موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال (91) کنکور ریاضی دادم و رتبم هم حدود 4000 شده حالا لاتاری آمریکا هم برنده شدم
خودم عاشق رشته ی معماریم ولی با این رتبم نمی تونم تهران دانشگاه برم و میخوام شمال رو انتخاب کنم البته اگه مثلا مهندسی نساجی بخوام میتونم تهران بمونم ولی معماری رو به همه ترجیح میدم
حالا اگه شما جای من بودید چی کار میکردید؟ اصلا دانشگاه میرفتین؟ چون از مهر به بعد هر لحظه ممکنه تاریخ مصاحبه و ویزام بیاد
اصلا خوبه که الان برم یا درسم رو ایران بخونم؟
لطفا جواب بدید برام خیلی مهمه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من لیسانس معماری دارم و می خوام ارشد رو هم همین ایران بخونم و واسه دکترا یا باز دوباره ارشد به آمریکا برم.دایی ام دانشگاه مریلند درس خونده(حدود 10 سال پیش رشته برق) کسی می تونه بهم کمک کنه که چه برنامه ای بریزم اسه رفتن فقط اقامت دانشجویی.و اینکه آیا برای اونا فرقی می کنه که من در ایران کجا ارشد خوندم؟؟امتیاز خاصی نداره؟و چقدر هزینه ی ارشد و دکترا هرکدام جدا می شه؟؟خیلی ممنونم اگه راهنماییم کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من میخواستم بدونم از یوتا کسی اینجا هست که منو برای پذیرش در رشته معماری در مقطع لیسانس راهنمایی کنه ؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-13 ساعت 15:57)الگه نوشته: سلام
من میخواستم بدونم از یوتا کسی اینجا هست که منو برای پذیرش در رشته معماری در مقطع لیسانس راهنمایی کنه ؟
هستمت. کدوم دانشگاه؟ چه کمکی میخوای؟
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من با گرین کارت وارد آمریکا میشم منتها بعدش میخام ادامه بدم واسه مستر. کارولینای جنوبی هستم. الان میخام بدونم که هزینه ها و نحوه پذیرش بعداز داشتن گرین کارت چطوری هست و بهتره کدوم دانشگاه ها رو اپلای کنم؟ آیا باز هم نمره تافل و جی آر ای به همون میزان پذیرش تحصیلی در گرفتن فاند تاثیر داره و فرقش با نداشتن گرین کارت چیه؟