موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
پس روی این حساب که سارا ی عزیز میگه باید بلیطهای سینما در جاهای مختلف با هم فرق داشته باشه....چون اینجا ما بلیط فیلم سه بعدی رو 12$ میدیم و معمولی رو هم 9$ ...البته یه سری سینماها هستند که روزهای وسط هفته قبل از ساعت 6 بعد از ظهر میتونید بلیطشون رو 6$ بخرید.....
در مورد کنسرت بنیامین هم اگه خدا قبول کنه ما برای جمعه ی این هفته گرفتیم 100 $..........اجرا هم اورنج کانتی....البته 89$ هم داشت ...ولی تا چقدر رو نمیدونم .....توی لس آنجلس هم من شنیدم از 65$ شروع میشد به بالا...فکر نکنم از 250 $ بوده باشه....من اکثر کسانی که میشناختم رفته بودند ازشون میپرسم و نتیجه رو متعاقبا اعلام میکنم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام به خانمهای مهاجرسرایی
اگه مجبور بشیم خودمون ابرو بر داریم و آرایشگاه نریم چند چیز از نون شب واجب تره که با خودمون ببریم
1:موچین
2:قیچی ابرو
3:تیغ ابرو +چند بسته تیغ
4:نخ بند
5:آیینه مخصوص آرایشگاه که تصویر بزرگ نشون بده
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
کاشکی اینجا رو میذاشتن اختصاصی خانوما یه کمی با هم اختلاط کنیم!!!!
من کلا با بند مشکل دارم... رفتم از Target یه کالر بلیچ گرفتم خیال خودم رو راحت کردم!
راستی لیلی! تو با این آسپاراگوس و آرتیشوک چیا می پزی؟! (اصلا اینا رو می پزن یا نپخته قورت میدن؟!) من خیلی دلم می خواد امتحانشون کنم ببینم چطوری میشن! اما یه دستور پخت درست و حسابی که بشه گفت به ذائقه ما ایرانی ها میخوره پیدا نکردم!!!! دیروز هم رفتم 3-4 تا صدف گرفتم (برخلاف عقیده همسر گرامی که بابا اینا چیه آخه می خوای بخوری؟!) حالا می خوام بگردم دنبال یه دستور تهیه ببینم چطوری درستشون کنم!!!
راستی کسی دستور پخت شیرینی کشمشی خواست من می تونم براتون بگما!!!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-17 ساعت 22:40)Monica نوشته: راستی لیلی! تو با این آسپاراگوس و آرتیشوک چیا می پزی؟! (اصلا اینا رو می پزن یا نپخته قورت میدن؟!) من خیلی دلم می خواد امتحانشون کنم ببینم چطوری میشن! اما یه دستور پخت درست و حسابی که بشه گفت به ذائقه ما ایرانی ها میخوره پیدا نکردم!!!! دیروز هم رفتم 3-4 تا صدف گرفتم (برخلاف عقیده همسر گرامی که بابا اینا چیه آخه می خوای بخوری؟!) حالا می خوام بگردم دنبال یه دستور تهیه ببینم چطوری درستشون کنم!!!
خب حالا دستور آشپزی...البته بد نیست یه تاپیک جدید باز کنیم برای پختن غذا با مواد عجیب و غریب در آمریکا
آسپاراگوس یا همون مارچوبه خودمون رو من بیشتر ترجیح میدم کنسروش رو بگیرم یا لیموترش و نمک و فلفل به عنوان اردور بخورم...که البته سفیدش بهتر از سبزشه...برای سبزش هم میتونی با بخار به مدت کم بپزی و کنار استیک و یا هر خوراکی بذاری....
آرتیشوک هم دقیقا همینطور ولی اگه اهل درست کردن پیتزا تو خونه باشی میتونی روش آرتیشوک بذاری ...من بسیار دوست میدارمش
صدف هم حتما باید با سیر و کمی سرکه پخته بشه ..که بوش رو بگیره و بعد یه سس با گوجه فرنگی و سیر و جعفری درست کن و بریز روش ...
اگه سوپر trader joe's داشته باشید صدفهای آماده ی خیلی خوبی داره میتونی بگیری و فقط گرمشون کنی و دیگه زحمت درست کردن به خودت ندی....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون که اینقدر سریع جواب دادین :*
یه سوال دیگه قیمت غذای گربه و هزینه های دامپزشکی اونجا چطوره؟ ارزش داره کلی غذای گربه از اینجا با خودم بیارم اخه میخام گربه ام رو هم باخودم بیارم بلاد کفر