موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که دلار نخریدند حتماً تا 28 اردیبهشت تهیه کنند وطمع نکنید ، الان دلار در نزدیکی ها کف خود قرار داره و مطمئناً دوباره بعد از 28 اردیبهشت و پس از جلوگیری از تزریق ارز به بازار سیر صعودی به خود خواهد گرفت
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
یک سئوال برای من پیش آمد چرا عزیزانی که در امریکا هستند همگی میگویند بدون ماشین نمیشه کار پیدا کرد و یا بدون ماشین در امریکا نمیشه زندگی کرد؟
این جریان ماشین چیه؟؟؟
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده : بعضی از دوستان گفته بودند که گرین کارتو توی صندوق پست میندازن و بعضی هم گفته بودند که امضا کردن و تحویل گرفتن .کساییکه تازه گرین کارتشون رو گرفتن اگه لطف کنن و بگن آخرین خبر کدومه ممنون میشم و اینکه اگه لازمه امضا کنیم حتماً باید خودمون تحویل بگیریم ؟
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 23:39)kopol نوشته: دوستان عزیزی که دلار نخریدند حتماً تا 28 اردیبهشت تهیه کنند وطمع نکنید ، الان دلار در نزدیکی ها کف خود قرار داره و مطمئناً دوباره بعد از 28 اردیبهشت و پس از جلوگیری از تزریق ارز به بازار سیر صعودی به خود خواهد گرفت
با سلام
ابدا با نظر شما درباره افزايش مجدد قيمت ارز (به ميزان قابل توجه) موافق نيستم. قبلا هم توي يه پستي مفصل دلايل مخالفتم رو گفتم.
جاي بحثش هم البته فكر نمي كنم اينجا باشه. به نظرم مديراي محترم يه فكري در اين باره بكنن كه ايا ميشه با در نظر داشتن خط قرمزها تو يه تاپيكي درباره قيمت دلار صحبت كنيم؟ صرفا بحث اقتصادي و در حد دانش خودمون كارشناسي؟
اگه نميشه حداقل كپل خان شما محبت كن بگو از كجا فهميدي كه الان دلار كفشه؟
ارادتمند
CN : 37xxx
رويت قبولي : 15 july
ارسال فرمها : 17 july
سفارت : آنكارا
دريافت نامه دوم : 7 march
تاريخ مصاحبه : 7 may
تاريخ كليرنس : June 4
تاريخ دريافت ويزا : 14 June
ورود به آمريكا : August 27
دريافت گرين كارت : 10 September
محل اقامت : San Diego
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-13 ساعت 09:51)shkhmo نوشته: دوستان عزیز سلام
یک سئوال برای من پیش آمد چرا عزیزانی که در امریکا هستند همگی میگویند بدون ماشین نمیشه کار پیدا کرد و یا بدون ماشین در امریکا نمیشه زندگی کرد؟
این جریان ماشین چیه؟؟؟
سلام، سوال بسیار خوبی پرسیدین،همونطور که دوستان عزیز جواب دادن درسته.منم یه توضیح مختصری میدم امیدوارم مفید باشه.
من هم این چیزارو قبل رفتن شنیده بودم ولی نمی فهمیدم یعنی چی؟ وقتی رفتم دیدم عجب مصیبتیه! آقا تو بلاد ک.ف.ر سیستم زندگی کلا 2جوره،یا شما تو یه شهر بزرگ زندگی میکنی(تو خود شهر نه حومه)مثل نیویورک،واشنگتن،لس آنجلس،میامی و ....، یا تو شهرهای کوچک که حومه شهرهای بزرگن،تمام. از این 2حال خارج نیست،تو شهرهای بزرگ حمل و نقل عمومی خیلی خوب و راحته،همه چی هست،اتوبوس،مینی بوس،مترو(چند مدل و خط مختلف)،تاکسی(البته تاکسی خیلی گرونه)،خلاصه بدون ماشین میشه راحت زندگی کرد. اما تو شهرهای کوچک بدون ماشین زندگی کردن سخت نیست، غیر ممکنه!!! از در خونه بدون ماشین پاتو بیرون نمیتونی بذاری،اصلا و ابدا!!! من خونه فامیلامون که بودم،مثلا یکیشون افراد خونواده 4نفر بودن،نفری 1ماشین داشتن،4تا ماشین!
باز تو شهرهای بزرگ مسکن خیلی گرونتر از شهرهای کوچیکه. خلاصه اینجوریه داستان.
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک دستگاه تویوتا کمری 1993 رنگ بژ موتور-گیربکس-ترمز- تازه سرویس شده با مایلیج 300000 مایل لاستیک نو به قیمت 2000 دلار در منطقه اورنج کانتی یا لس انجلس بصورت فوری بفروش میرسد .(خودرو حقیر)
هزینه سند زدن: 15 دلار در و فروش بصورت گیفت
در صورت تمایل پیام خصوصی بگذارید
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میدونید اینجا چطوریه؟ همتون فیلمهای تخیلی دیدین حتما , وقتی میاد اینجا مثل همون دریه که وقتی بازش میکنین وارد یه دنیای دیگه با مردم و زندگی دیگه میشین اینجا با ایران فرق داره اگه خوب فکر کنین و با نگاه مثبت بیأن براتون جالب و لذت بخش اگه با تردید بیأن بازم خوبه چون تردیدتن برطرف میشه ولی اگه منفی بیأن و با ترس اینجا براتون جهنمه چون همش دنبال نکات منفی برای داشتن بهونه برا برگشت میگردین برای ما که از دسته دوم بودیم خیلی خوب شد و فکری برا برگشتن نداریم حالا حالاها شما جزو کدوم دسته هستین....؟
به امید دیدار همتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 00:33)Orchin نوشته: (2012-05-15 ساعت 00:24)javad_2 نوشته: سلام دوستان
میدونید اینجا چطوریه؟ همتون فیلمهای تخیلی دیدین حتما , وقتی میاد اینجا مثل همون دریه که وقتی بازش میکنین وارد یه دنیای دیگه با مردم و زندگی دیگه میشین اینجا با ایران فرق داره اگه خوب فکر کنین و با نگاه مثبت بیأن براتون جالب و لذت بخش اگه با تردید بیأن بازم خوبه چون تردیدتن برطرف میشه ولی اگه منفی بیأن و با ترس اینجا براتون جهنمه چون همش دنبال نکات منفی برای داشتن بهونه برا برگشت میگردین برای ما که از دسته دوم بودیم خیلی خوب شد و فکری برا برگشتن نداریم حالا حالاها شما جزو کدوم دسته هستین....؟
به امید دیدار همتون
من که بانگاه بسیارمثبت دارم میام
امیدوارم شرایطم هم مثبت تمام شود
ما دیدمون مثبته فقط نگران دوری از خانواده هستم مخصوصا مادرم!
شماره کیس : 2012AS25XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 15 July
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:23 July
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:مارچ
تاریخ مصاحبه:2 April
تاریخ دریافت کلیرنس: 4May
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:2