موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-06-22 ساعت 12:40)3rip نوشته: نظر موافقتون چیه یه آمار بگیریم در مورد مقصدمون در امریکا که هر کس میخواد چه ایالت و چه شهری بره ؟
تریپ عزیزم، برای این منظور از مدتها قبل تاپیک چه ایالتی را برای زندگی در آمریکا انتخاب خواهیم کرد وچرا؟ وجود داشته است. شما و دوستان دیگر می توانید از این تاپیک برای ادامه بحث استفاده کنید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
من ديشب وارد خاك پاك آمريكا شدم
اينجا همه چيز متفاوت هست كه راجع به آن كلي صحبت خواهم كرد
در ابتدا بايد از همه و همه دوستان مهاجرسرايي بالاخص مديران فروزن مايند عزيز و آرش rss و همسفران عزيزم كوپول مهدي جان مهندس حسيني و ....نهايت تشكر و قدرداني خود را اعلام ميكنم كه با اطلاعات ذيقيمت من و خانواده ام را آمريكايي كردند
لازم هست سفرنامه اي بنويسم كه البته اين كار را با طيب خاطر خواهم كرد
دوستان هر سوال دارند چه اينجا چه بصورت خصوصي بفرمايند با كمال ميل جواب ميدهم
موفق و پيروز باشيد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-22 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-22 ساعت 21:59 توسط kopol.)
خب حالا که کار به آمار رسید اعلام می کنم منم دارم می رم لوس آنجلس
(2012-06-22 ساعت 18:17)armanbala نوشته: دوستان عزيزم
من ديشب وارد خاك پاك آمريكا شدم
اينجا همه چيز متفاوت هست كه راجع به آن كلي صحبت خواهم كرد
در ابتدا بايد از همه و همه دوستان مهاجرسرايي بالاخص مديران فروزن مايند عزيز و آرش rss و همسفران عزيزم كوپول مهدي جان مهندس حسيني و ....نهايت تشكر و قدرداني خود را اعلام ميكنم كه با اطلاعات ذيقيمت من و خانواده ام را آمريكايي كردند
لازم هست سفرنامه اي بنويسم كه البته اين كار را با طيب خاطر خواهم كرد
دوستان هر سوال دارند چه اينجا چه بصورت خصوصي بفرمايند با كمال ميل جواب ميدهم
موفق و پيروز باشيد
دکتر جان سلام و عرض خیر مقدم ، خیلی خوشحالم که به سلامتی رسیدین و امیدوارم گرمای شدید هیوستون اذیتتون نکرده باشه ، شدیداً منتظر نوشته های ارزشمند شما هستیم ، موفق و پیروز باشید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-22 ساعت 22:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-22 ساعت 22:20 توسط hoseyn.)
ما هم می ریم سن حوزه کالیفرنیا.
میشه این محل اسکان را به جدول آقا احسان گل اضافه کرد که بچه ها بتونن از هم خبر بگیرند؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با عرضه سلام
من و همسرم دیشب به آمریکا رسیدیم مسیر ما فرانکفورت به نیویورک و اکلا هما سیتی بود.در ایران ما ۳۰۰۰ دلار بانکی رو گرفتیم و تمامی ارزی که داشتیم رو بدونه مشکلی بردیم دوستان از این بابت استرس نداشته باشن در نیویورک هم موقع ورود به خاک آمریکا برخوردها بسیار عالی بود و در مدت کمتر از یک ساعت تمامی کارا انجام شد . اینجا یه دنیایی متفاوت در انتظار شما است . موفق باشی
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-23 ساعت 08:18)shkhmo نوشته: 1. برای خرید بیمه در آمریکا به چه صورت باید اقدام کرد
2. پس از ورود چه مدت زمانی میشه از مزایای شهروندی بهره برد.
