موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-09 ساعت 21:44)emrah66 نوشته: (2012-02-09 ساعت 17:20)armanbala نوشته: من يك تجربه اي دارم دوستاني كه رفتند نظر بدند اين ميشه يا نه
معايب
بعلت مسايل مختلف يه هويي نامه بياد كه ويزا كارت ديگر كار نميكند كه سال پيش اين اتفاق براي من افتاد و دستم ماند در پوست گردو
اينجا پولتونو بانك بلوك كنه و توضيح برداشت از بلاد علم بخواد و بايد شش تا قاره برگرديد تا برداشت كنيد
دوستان تحقيق كنند و نظر بدهند
سلام ممنون از اطلاعات شما میشه لطف کنید بگید چطوری ویزا کارت گرفتید کدام بانک؟ مراحلش دریافتش چطوریه و اینکه راضی هستید؟ دقیقا من دنبال همچین چیزیم که شما استفاده کردید البته برای آمریکا
دوست عزيوم عرض كردم تشريف ببريد بانك پارسيان
من از طريق بانك ملي گرفته بودم ولي الان نميدهند
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام می خواستم از دوستانی که به آمریکا تشریف بردن بپرسم :
1- بهترین شرکت هواپیمایی از لحاظ پایین بودن قیمت( به صرفه بودن) و بالا بودن میزان حمل بار چه پیشنهادی میدهند؟
2- چقدر زودتر باید برای گرفتن بلیط اقدام کرد آیا مثل پروازهای ترکیه زمان زودتر روی قیمت ها تاثیر داره؟
3-در شرکت پیشنهادی حداکثر بار قابل حمل چقدر می باشه؟
4- لطفا در صورت داشتن آدرس سایت شرکت مورد نظر رو هم بگذارید.
با تشکر فراوان از وقتی که به من میدهید
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
- klm.com
- هر چه زودتر در زمانهای غیر تعطیلات ارزانتر
- 2 تا چمدان 23 کیلویی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-09 ساعت 15:57)afshin4749 نوشته: (2012-01-16 ساعت 13:34)tenesi نوشته: سلام به همه
جدا از بحث تهیه بلیط و ... یه سوال دیگه دارم . هرچند بعید میدونم به این تاپیک مربوط بشه اما تاپیک مناسب این سوال رو پیدا نکردم
هنگام ورود به آمریکا ، در بدو ورود چه مراحلی باید انجام بدیم؟
سلام دوست خوبم ، من فايلي رو دارم كه پاسخ تمام اين سوالاتت رو ميده برات ميفرستم . البته اگه دوست داشتي !!!!
حاج افشین4749 سلام و ارادت، میشه اگر file خاصی در این مورد داری واسه منم بفرستی؟ ممنون میشم برادر.
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-09 ساعت 17:20)armanbala نوشته: من يك تجربه اي دارم دوستاني كه رفتند نظر بدند اين ميشه يا نه
اول مقدمه
بنده در اوج قيمت دلار رفتم تركيه اينجا دلار خريدم بيش از دو هزار تومان
ويزا كارتي دارم كه در فر ودگاه تركيه انداختم دستگاه خودپرداز و هزار دلار گرفتم حساب من در بانك ملي هست و آنها به ازاي دلار مرجع از حسابم برميدارند به عبارتي حدود هفتصد هزار تومان كمتر از آزاد
حالا شنيدم كه بانك پارسيان دبيت كارت و كرديت ميده يعني شما مبلغ سيزده ميليون ميزاريد(براي كارت گولد با برداشت ماهيانه ده هزار دلار)به حسابتون كه البته كمتر هم ميتونيد فقط اونوقت سقف برداشتتون كم ميشه( كارت كلاسيك ويزا) و يك كرديت يا دبيت كارت دريافت ميكنيد
نتيجه داستان
ميشه يك حساب ارزي دبيت در پارسيان باز كرد و مثلا سي هزار دلار واريز كرد و كارتو برداشت و تشريف برد آمريكا و آنجا در عرض يك ماه از كارت اسفاده كرد و اينجا از حساب برداشته ميشود اين تكه از داستان را دوستاني كه اونور هستند نظر بدهند ميشود يا نه؟
مزايا
پول در حساب خودتان هست
هزينه حواله و گيت فرودگاه و اينها را نداريد
كار كاملا قانوني هست و براي آدمهاي قانونمندي مثل من روشي در شان و شخصيت خودمان هست
معايب
بعلت مسايل مختلف يه هويي نامه بياد كه ويزا كارت ديگر كار نميكند كه سال پيش اين اتفاق براي من افتاد و دستم ماند در پوست گردو
اينجا پولتونو بانك بلوك كنه و توضيح برداشت از بلاد علم بخواد و بايد شش تا قاره برگرديد تا برداشت كنيد
دوستان تحقيق كنند و نظر بدهند
دوست عزیزم سلام،
من بدلیل شرایط دقیقا از همین ویزا کارت ها رو سال پیش گرفتم، یک سال کار کردم سر موقع تمدیدش گفتن به دلیل تحریم شدیدتر دیگه این کارتا صادر یا تمدید نمیشه ( البته بانک من ملی بود، همونطور که میدونی در این موارد بانک ایرانی از یک بانک واسطه در کشوری قبرس، امارات و ... استفاده میکرد تا تحریما رو در بزنه، که الان دیگه اونا هم پشت کردن ). لذا باید بسنجید که چقد ریسک داره، اصولا حساب ارزی در این کشور کار درستی نیست، فکر هم میکنم دیگه اون حالته قبلی عملی نباشه چون تفاوت $ آزاد و دولتی خیلی زیاد شده. ولی اگر واقعن بانک خصوصی این کارو میکنه، به ما هم بگین بریم بگیریم!!!
شماره کیس: 2012AS00017xxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای اول: 4 Aug 2011
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 Nov 2011
تاریخ مصاحبه: January 2012
نتیجه مصاحبه: ویزا یکضرب خانم(برنده اصلی) و برگه آبی (من)
تاریخ دریافت کلیرنس: 19 April
تعداد افراد: 2
جمع تقریبی هزینه ها: مقدمات و بلیط و هتل1,645,000 + سفارت و ...1900$
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-02-05 ساعت 20:43)n.torabi65 نوشته: سلام
ما تو فرمهای که به سفارت دادیم آدرس گرین کارت کالیفرنیا دادیم ،حالا میخوام تغییر آدرس بدیم چه کنیم؟
مشکلی برای گرفتن ssn و.. نمیاد!!!!!؟؟؟؟
دوست عزیز دروود
نگران نباشید، زمانی که وارد امریکا شوید در فرودگاه می توانید آدرس جدید را اعلام نمائید و هیچ کونه مشکلی هم پیش نمی آید. موارد مشابه شما زیاد بوده.
شاد باشید.
CN:2012AS12000
SEND FORM:17 AUG
3ﻧﻔﺮ (فرزند 1ساله)
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ:14 DEC
هزینه ها:6 میلیون تومان + 5078$
کلیرنس:20 JAN
ویزا:14 FEB
اولین سفر:26 FEB
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اساتید سلام مثل اینکه رزیدنت شدن در ایالت ویرجینیا 6 ماهه؟؟!!! درسته؟؟ هم واسه وام تحصیلی و شهریه دادن خیلی خوب میشه یعنی سریعتر شروع میکنی!!
Resident: -- A person who lives in Virginia, or maintains a place of abode here, for more than 183 days during the year, or who is a legal (domiciliary) resident of the Commonwealth is considered a Virginia resident for income tax purposes. Residents file Form 760.
LINK:http://www.tax.virginia.gov/site.cfm?alias=ResidencyStatus#ALIENS
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
من فرم ss-5 رو به راحتی دانلود کردم. احتمالا خططون مشکل داره.
از اینجا دانلودش کنین:
ss-5.pdf (اندازه 233.88 KB / تعداد دانلود: 1,305)
-->
ss-5.pdf (اندازه 233.88 KB / تعداد دانلود: 1,305)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-13 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-13 ساعت 15:30 توسط frozen mind.)
با سلام من 9 فوریه کلیر شدم و تا خرداد فرصت دارم که برای دریافت ویزا به انکارا برم و از اونجایی که مایلم تا جایی که امکان داره دیرتر به امریکا برم از دوستانی که ویزا رو دریافت کردن یه سئوال دارم. تاریخ انقضا ویزا چند ماهه؟ و از چه تاریخی محاسبه میشه؟(از تاریخ مصاحبه یا کلیرشدن یا دریافت ویزا)
-------------------------------
کاربر محترم، شما به علت ایجاد پستهای تکراری به مدت یک هفته از دسترسی به خدمات مهاجرسرا محروم شده اید. چون امکان ارسال پیام خصوصی را مسدود کرده اید، محرومیت شما در این پست به شما ابلاغ می گردد.
Frozen Mind
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام آیا در اولین فرودگاهی که در آمریکا پیاده میشیم باید کارهای اداری و ورودمونو انجام بدیم یا در دومین فرودگاه؟ مثلا ورود اول من احتمالا فرودگاه
JFK )NEW YORK )
بعد فرودگاه RONALD REAGAN) WASHINGTON DC)
است.باید کدام فرودگاه کارای ورودو انجام بدم؟
2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم