موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فک کنم همش کلابرداری باشه ...
این مردک داره از سادگی مردم سوء استفاده میکنه ولی تا حالا کسی نبوده که جلوش رو بگیره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آمریکا وبه خصوص ایالت کالیفرنیا زندگی میکنن آیا میتونن وکیلی که قابل اعتماد وکاری باشه به من معرفی کنن تا درمورد اقامت بتونم باهاش قرارداد ببندم.....
ممنون میشم دوستان
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من حتی نشستن پای برنامه های این آقا کار بسیار اشتباهیه، چه برسه که حالا بخوای باهاش تماس بگیری و پول بفرستی براش! نمیتونم تصور کنم همچین شخصی سر من کلاه بزاره!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.ممنون میشم جواب منو هم بدید...من وهمسرم دنبال راهی برای مهاجرت هستیم.ولی نمیدونیم از چه راهی اقدام کنیم زودتر و بهتر جواب میگیریم؟ هردو 30ساله و یه فرزند داریم.من لیسانس شیمی دارم و همسرم فوق لیسانس روابط بین الملل.سرمایه هم حدود 500میلیون.ایا راهی هست؟ اگر همسرم بخواد از راه ویزای تحصیلی اقدام کنه میتونه من و پسرم هم ببره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام همه از رامین دلاوری بد گفتند ولی هیچکس از روشی که میشه ویزای امریکا را گرفت هیچی نگفتند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر براي فوق ليسانس موفق بشيبم از دانشگاه هاي امريكا پذيرش بگيريم و فوق رو از امريكا بگيريم ايا امكانش هست براي اقامت اقدام كنيم ؟
چون من هر كسي رو كه ديدم براي تحصيل رفته ، ديگه بر نگشته !
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خواهر من فوق لیسانس مترجمی انگلیسی داره، پایان نامه اش هم با نمره کامل دفاع کرده ولی مقاله نداده.
میخواد هرطور شده بره آمریکا
از چه طریقی میتونه زود بره اونجا؟
مثلا ویزای کاری یا تحصیلی یا شرکت در سمینار علمی؟
اون تجربه 9 سال تدریس هم به افراد بینا و هم افراد نابینا رو داره
28 سالشه و خودش هم کم بیناست.
Sent from my GT-P3100
کیس 2015AS000003XX + تعداد 3 + ارسال فرم 17 آگوست + ایروان + مصاحبه اول مارچ
شب تو سکوت کوچه ها، به ساز دل زخمه زدم /
با اینکه همراهی نبود، تا آخرین لحظه زدم
شب از ترانه پر شدو، من از هوای عاشقی /
نشد که از اینجا برم، حتی واسه دقایقی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-07 ساعت 01:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-07 ساعت 01:52 توسط mehrad.)
سلام دوستان
ممنون میشم اگر سؤالم رو جواب بدین و کمکم کنید.
من و همسر و فرزندم ساکن روسیه هستیم. من مدرک فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه بین المللی دارم. معدلم هم حدود ۴.۵ یا همون حدود ۱۹ هستش. سابقه کار ۶ سال ایران و ۱ سال در روسیه دارم. پذیرش و آی-۲۰ هم از دانشگاه آمریکا دارم ولی بنا به دلایلی نرفتم آمریکا ٫ الان هم دانشجوی دکتری مهندسی مکانیک هستم. خانمم هم فوق لیسانس طراحی داره٫ نمره زبان هم آیلتس ۵ و نمره Speaking 7 دارم . با نرم افزارای تخصصی مکانیک و طراحی وب هم کار میکنم٫ از طریق آشناهام میتونم جاب آفر هم از آمریکا بگیرم٫ فقط ۲ تا سوال داشتم
۱) بهترین راه و بهترین «کشور انگلیسی زبان» که من میتونم در کوتاهترین زمان لازم اقامت طولانی مدت یا دائم بگیرم کجاست و چه راهیه؟
۲) نظر شما دوستان چیه ٫ اگر من ویزای کار موقت مثلا یکساله یا بیشتر بگیرم بعدش با کمک وکیل میتونیم گرین کارت بگیریم و موندگار شیم یا تا ابد همینطوری باید ویزای کار رو تمدید کرد که در این حالت فقط اتلاف وقت و انرژی و زندگیه؟