3. بنظرتون زمانیکه فرزندمان به دنیا آمد برای مراحل واکسنهای دوره ای برگردیم ایران بهتره یا در امریکا میتوان باهمان بیمه واکسن هارو زد؟
1. در ایران به صورت فردی نمی توان بیمه درمان خرید. ولی در آمریکا می توان این بیمه را به صورت فردی و یا خانوادگی هم تهیه کرد. بسته به توان مالی، هر کس به سراغ شرکت های مختلف بیمه می رود و به اصطلاح "plan" مطلوب خود را خریداری می کند.
به علت هزینه بالای حق بیمه ماهانه این نوع بیمه ها، که اگر خدمات دندانپزشکی را هم بخواهد پوشش دهد، رقم قابل ملاحظه ای در سبد هزینه های خانوار خواهد شد، بسیاری از شهروندان آمریکا هم هنوز بیمه ای ندارند. به گفته سهیل بادامی عزیز در تاپیک دالاس، این قشر که تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستند، بالغ بر 30 درصد جمعیت آمریکاست.
به دلیل این هزینه بالای بیمه های درمانی، بسیاری از افراد سعی می کنند از طریق محل کار خود این پوشش های بیمه را تهیه کنند. با توجه به اینکه مهاجرین تازه وارد مدتی طول می کشد تا شغل مناسبی پیدا کنند که بیمه درمان را هم جزو مزایای استخدام ارائه نماید، یا باید در این دوره گذار به خدا توکل کرد (!) یا اینکه مبلغ قابل توجهی را در ماه برای حق بیمه درمان پرداخت نمود.
اگر به تاپیک دالاس سربزنید، در یکی دو ماه گذشته دوستان آگاه تری که در این زمینه تجربیات ارزشمندی دارند، مطالب مفیدی را به اشتراک گذاشته اند که شامل بیمه رایگان کودکان هم می شود.
2. برای شهروند شدن، باید 5 سال از زمان مقیم شدن یا همان دریافت گرین کارت بگذرد. خدماتی مانند بیمه های رایگان برای کودکان و یا کمک هزینه های تحصیلی به افراد مقیم هم تعلق می گیرد، اما امکان رأی دادن یا استخدام در بسیاری از اداره های دولتی، مستلزم شهروند بودن است. اگر مشخصاً بفرمایید که منظور شما کدامیک از مزایای شهروندی است، مطمئناً اعضای سایت شما را بیشتر راهنمایی خواهند کرد.
3. چون هنوز فرزندی نداریم، نمی توانم به سؤال شما جوابی دقیق بدهم. اما به نظر می آید با توجه به رایگان بودن بیمه کودکان و دردسرهای سفر به ایران و سپس مطابقت واکسیناسیون با الزامات خدمات بهداشتی در آمریکا، گزینه مناسبی نخواهد بود.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تو فرودگاه ایران موقع خروج ایرادی از پاسپورت نمی گیرن؟ مثلا برای خانم ها بگن چرا عکس ویزاتون بی حجابه و از این حرفا؟ :-S یا اصلا به خود ویزا گیر بدن؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-23 ساعت 11:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-23 ساعت 11:39 توسط maz1359.)
(2012-06-23 ساعت 04:26)M.Haghighi نوشته: با عرضه سلام
من و همسرم دیشب به آمریکا رسیدیم مسیر ما فرانکفورت به نیویورک و اکلا هما سیتی بود.در ایران ما ۳۰۰۰ دلار بانکی رو گرفتیم و تمامی ارزی که داشتیم رو بدونه مشکلی بردیم دوستان از این بابت استرس نداشته باشن در نیویورک هم موقع ورود به خاک آمریکا برخوردها بسیار عالی بود و در مدت کمتر از یک ساعت تمامی کارا انجام شد . اینجا یه دنیایی متفاوت در انتظار شما است . موفق باشی
با آرزوی موفقيت برای شما دوست عزيز. شما فرموديد با خودتون پول برديد و مشکلی نبود. من شنيدم هر خانواده بيشتر از 10000 دلار نميتونه ببره. آيا صحت داره يا شما بيشتر از اين مقدار همراهتون بردين.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار