موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-27 ساعت 22:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-27 ساعت 22:35 توسط parykocholoooo.)
مستندات؟ از 3 تا وکیل داشتن و 1 سال پیگیری کردن
اینهایی هم که گفتم واسه اینه که اگه کسی مثل من این شرایط و داشت بخونه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-04 ساعت 14:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-04 ساعت 14:36 توسط shahrzad bala.)
سلام ، برای عقد کردن به من گفتن که اجازه نامه مهزری پدر در ایران ، ترجمه +مهر وزارت امور خارجه + مهر سفارت ترکیه بخوره ، آیا واقعا نیازه ؟ در صورتی که اینجا خواندم فقط پشت برگه اجازه نامه باید رئیس محضر خانه ۳ تا مهرو امضا بزنه ،
کسی چیزی میدونه کمکم کنه ممنون میشم .
با سپس از همگی دوستان
منظور از برگه تولد برای کسی که اروپا زندگی میکنه همون پاسپرته ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من چند ماهه که با یه دختر ایرانی که مقیم نروژ هستش و البته مدارک ایرانی نداره چون بچه که بوده رفتن اونجا و فقط مدارک نروژی داره هستم و قصد ازدواج داریم با هم. میخواستم بدونم حتما واسه ازدواج رسمی باید بیاد ایران (که البته اصلا نمیتونه بیاد ایران) یا اینکه میشه تو ترکیه هم ازدواج کرد. لطفا کمک کنید. این ازدواج بین المللی که میگید هنوز هم (یعنی سال 2013) واسه نروژ قابل قبول هستش یا نه. و اگه از این خانم وکیل ایرانی که تو ترکیه همچین کارایی رو انجام میده تلفنی ایمیلی چیزی دارین بهم بدین لطفا. کمک کنید فقط خواهش میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
گواهی تولد هر 2 طرف حتما لازمه.سفارتها همگی یک گواهی تولد از شما میخوان که نام پدر و مادر درش ذکر شده باشه چون حتما باید در گواهی تجردی که صادر میشه اسم پدر و مادر نوشته بشه.دلیلش هم این هست که باید توی سند ازدواجتون اسم پدر و مادر هر 2 تون. ذکر مبشه.حالا اگه کسی در اروپا زندگی میکنه و گواهی تولد به هر دلیلی نداره شاید بتونه از هوم افیس شهرش یک برگه اپوستیل شده مبنی بر اینکه نام پدر و مادرش ذکر شده رو بگیره.که اونم احتمالا 80.100 مورد قبول کنسولگری باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ۲۲ سال دارم .۲ ساله پیش فرانسه بودم و حدود ۶ سال در آنجا زندگی کردم و ادامه تحصیل دادم و حدود ۴ سال هست که با پسری فرانسوی آشنا شدم و با هم هستیم و قصد ازدواج داریم .۱ ساله پیش با دعوت نامه از طرف اون اقدام کردم واسه ویزا اما جواب رد دادند. تو این ۲ سال ما مدام هم دیگر رو در ترکیه میبینیم میخواستم ببینم نمیشه در ترکیه ازدواج کرد و بد از سفارت فرانسه واسهٔ ویزا اقدام کرد ؟
دین مهم هست دوست من مسلمان نیس و میخواستم ببینم اگه راهی باشه ک ما خارج ایران ازدواج کنیم و من ک برمیگردم ایران اقدام کنم واسهٔ ویزا در سفارت فرانسه واسم مشکلی پیش میاد از طرف خود ایران ؟لطفا اگه میشه راهنماییم کنین خیلی مهم مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قراره با یه سوئدی ازدواج کنم. می خوایم عقدمونو تو سوئد انجام بدیم. اون قراره درخواست ویزای سامبو بده و بعد از اینکه من رفتم سوئد عقد کنیم و مدرک ازدواجمونو به سفارت ایران بدیم که عقدمون برای ایران رسمی شه.
اگر این راه هم ممکن باشه از ازدواج توی ایران و ترکیه خیلی راحتتر به نظر می یاد. می خواستم بدونم چیزی در مورد این نوع ازدواج می دونین؟
سوال دیگم در مورد گواهیه تولده، اونو باید از کجا گرفت؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما حدود یه ساله که همو می شناسیم، البته از طریق اینترنت. نامزدم حدود یه ماهه پیش اومد ایران، اومد خونمون، خواستگاریو این حرفا. چندتا عکس خونوادگیم گرفتیم.
البته اون قبول کرده که مسلمون شه، شرایطشو کاملا می دونه.
ممکنه ایران واسه این نوع ویزا سنگ جلو پامون بذاره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابت نوید جان. راستش قراره ازدواج ما تو سوئد باشه یعنی قبل از اینکه من برم اوجا هیچ مدرکی برای ازدواجمون وجود نداره. راضی کردن افسر پرونده یه طرف ولی می خواستم بدونم از نظر قوانین ایران منعی برای خروج من از کشور از طریق پارتنر وجود نداره؟ مثلا سامبو شدن با یه نامحرمو از این حرفا!