کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-07-15 ساعت 15:08)hadiseh.t نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 15:03)roozbeh33 نوشته:  سلام دوستان
دیروز یه ایمیل برام اومد که برو وضعیتت رو چک کن، رفتم سایت دیدم نوشته شما جزو برندگان 2012 هستید و مدارک رو بفرستید!

امروز ایمیل کردم براشون. کیس نامبر:
2012***56***

جریان چیه؟ به من وقت مصاحبه میرسه قبل از آخر سپتامبر؟

من یه سری 2010 برنده شده بودم که بخاطر پاسپورت و سربازی نشد. این سری میشه به نظرتون؟!:دی

سلام دوست عزیز بله این اتفاق امسال افتاده که برای برندگان از جمعه ایمیل زدن تبریک می گم فکر کنم خودت می دونی الان باید چی کار کنی فرماتون رو پر کنید و بفرستید موفق باشید/

دوست عزیز من هن 2 روز پیش فهمیدم و امروز مدارک رو فرستادم.
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، SH1A2R3 ، MPU ، کیانا ، daria
(2012-07-15 ساعت 18:26)tandoreh نوشته:  سلام آقا روزبه.بهتون تبريك ميگم.مثل اينكه همدرديم!!ولي مشكل ما حاد شده.
اول عذرخواهي ميكنم سوالم رو اينجا مطرح ميكنم.چون واقعا فوريه از هركسي كه تو اين زمينه تجربه داره راهنماييم كنه ممنون ميشم.
همسر من از برندگان 2012 است.و تازه 2شيب پيش واسمون ايميل اومد كه برنده شديم.مشكلي كه داريم اينه كه همسرم ديپلم نداره و شرطي كه واسه شغل توي سايتشون زده اينه كه rankشغلي بايد بالاي 7 باشه.به نظر منطقي نمياد آخه همه ي شغل هاي بالاي ranke 7 تحصيلات بالاي ديپلم ميخاد و فقط شغل هاي با rank پايين هست كه زير ديپلم هم قبول ميكنه.چيكار بايد بكنيم.وقتمون هم كه خيلي كمه.لطفا راهنمايي كنيد.همسرم شغل هايي كه مربوط بهش ميشه و توشون سابقه داره شامل قالب سازي و تراشكاري و جوشكاري ميشه.تعمير و نگهداري ماشين الات هم ميشه جزوش باشه.

منم دقیقا همین و پیدا کردم .
شماره کیس : 2012AS0007####_کنسولگری: آنکارا_کارنت شدن کیس: May 2012_مصاحبه: 8 august_کلیرنس:21 sep_دریافت ویزا:26 sep_مقصد:LA Irvine_ورود به آمریکا :20 jan _دریافت گرین کارت :

تشکر کنندگان: tandoreh ، SH1A2R3 ، mehdiii
بچه ها واسه من 1 میل اومده که گفته مدارک مورد نیاز مصاحبه است!
ولی باز واسه مدارک نوشته سند ازدواج با ترجمه و مدارک مالی رو گفته با کپی ببرم ولی من اینا رو ترجمه ها و کپی ها رو فرستادم!
فقط اصل مدارک مونده که می برم!
کسی میدونه این 1 ایمل که واسه همه میره یا واسه هر کسی فرق میکنه؟
شماره کیس : 2012as68000
تاریخ رویت قبولی در سایت:16 JUL
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:AGU 2
کنسولگری:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تعداد نفرات همراه با این کیس:
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2012-07-15 ساعت 21:47)amirhoseain نوشته:  بچه ها واسه من 1 میل اومده که گفته مدارک مورد نیاز مصاحبه است!
ولی باز واسه مدارک نوشته سند ازدواج با ترجمه و مدارک مالی رو گفته با کپی ببرم ولی من اینا رو ترجمه ها و کپی ها رو فرستادم!
فقط اصل مدارک مونده که می برم!
کسی میدونه این 1 ایمل که واسه همه میره یا واسه هر کسی فرق میکنه؟

اين ايميل باسه هركس فرق مي كنه !! شما دقيقا روز مصاحبه هر چي كه خواستن رو ارائه بديد نه بيشتر ! براي هنون سند و مالي هم كپي رو ارائه بديد. ممكنه فرمي هم براتون فرستاده باشن . موفق باشيد
since 2012
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii
من که اینجا زیاد فعال نبودم چون انتظارم زیاد نمود نکرد.
ولی برای آرامش خیال دوستان در واپسین لحظات انتظار میگم که بالاخره این زمان میرسه. برین برنامه ریزی کنید از مطالب سایت استفاده کنید و از همه مهمتر از بودن در کنار دوستان و خانواده نهایت لذت را ببرید. شاید این لحظات به زودی محقق نشن.
۲۶ ام آمد و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم.
امروز خانم عزیز و دوست داشتنی فرمودند بد نیست بریم یه سر بانک بزنیم و بنده عرض نمودم که فردا هم روز خداست!
باربند همچنان در منزل باجناق است. تا جایی که میدونم بستنش هم زمانبر است.
راستی بذارین یه چیز جالبتر بگم یه برگه اخطاریه توقیف اموال و ممنوع الخروج هم برام اومده با ۱۵۰ میلیون تومن جریمه و مالیات.
حالا داستانش مفصله ولی دلیل اصلی اومدنم از استرالیا همینه.
حالا برین ببینین باز هم باید استرس داشته باشین؟؟!!!
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، mehdiii
سلام
دوستانی که مدرک پیش دانشگاهی داشتند آیا برای سفارت فقط ریز نمرات پیش دانشگاهی کافیه یا گواهی موقت هم می خواند .من ریز نمرات (کارنامه پیش دانشگاهی)بهم دادند ولی گواهی موقت طول می کشه و من هم وقت ندارم..ممنون از کمکتون
فوری ---فوری---فوری
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mehdiii ، SH1A2R3 ، Shezem
سلام --دوستان -دقیقا بگید چی خواسته فقط ریز نمرات؟؟؟ممنون ---فوری --فوری
We are unable to determine as to which level of Examinations you are going to take and whether they will be equivalent of High School standards, however, you may submit your diploma, along with its transcripts supplemental, after you complete your education or your exams. Once they are received, they will be (re) evaluated by a Consular Officer and the final decision will be made on your case accordingly.

Sincerely,
Immigrant Visa Unit

شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: SH1A2R3
و یه چیز بامزه تر از پست قبلی خودم:
مدارک را کپی ازش ندارم و هنوز هم سفارت اعلام نکرده که دریافت شده. قابل توجه دیگر دوستانی که در مورد رسیدن مدارک سوال داشتند.
من فکر کنم ۱۷ ام تیر فرستادم.
پس از شما ها هم خیلی دیر نشده. در ضمن من انکارا دلیور شده ولی سفارت هنوز کانفیرم نکرده. و فکر هم نمیکنم خیلی مهم باشه.
تشکر کنندگان: daria ، کیانا ، mehdiii ، SH1A2R3 ، arbasic ، MPU
دوستان از اونجایی که سفارت جواب ایمیل من رو دو روزه داد میخوام به همه توصیه کنم اولا ایمیل را از طریق خود سایت بفرستید و ثانیا سؤال رسیدن مدارک رو در ضمیمه یک سؤال مهم تر بپرسین. مثلا من تو ایمیلی که زدم اول نوشتم که بر اساس نامه KCC لطفا تأیید کنید که من اون روز مصاحبه دارم، بعد نوشتم ضمنا مدارک رو براتون فرستادم اگه امکان داره رسیدن مدارک رو هم تأیید کنید.
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hadiseh.t ، کیانا ، SH1A2R3 ، aziking ، Serendipity ، mehdiii ، ensan
خدایا کمکم کن که از استرسم کم بشه
ما دوشنبه 23 جولای پرواز داریم و 25 جولای مصاحبه
دارم از استرس میمیرم اخه دیروز یه چیزی تو مهاجر سرا خوندم که یکی از بچها نوشته بود همه مدارک تحصیلی همراهتون باشه و یکی به خاطر نداشتن پیش دانشگاهی با اینکه لیسانس داشته ابی گرفته تا بره پیش دانشگاهیشو بیاره خدایا خدایا فقط از ما اخرین مدرک رو بخوان
خدایا کمک کن همه چی خیلی خیلی اسونتر از چیزی که من فکر میکنم پیش بره
بچها برامون دعا کنین یکضرب بگیریم واقعا من تحمل انتظار بعدشو ندارم .
نمیدونم چرا اینقدر قبل مصاحبه دپرس شدم
هنوز هیچی جمع نکرم
خدایا این راهی هست که خودت جلوی پای ما گذاشتی و ما رو بهش امیدوار کردی خدایا این امید رو از ما نگیر آمین
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: 3rip ، MPU ، Orchin ، frz61 ، mahdi/sh ، mehdiii ، کیانا ، SH1A2R3 ، Shezem ، asxz ، golbahara ، ensan ، daria ، lilistar
سلام،
نگران نباشید ترکیه و سفارت انقدر براتون تازگی داره که اصلا استرس از یادتون میره و وقتی از سفارت میایین بیرون تازه یادتون میاد که مثلا قرار بود استرس داشته باشین و با کمال ناباوری پیش خودتون میگین یعنی همش همین بود؟ :دی
در مورد مدارک من همه رو بردم ولی خانم آفیسر از من فقط آخرین مدرک رو خواست.
در ضمن به تیر برگه آبی هم برین که اگر گرفتین دپرس نشین و اگه سفید گرفتین که دچار شادی مضاعف بر توان بشین. Smile من فکر میکردم سفید میگیرم (مجرد، معاف، بدون کار دولتی، زیر 30 سال) اما آبی گرفتم. اولش خیلی حرص میخوردم. ولی بعدا دیدم سفید گرفتن خیلی شانسیه... .

با آرزوی موفقیت.
تشکر کنندگان: Orchin ، ماندانا ، mahdi/sh ، mehdiii ، Serendipity ، کیانا ، 3rip ، SH1A2R3 ، Shezem ، ensan ، daria ، lilistar
(2012-07-18 ساعت 09:30)ماندانا نوشته:  خدایا کمکم کن که از استرسم کم بشه
ما دوشنبه 23 جولای پرواز داریم و 25 جولای مصاحبه
دارم از استرس میمیرم اخه دیروز یه چیزی تو مهاجر سرا خوندم که یکی از بچها نوشته بود همه مدارک تحصیلی همراهتون باشه و یکی به خاطر نداشتن پیش دانشگاهی با اینکه لیسانس داشته ابی گرفته تا بره پیش دانشگاهیشو بیاره خدایا خدایا فقط از ما اخرین مدرک رو بخوان
خدایا کمک کن همه چی خیلی خیلی اسونتر از چیزی که من فکر میکنم پیش بره
بچها برامون دعا کنین یکضرب بگیریم واقعا من تحمل انتظار بعدشو ندارم .
نمیدونم چرا اینقدر قبل مصاحبه دپرس شدم
هنوز هیچی جمع نکرم
خدایا این راهی هست که خودت جلوی پای ما گذاشتی و ما رو بهش امیدوار کردی خدایا این امید رو از ما نگیر آمین

دوست عزیز من اطمینان دارم که با وجود مدرک لیسانس از بابت همراه نداشتن مدرک پیش دانشگاهی هیچگونه مشکلی نخواهید داشت ولی اصلا اطمینان ندارم که با این استرسی که دارین در همراه برداشتن اصل مدارک دچار اشتباه نشین و یا آفیسر رو بیخودی نگران نکنین . همه ما با هر دین یا مسلکی که داشته باشیم به خدا اعتقاد داریم پس بهش اعتماد کنین و باور داشته باشین گرفتن و یا نگرفتن ویزا هم مثل برنده شدن یا نشدن در لاتاری از اختیار ما خارج است. در خصوص ویزای یه ضرب هم مساله رو خیلی بزرگ نکنین بنا به کشور صادر کننده پاسپورتمون حدود 90 درصد هموطنان ما آبی میگیرند پس شاید منطقی تر باشه انتظار کلیرنس رو جزو مراحل بدیهی لاتاری فرض کنیم حال اگر این مرحله پیش نیامد که بهتر اگر هم پیش آمد که شما هم مثل بقیه( منطق خود من با اینکه سربازی نرفتم و سابقه کار دولتی ندارم همین است.) منتظر خبرهای خوب شما هستیم
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
تشکر کنندگان: frz61 ، Serendipity ، mehdiii ، ماندانا ، کیانا ، honey62 ، 3rip ، SH1A2R3 ، golbahara ، ensan ، daria
(2012-07-18 ساعت 09:30)ماندانا نوشته:  خدایا کمکم کن که از استرسم کم بشه

ماندانا جان همه‌مون قبل از مصاحبه استرس داشتیم، حالا یکی کمتر یکی بیشتر، ولی واقعن اینقدر استرس نداره. شما برنده لاتاری هستی و الان حقته بهت ویزا بدن. یعنی بدون که داری میری حقت رو بگیری. سعی کن مثبت فکر کنی. آرامش داشته باشی و از خودت مطمئن باشی.
نگران نباش. به قول دوستمون برسی دم سفارت استرس یادت میره.
برات آرزوی موفقیت و ویزای یه ضرب دارم.

ضمنن خودشون گفتن آخرین مدرک تحصیلی رو می‌خوان. پس دیگه اصن نگران نباش.
منم فقط آخری رو بردم هیچ مشکلی هم نبود.

به قول دوست دیگرمون "من هر دفعه اسم شما رو مي بينم ياد اين جمله " بچه ها اطلاعاتتون رو به احسان ----" می افتم"
شما اینقدر فعال بودی و کمک کردی به همه بچه‌ها که مطمئنم خدا هم کمکت می‌کنه، کارات عالی پیش میره.
2012AS00039XXX
کارنت شدن: March 2012
مصاحبه: (May 2012)
آنکارا (یک‌ضرب)
ورود به آمریکا: Oct/9/12
دریافت گرین کارت: Oct/26/12
تشکر کنندگان: ماندانا ، frz61 ، کیانا ، honey62 ، 3rip ، SH1A2R3 ، ensan ، daria ، lilistar
دوستان ممنون
از اینکه میبینم اینجا اینقدر دوستای خوب دارم که به فکرم هستند و بهم دلداری میدن خیلی خیلی خوشحالم
واقعا خیلی الان حالم بهتر شد
همه چی رو میسپرم دست خدا و مطمئنم کمکمون میکنه

برای همه دوستای مهاجرسرا ارزوی موفقیت میکنم
دوستان 2012 جدول یادتون نره
2012AS00067xxx
تعداد:2
تاریخ مصاحبه: 25july
کلیرنس: پایان انتظار 31 اگوست Big GrinBig Grin:
تشکر کنندگان: کیانا ، mehdiii ، frz61 ، honey62 ، 3rip ، Serendipity ، SH1A2R3 ، Shezem ، قاصدک مهاجر ، ensan ، daria
سلام
چرا اینقدر سختش می کنی؟ باور کن مصاحبه از اونی که فکر می کنی ساده تره. اگر هم لیسانس داری دیگه دیپلم رو ازت نمی خوان. منکه نبرده بودم. ازم هم نخواستن. اینطوری که شما داری عذاب می کشی که خیلی بده.
برگه آبی هم که بد نیست. به همه هم ویزا می رسه نگران نباش. به خدا توکل کن.مطمئن باش خیلی ساده تر از اونی که هست انجام می شه. همش 3 دقیقه باهات حرف می زنن و خلاص. فقط آرام بخش نخوری که توی آزمایشهات برات اعتیاد می زنن. از دم کرده گل گاوزبان استفاده کن کمی هم به خدا توکل کن. مگه قبول شدنتون دست خودتون بود؟ بقیش رو هم بسپار به خدا. موفق باشی.
AS2012XXX
تاریخ رویت قبولی: JULY2011
ارسال فرمهای سری اول:JULY2011
سفارت: آنکارا
نامه دوم: 19MAY
مصاحبه: 21JUNE
دریافت برگه آبی - دریافت کلیرنس اول August
تاریخ دریافت ویزا: 7 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا: 22 اکتبر
تشکر کنندگان: ماندانا ، Shezem ، mehdiii ، honey62 ، roze ، 3rip ، Serendipity ، Hediyeh ، SH1A2R3 ، کیانا ، قاصدک مهاجر ، ensan ، daria ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان