موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-16 ساعت 14:44)M.Haghighi نوشته: (2012-04-15 ساعت 20:50)SH1A2R3 نوشته: دوستان خوبم هر چی ارز مییاد پایین از یه طرف بدلیل اینکه دارایی هام ارزشش میره بالا خوشحالم از طرف دیگه چون در خرید دلار عجله کردم و پیش بینیم اشتباه در اومد در عرض کمتر از 1 هفته 15 میلیون ضرر کردم.همسرم خیلی دل گنده هست .با وجودیکه به اصرار من خریدیم میگه بیخیال چه میشه کرد.ولی من برای 15 میلیون خیلی زخمت کشیدم و خیلی ناراحتم .از طرفی هم اگه حساب کنیم زمین و خونه و دارایی هامون ارزش بیشتری پیدا کرد .یکی یه حرف خوب بزنه بلکه اروم شدم.باور کنین کم موندم سکته کنم.حالا فهمیدم جای من لاس و گاس نیست.
با سلام با توجه به اهمیت موضوع خرید ارز ( دلار) آیا بهتر نیست تایپیک جداگانه ای برای آن باز بشه؟ این مسئله از هر نظر بخصوص در ماه های آینده حائز اهمیت است.
بنده هم با نظر شما موافقم و اين مسئله را با مديريت محترم در ميان گذاشتم.
شماره کيس: 2012AS00029xxx
کنسولگري: آنکارا
ارسال فرمهاي اوليه: دسامبر 2011
اعلام کارنت شدن کيس: April
مصاحبه: May 14
کليرنس : 12 June
دريافت ويزا: 6 july
تعداد نفرات کيس : 2 نفر
جمع تقريبي هزينه ها تاکنون:7000عکس،120 DHL،ترجمه مدارک 280 بليط و هتل 3.5 ميليون، دکتر 235 دلار، سفارت 660 دلار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شایرا جان ممنون که اینجا ما رو دور هم جمع کردی.......شما خدارو شکر کن که تنها نیستی...اما منو چی میگی .یه زن تنها با یه بچه 8 ساله تمام کارها رو باید به تنهایی انجام بدم.تنهایی هم باید درس بخونم.واسه مدارک زبان و کاری..هم کار کنم.همم به بچم برسم اونم تو شهرستان !.واسه همه چیز دست و بالم میلرزه و کلی استرس دارم.کسی نیست حتی بهم دلداری بده چه برسه بخواد کمک کنه..ایشالا که این روزای پر استرس و مصاحبه براحتی واسه هممون میگذره....
2012,65xxx
دریافت نامه قبولی:2011,15Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:2012,jul25
دریافت نامه دوم:19aprill
مصاحبه:19jun
نقص مدرک
دریافت ویزا 20july
تعداد:2نفر(من ودخترم)
ورود به آمریکا:sep20,2012
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
منم میگم در مورد ارز از منابع دیگه هم میتونیم یه جوری اطلاعات گیر بیاریم ولی اطلاعاتی که از این سایت میگیریم جای دیگه نیست. ممکنه ناخواسته باعث بشه این سایت بسته بشه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
اره منم از انتظار كشيدن براي مصاحبه خسته شدم، از امروز يه فكر ديگه پيدا كردم كه بهش فكر كنم. همش قيافه خودم و همسرم رو تصور ميكنم كه از در سفارت اومديم بيرون، قيض يو پي اس رو هم گرفتيم، چند قدمي از سفارت دور ميشيم كه مشكوك نشن، بعد من ميپرم تو هوا جيغ ميكشم هوررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
اين خيلي بهتره نه؟! حداقل بهم استرس نميده!
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ....حالا بعد از همه اینا استرس اینکه کجا را برای زندگی انتخاب کنیم من هیچ کس را ندارم آنجا ... راستی من هم 58000 هست شمارم و سفارتم انکارا برنده اصلی هم همسرم هست