا رانشون ادادم تا به رئیسش نشون داد راضی شد توی دبی هم دوباره افیسر گیر داد با اکراه به ما اجازه سوار شدن داد حالا خودتون فکر کنید ادم چه حالی میشه توی سانفرانسیسکو هم افیسر گفت چرا 5 ماه از آمریکا خارج بودی و اینکه شما توریست نیستید و حداکثر باید 1 یا دوماه از ایران خارج باشید خلاصه بد جور رفته بودم تو مود بد شانسی ولی ساک هامون اصلا نگشتند حالا هم جفت پسر هام مسموم شدند هیچ بیمه ای هم نداریم سو شال هم نداریم امروز رفتم دفترش توضیح دادم که دفعه قبل نیومده فرم داد پر کردیم کسی میدونه میتونم از بیمه مدیکل برای بچه استفاده کنم شامل ما میشه ؟

به هر حال شما اینقدر خوش شانس بودید که الان امریکا هستیدWink این جور حال گیری ها هم واسه همه اول مهاجرت پیش میاد ، هرکس به یه شکلی. ولی اصلا مهم نیستن چون خیلی زود حل میشن.
در مورد شهر و ایالت شما من اطلاعات زیادی ندارم. ولی توی امریکا از کسانی که بجه دارن خیلی حمایت میکنن. مراکزی هستن که اکه بگید کار ندارید خیلی بهتون کمک میکنن و حتی خدمات پزشگی رایگان دارن.
توی تگزاس شماره 211 اگر تماس بگیرید به شما کمک میکنن. فارسی هم داره. ایالتهای دیگه رو نمیدونم این شماره هست یا نه. ولی حنما این مراکز هستند.
شماره کیس : 2012AS0##
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه:1نوامبر2011
كليرنس: 13 دسامبر
دريافت ويزا: 7 فوريه
ورود به امریکا: April 2012- Houston
تشکر کنندگان: nahid.t ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، Tomas ، Orchin ، behzad7 ، Rainy ، a.r.a.s.h1 ، مانترا
سلام دوستان
ممکنه من رو در موارد زیر راهنمایی بفرمایید
1- آیا موقع خروج به ارز بالای 5000 دلار برای هر نفر گیر میدن؟
2- اگه آدم بخواد بالای 50-60 هزار دلار ببره میتونه همراه خودش ببره یا نه؟
3- من ویلونم را میخوام با خودم ببرم میتونم یا باید برم مجوز خاصی بگیرم؟
4- از نظر قوانین گمرک امریکا ، فرش بخواهیم ببریم فقط دفعه اول میتونیم ببریم یا دفعات بعد هم میتونیم ببریم بدون اینکه بخوایم عوارض بدیم؟
5- داروهای مجاز با نسخه پزشک تا چه مقدار میشود برد؟
6- آیا بسته بندی سبزی خشک و... حتما باید مارک داشته باشد یا بدون مارک هم قبول میکنند؟
با تشکر
مصاحبه: 27 جون2012
کلیر: 7 اگست 2012
تعداد: 4 نفر
ویزا: 24 اگست 2012
ورود به امریکا: 16 سپتامبر 2012
گرین کارت: اوایل اکتبر 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، shadin_n ، Tomas ، Orchin
(2012-09-07 ساعت 22:58)vm1974 نوشته:  سلام دوستان
ممکنه من رو در موارد زیر راهنمایی بفرمایید
1- آیا موقع خروج به ارز بالای 5000 دلار برای هر نفر گیر میدن؟
2- اگه آدم بخواد بالای 50-60 هزار دلار ببره میتونه همراه خودش ببره یا نه؟
3- من ویلونم را میخوام با خودم ببرم میتونم یا باید برم مجوز خاصی بگیرم؟
4- از نظر قوانین گمرک آمریکا ، فرش بخواهیم ببریم فقط دفعه اول میتونیم ببریم یا دفعات بعد هم میتونیم ببریم بدون اینکه بخوایم عوارض بدیم؟
5- داروهای مجاز با نسخه پزشک تا چه مقدار میشود برد؟
6- آیا بسته بندی سبزی خشک و... حتما باید مارک داشته باشد یا بدون مارک هم قبول میکنند؟
با تشکر

سلام :
۱- خیر ، اگر خودتون نگید ، کسی کاری نداره
۲- بله ، بین خودتون و همراهاتون پخشش کنید . البته اگر از طریق بانک حواله کنید بهتر است
۳- خیر ، مشکلی نداره - در بار قرار ندهید
۴- بردن فرش های کوچک (قالیچه و...) مثل ابریشم و غیره به عنوان استفاده برای سوغات و... بلامانع است
۵- تا حد مورد نیاز برای مصرف حین اقامت
۶- سعی کنید ، این طور موارد کاملا بسته بندی پک شده باشند ، لیبل اهمیت نداره
موفق باشین
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
تشکر کنندگان: vm1974 ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، Tomas ، Orchin ، tiba ، a.r.a.s.h1
(2012-09-07 ساعت 22:31)Man نوشته:  

به هر حال شما اینقدر خوش شانس بودید که الان آمریکا هستیدWink این جور حال گیری ها هم واسه همه اول مهاجرت پیش میاد ، هرکس به یه شکلی. ولی اصلا مهم نیستن چون خیلی زود حل میشن.
در مورد شهر و ایالت شما من اطلاعات زیادی ندارم. ولی توی آمریکا از کسانی که بجه دارن خیلی حمایت میکنن. مراکزی هستن که اکه بگید کار ندارید خیلی بهتون کمک میکنن و حتی خدمات پزشگی رایگان دارن.
توی تگزاس شماره 211 اگر تماس بگیرید به شما کمک میکنن. فارسی هم داره. ایالتهای دیگه رو نمیدونم این شماره هست یا نه. ولی حنما این مراکز هستند.
با تشکر از شما دوست عزیز
اسم این مراکز چیه ؟ یعنی با چه اسمی سرچ کنم؟من کالیفرنیا هستم
تشکر کنندگان: smmyp ، shkhmo ، کیانا ، shadin_n ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان