موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست غزیز من ترم بعد کارشناسیم تموم میشه رشته من معماری هست ایا انجا کاری در این زمینه پیدا میشه کار با اتوکدم خوبه و طراحی پلان و نقشه هم خوبم . ایا قبل از اینکه انشالله بیایم دوره یا کاره خواصی باید انجام بدم؟
[/quote]
با سلام
میدونم ترم اخر ترم سختی هم هست و بی خوابی و درسها یک طرف و طرح نهایی یک طرفو استرس مهاجرت کلا همه چیز درهم بر هم شده.
شما با این شرایط باید بنا به علاقه تان در مشاغل اینترن یعنی تازه فارغ التحصیل یا بدون تجربه کار اپلای کنید که وجود دارند (و شرکتهای بزرگ و معتبر و متوسط هممعمولا اینترن میپذیرند) ولی بسته به رزومه و پروژه هاتون و معدلتان میتواند گرفتن این کار اسون یا سخت باشد.
اول اینکه تمام مدارک و پروژه ها تون رو اسکن کنید و فایلهای کد و مکس را با خودتون بیارین . portfolio درست کنید (خیلی قوی باشه).
نرم افزارهای زیر را همزمان با مهارت کامل در اتوکد یاد بگیرید
Max +v-ray - sketch up - revit - Photoshop- office - out look
اگر طراحی داخلی میخواهید کار کنید غیر از اینها 20/20 ر هم یاد بگیرید و اپلیکیشنهای مربوطه رو موبایل و تبلت را هم یاد بگیرید مثل اتوکد360 - اسکچ و برنامه های طراحی پلن.
عادت کنید که بجای سیستم متریک از اینچ و فوت استفاده کنید و طبیعتا باید بجای استانداردهای نویفرت از استانداردهای امریکایی و در طراحی داخلی از تایم سیور استفاده کنید.
زبان را قوی کنید بخصوص زبان تخصصی و روی سازه های چوبی و سقفهای شیبدارهم مطالعه کنید.
موفق باشید
برنده 2012
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و درود به دوستان.لطفا کسایی که در هیوستون بودن وهستن به من بگن که آیا کاری با درآمد بالا برای من که لیسانس معماری هستم و نرم افزارهای تخصصی را کامل بلدم و در ایران بنگاه املاک کار کردم گیر میاد؟ زبانم هم متوسطه.ورودم به آمریکا فوریه 2015 است.
متشکرم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
طبق معمول با عذر خواهی شروع میکنم چون در این مدت خیلی درگیر کار بودم چیزهای زیادی باید یاد میگرفتم و کلا چالشهای کار بخصوص در ماههای اول خیلی زیاد بود.
اول از کار بگم : من الان به عنوان interior designerدر هیوستون مشغول کارم که کارشون بیشتر مسکونی هست .هفته ای 5 روز کار و دو روز اف ولی روزهای تعطیل بدلیل مراجعه کارفرماها باید کار کنم و در طول هفته دو روز افم.مراحل کارم با جلسه با کارفرما شروع میشه جلسه بعدی سر پروژه هست و جلسه سوم که معمولا طی 7-8 روز دیگه و با اتمام طراحی و انتخاب نمونه در دو یا سه الترناتیو میشه پرزنتیشن و توضیح در مورد طرح مورد نظرم هست و بعد اون با سفارش کارفرما یا جلسات بعدی ادامه پیدا میکنه.
فکر میکنم برای همچین شغلی زبان و ارتباط مثبت و اعتمادسازی خیلی تعیین کننده هست و دانش معماری تا حدودی روانشناسی و دریافت سلیقه و سبک کارفرما مقوله مهم دوم هست که باز نیاز به کامیونیکشن قوی داره و ارائه سریع چند راه حل و ایده خلاقانه در همان ابتدا برای نشان دادن اینکه واقعا حرفهای هستید.کارفرماها معمولا فهیم هستند و اگر به شما اعتماد کنند حرف شما و نظر شما براش بسیار حیاتی میشه و بقیه کار اسانتر خواهد بود.شاید در مرحله بعد پوشش خاص و متفاوت ولی رسمی و شیک همیشه حتی سر پروژه و نحوه پرزنتیشن تاثیر گذاره .(کارفرما به اسکیس اهمیت میده و قوت و ضعفشو میفهمه.)
حقوقم 3000 تا 3500 هست. سالی دو هفته مرخصی با حقوق داره من از بیمه استفاده نکردم چون تحت پوشش بیمه محل کار همسرم بودم و اون پلن رو ترجیح میدادیم.
اگه سوالی باشه در خدمتم.
برنده 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم اگه کمک کنین ممنون میشم
من مهندسی معماری دارم از دانشگاه آزاد
و سال هست تو طمینه دکوراسیون داخلی فعالیت دارم هم طراحی (با اتوکد3d max و اسکچ آپ) و و هم اجرا (کناف ،پارکت ،قرنیز ،سنگ آنتیک ، pvc ، تایل60*60 و... ( کارهای برق کشی و...هم زیاد انجام دادم) )
البته دوستم در سن هوزه هست و کارای اسکان و ... میتونه برام انجام بده
میخواستم ببینم راهی هست که از طریق شغلم مهاجرت کنم یا کلا از طریق ویزای کار اقدام کنم
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ بدن . مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظر شما اگر مدرک فوق لیسانس و یا دکترا از یک کشور اروپایی مثل ایتالیا بگیرم باز هم با مشکل کار روبرو میشم.
من سال 95 برای ادامه تحصیل میرم ایتالیا دانشگاه معماری شهر فلورانس.
AutoCAD / 3D MAX / Photoshop / Revit هم کامل بلد هستم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند روزه از امريكا برگشتم ( به خاطر كاراينجام مجبورم هر چندماه يه ماه برم و برگردم)، در كل چيزى كه اين چندبار اونجا ديدم وضعيت كار و اقتصاد نسبت به قبل خيلى بهتر شده و براى كسايى كه ميخوان برن فكر ميكنم فقط و فقط زبان قوى مهمتر از هر چيزيه، براى من تصميم مهاجرت خيلى سخته، كار خوب و شركت ايرانمو نميخوام فداى ريسك مهاجرت كنم ولى اين رفت وامد هم زياد عاقلانه نيست، دوست و اشنا مخصوصا معمار زياد دارم اونجا و همشون توصيه ميكنن برم اونجا ولى يه بار ديگه از صفر شروع كردن برام سخته. ميرم اونجا هوايى ميشم بمونم وقتى برميگردم حيفم مياد اين زندگى كه ساختمو ول كنم.