موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-05 ساعت 23:11)SH1A2R3 نوشته: ربت جان واقعا ویزاهای خوشگلتون مبارکه.من داشتم سکته میکردم.و با خوندن سفرنامه ات گریه کردم...
من امروز با کلی استرس مدارکم رو راهی انکارا کردم.میگم استرس چون شهرستان ما تی ان تی و دی اچ ال قبول نکردن بفرستن.تا سفارت امریکا رو میشنیدن مثل برق گرفته ها میگفتن نه نمیشه.ایران باشی اونم شهرستان دیگه واویلاست...
خلاصه با کلی استرس و اعصاب خورد کنی بالاخره با ارامکس تماس گرفته شد و ایشون گفتن ما میفرستیم.بازم استرس رسیدن مدارک رو دارم....
چمدونمون وسط حال پت وپهنه و اماده کردن وسایل برای این سفر که برامون از هر سفری لذت بخش تره هم کلی روحیه میده.
اگه بدونین چه حالی دارم....
من کلی مدارک مثل سابقه کار و هر مدرکی که در فرمها نوشته بودم رو ترجمه و پست کردم.چون میخوام با این کارم هر چی که در فرمها نوشتم اثبات کنم.بلکه ویزای یکضرب رو دادن ما هم راحت شدیم...
ممنونم دوست عزیز ، امیدوارم که خوشحال بری و سوپر خوشحال برگردین !!!! انشااله همه دوستان موفق بشن
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-06 ساعت 19:29)ghorbat نوشته: (2012-06-05 ساعت 23:11)SH1A2R3 نوشته: ربت جان واقعا ویزاهای خوشگلتون مبارکه.من داشتم سکته میکردم.و با خوندن سفرنامه ات گریه کردم...
من امروز با کلی استرس مدارکم رو راهی انکارا کردم.میگم استرس چون شهرستان ما تی ان تی و دی اچ ال قبول نکردن بفرستن.تا سفارت امریکا رو میشنیدن مثل برق گرفته ها میگفتن نه نمیشه.ایران باشی اونم شهرستان دیگه واویلاست...
خلاصه با کلی استرس و اعصاب خورد کنی بالاخره با ارامکس تماس گرفته شد و ایشون گفتن ما میفرستیم.بازم استرس رسیدن مدارک رو دارم....
چمدونمون وسط حال پت وپهنه و اماده کردن وسایل برای این سفر که برامون از هر سفری لذت بخش تره هم کلی روحیه میده.
اگه بدونین چه حالی دارم....
من کلی مدارک مثل سابقه کار و هر مدرکی که در فرمها نوشته بودم رو ترجمه و پست کردم.چون میخوام با این کارم هر چی که در فرمها نوشتم اثبات کنم.بلکه ویزای یکضرب رو دادن ما هم راحت شدیم...
ممنونم دوست عزیز ، امیدوارم که خوشحال بری و سوپر خوشحال برگردین !!!! انشااله همه دوستان موفق بشن
موفق باشین دوستهای عزیز.بخصوص شما دوست شهرستانی
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که آدرسشون ماله یکی از آشناهای دور بوده، وقت مصاحبه در مورد دوستتون پرسید چی جواب دادین؟ اینکه اونجا چیکار میکنه و این حرفا؟ یعنی جوابش رو میدونستین؟ اگه بگیم اطلاعی ندارم عجیبه؟
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-07 ساعت 11:49)3rip نوشته: (2012-06-07 ساعت 10:51)ساری نوشته: دوستانی که آدرسشون ماله یکی از آشناهای دور بوده، وقت مصاحبه در مورد دوستتون پرسید چی جواب دادین؟ اینکه اونجا چیکار میکنه و این حرفا؟ یعنی جوابش رو میدونستین؟ اگه بگیم اطلاعی ندارم عجیبه؟
از من که هیچی نپرسید . ولی فکر نکنم در مورد آدرس اینو بپرسه .
فکر میکنم این سوالا رو وقتی میپرسه که شما قصد دارید پیش اون شخص زندگی کنید، و یا اینکه اون شخص اسپانسر شماست.
اااااااااااااااااااااا(همگی مکسور)! واقعا نمیدونستم، چه خوب شد اینو گفتین! من میخواستم بگم پیش اونا میمونم در حالی که نمیخوام اینکارو کنم، فکر میکردم اینو بگم بهتر باشه! خوب پس منم میگم چند روز اول میرم پیش اونا بعد میرم تگزاس که ارزونه(الکی)
مرسی مرســــــــــی.
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:آخر شهریور 90
تاریخ مصاحبه:14 Jun
تاریخ دریافت ویزا:15 June
جمع هزینه ها: 4.5 میلیون
نفرات همراه کیس: 1 نفر
مقصد: سیاتل
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه منتظران مصاحبه
روز دیگر نیز سپری شد و یک روز به مصاحبه نزدیکتر شدیم.این اواخر دیگه زمان نمیگذره خصوصا 5شنبه و جمعه ها.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.این روزهای اخر قبل از مصاحبه چقدر دیر میگذره...
بچه ها من تصمیم گرفتم یه مقدار از وسایل رو بفروشم ولی نمیدونم چطور قیمت گذاری کنم که به ضررم نشه.قیمت چطوری در بیارم اخه یکی دوتا نیست که.صحبت وسایل یه خونه هست.
سمساری ها که میزنن تو سر وسایل و به اونها نمیشه فروخت.شماها چیکار کردین و چطور قیمت گذاری کردین؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-06-05 ساعت 16:06)schaghayegh نوشته: من 15- 21 جون آنكارا هستم .... كيا تو اين تاريخ اونجا هستند كه بتونيم حداقل يه گردهمايي داشته باشيم ؟
اگر کارام بر وفق مراد پیش بره منم واسه همون ایام برنامه ریزی کردم.
ما که یقین دارم روزی پروانه می شویم پس بگذار روزگار تا می تواند پیله کند.
شماره کیس: 2012AS00041XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 04 آگوست 2011، از طریق ایمیل
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2012
تاریخ مصاحبه: 20 June
تاریخ دریافت کلیرنس: 31 July
جمع تقریبی هزینه ها: 4 میلیون تومان