موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی از تاپیک ها را جستجو کردم اما جواب سوالم را پیدا نکردم به همین جهت مجبور شدم که یه تاپیک جدید باز کنم.
کسانی که تابعیت آمریکایی می گیرن یعنی پاسپورت آمریکایی می گیرن سربازی هم باید برند ؟ و اصولاً قوانین سربازی و اینجور مسائل چطور هستش ؟ آیا اصلاً اجباریه ؟ سن خاص داره ؟
پیشاپیش از پاسخگویی متشکرم
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم . منظورم همون آمریکا بود
قانون خرید سربازی ایران رو میدونم چون من ایران زندگی نمی کنم و در امارات زندگی می کنم ...
شرایط خرید سربازی در ایران : باید قبل از اسفند سال 1382 از ایران خارج شده باید و دوتا 9 ماه باید در خارج از کشور زندگی کرده باشه که تا 2 سال پیش 5 میلیون تومن بود اما حالا شده 10 میلیون تومن !
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این مطلبی که میگه درسته یا نه ؟؟؟
آرش خان ؟؟؟؟ کجاییی؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-11 ساعت 10:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-11 ساعت 10:09 توسط Yasaman mc.)
من ميدونم اين تاپيك قديميه،ولى گفتم به عنوان كسى كه به شخصه شرايط سربازى رو ميدونه و با يه سرباز زندگى ميكنه اطلاعات بدم.سربازى اينجا اجبارى نيست و شاخه هاى زيادى در ارتش وجود دارن كه بعضيهاشون سبك تر و ساده تر از بقيه هستن مثل كوست گارد كه پليس دريايى هستش تا حدودى.ثبت نام براى ارتش دو نوعه،رزرو،كه در اين روش شما اخر هفته هاتون رو ميريد بيس،حاضر غياب ميكنين،و فقط در مواقع خاص جنگى كه نيروى اكتيو كم باشه ازتون استفاده ميكنن،و اكتيو كه ارتشى بودن شغل اول و كار روزانتون به حساب مياد.در هر حال شما وقتى وارد ارتش ميشيد يه دوره تعليمات بيسيك ميبينيد كه امادگى فيزيگى و اشنايى با اسلحه هاست.در اخر تعليمات بيسيك با توجه به نمرات و نكات قوتتون به شما يه كار پيشنهاد ميدن كه ميشه تخصصتون.بعد از بيسيك شما يه سره ميرين "هنرستان" ارتش كه براى شغلتون تعليم ببينين.بعد از اون هم به يكى از بيس هاى شاخه تون منتقل ميشين.فوايد و بنفيتهايى كه بهتون تعلق ميگيره يه تاپيك جداست كه فعلا حالش نيست
كسايى كه گرين كارت دارن هم ميتونن ثبت نام كنن
استسوس از ويزاى نامزدى
دريافت پكيج:٣ ستامپر
دريافت ايميل از uscis : ٧ سپتامبر