موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-26 ساعت 12:55)مریم خورشید نوشته: (2016-10-21 ساعت 19:42)afshin417 نوشته: سلام دوستان من تازه عضو انجمن شدم اما همیشه مطالب این انجمن را در مورد مهاجرت به آمریکا مطالعه میکردم من و همسرم دو فرزند ۱۰و ۱۵ ساله داریم و تقریبا حدود یک سالیو چند ماهی هست که ا ز طریق eb3 اقدام کردیم و خدارا شکر تا الان پروسه پرونده ما به خوبی انجام شده و هم اکنون مدارک ما اداره مهاجرت آمریکا است و ما منتظر تاریخ مصاحبه هستیم اگر دوستانی که بخواهندازا ین طریق اقدام کنند میتونم راهنماییشون کنم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان
سلام انشاله موفق باشید و مصاحبه خوب و راحتی داشته باشید، من هم از همین روش اقدام کردم و با شما هم مسیرم
آرزوی موفقیت براتون دارم
سلام خانم مریم خورشید
بنده نیز در انتهای راه EB3 هستم میخواستم بپرسم شما هم AP خوردید؟ اگر ap خورده اید الان چند وقت است در این وضعیت هستید؟ و در کل پیش بینی و نتیجه کار اطلاعی دارید؟؟؟
ممنون میشم
کیس نامبر: َANK201*******
کتگوری : EB3
اعضای کیس: 3 نفر
تاریخ ارسال فرم260: سال 2015
تاریخ کارنت : 21 ژانویه
تاریخ مصاحبه: 19 اُكتبر
آپدیت اول: 9 اُكتبر
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا،
در انتظار کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-26 ساعت 19:10)pey.com نوشته: دوستانی که آمریکا وبه خصوص ایالت کالیفرنیا زندگی میکنن آیا میتونن وکیلی که قابل اعتماد وکاری باشه به من معرفی کنن تا درمورد اقامت بتونم باهاش قرارداد ببندم.....
ممنون میشم دوستان
سلام دوست عزیز.در مورد اقای کاملی تحقیق کن ببین اگه خوب بود قرارداد ببند باهاش.تو ماهواره هم برنامه داره شبکه تی ام تی وی.سایتش هم kameli.com.
امیدوارم مشکلت حل شه.
----2019AS
EVERY DAY IS A CHANCE TO CHANGE YOUR LIFE
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه عضو شدم وازطریق other workerاقدام کردم الان هم درمرحله ap هستم یه سوال دارم آیاپروسه اداری این روش باسایرکتگوری های مهاجرتی تفاوت داره ؟درضمن آمادگی دارم تجربیات خودم رابه اشتراک بگذارم .ممنون میشم اگه کسی اطلاعات بیشتری داره راهنمایی کنه.
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه با این اقدام تروریستی دوشنبه دهم سپتامبر در نیویورک که تصور هم میکنم خالی از قصد و نیت هم نبوده ، دیگه بطور کلی بحث مهاجرت با لاتاری و خانوادگی کاملا بسته شد!!! چون دیروز ترامپ دیگه خیلی خیلی این مسئله رو عمیق کرد و حتی گفت که شخص مورد نظر از طریق کیس خانوادگی از بنگلادش وارد آمریکا شده !!!
هر روز بدتر از دیروز !!
متاسفانه من در حال اقدام برای اعضای درجه یک خانواده م بودم که فکر کنم راهشون با این قضیه کاملا سد شد !!!!!