موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان, آیا فود استمپ بعدا ممکنه توی رزومه شغلی بیاد و اثر منفی داشته بآشه؟ حالا چه شغلهای معمولی و چه شغلها ی سطح بالا
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-22 ساعت 11:13)jojo_hami نوشته: سلام دوستان, آیا فود استمپ بعدا ممکنه توی رزومه شغلی بیاد و اثر منفی داشته بآشه؟ حالا چه شغلهای معمولی و چه شغلها ی سطح بالا
دوست عزیز من تا به حال هر چی اپلیکیشن پر کردم یه سوال در مورد اینکه میگیری یا نه داشته اما این اصلا ربطی به کار نداره و در هیچ چیزی اثر نداره
خود امریکاییها حتی اون به ظاهر با کلاساشون هم میگیرند
هیچ تاثیری در هیچ جایی نداره
"یه مو از خرس کندن هم غنیمته"
ورود به امریکا: اکتبر2014
رتبه:
2
32 تشکر در 14 ارسال
در آمریکا نحوه استفاده از حقوق بیکاری چطوریه؟ آیا با دارندگان گرین کارت تعلق میکنه یا فقط مخصوصه شهروندانه. دوست من سیتیزن در استرالیاست. به محض اینکه بیکار میشه دولت بهش یه مقرری هزار دلاری میده که به صورت بخور نمیر و اینکه آواره نشه میگذرونه اما جاب سنتر زیر نظرش داره و باید سریع کار پیدا کنه و یا خودشون هم کار پیدا میکنن براش. در آمریکا چطوره؟ آیا بیمه خاصی هست که بپردازیم. لطفا اگر لینکی یا اطلاعی در این باره دارید راهنمایی کنید. ممنونم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 03:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 03:17 توسط soheilbadami.)
(2015-05-23 ساعت 06:53)moqadam نوشته: (2015-02-22 ساعت 11:13)jojo_hami نوشته: سلام دوستان, آیا فود استمپ بعدا ممکنه توی رزومه شغلی بیاد و اثر منفی داشته بآشه؟ حالا چه شغلهای معمولی و چه شغلها ی سطح بالا
دوست عزیز من تا به حال هر چی اپلیکیشن پر کردم یه سوال در مورد اینکه میگیری یا نه داشته اما این اصلا ربطی به کار نداره و در هیچ چیزی اثر نداره
خود آمریکاییها حتی اون به ظاهر با کلاساشون هم میگیرند
هیچ تاثیری در هیچ جایی نداره
"یه مو از خرس کندن هم غنیمته"
دوست عزیز پابلیک چارج بودن در مراحل سیتیزنی تاثیر گذاره و همینطور اگر قرار باشه روزی پتیشن کسی بشند.
(2015-06-05 ساعت 15:49)vidatanha نوشته: در آمریکا نحوه استفاده از حقوق بیکاری چطوریه؟ آیا با دارندگان گرین کارت تعلق میکنه یا فقط مخصوصه شهروندانه. دوست من سیتیزن در استرالیاست. به محض اینکه بیکار میشه دولت بهش یه مقرری هزار دلاری میده که به صورت بخور نمیر و اینکه آواره نشه میگذرونه اما جاب سنتر زیر نظرش داره و باید سریع کار پیدا کنه و یا خودشون هم کار پیدا میکنن براش. در آمریکا چطوره؟ آیا بیمه خاصی هست که بپردازیم. لطفا اگر لینکی یا اطلاعی در این باره دارید راهنمایی کنید. ممنونم
حد اقل یکسال (یا 15 ماه اگه درست یادم بیاد) باید سابقه پرداخت بیمه سوشال داشته باشین (بنوعی کار با حقوق کرده باشن) البته جزئیات و شرایط دیگه هم داره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
salam vaght bekheyr mikhastam bedonam food stamp b man k mojarad hastam california zendegi mikonam v barande lottery bodam talogh migire ya na mamnon misham rahnamaie konid man alan iran hastam mah bad miam usa
farshad.company1982@gmail.com
viber 8184489171