موضوعها: 0
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
منم امیدوارم واسه ما مکانیکا اونطرف کارای خوب صف کشیده باشن.من از دوستانی که الان اونطرف هستن و مکانیک خوندن خواهش میکنم شرایط کاریشونو واسمون توضیح بدن.آیا در رشته خودشون تونستن کار پیدا کنن یا نه؟اگه نه مشکلاتشون چی بوده؟در ضمن به نظرشون ما مکانیکا چه چیزایی رو بهتره بریم دنبالش؟کدوم نرم افزار کارش بهتر و بیشتره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-16 ساعت 15:52)mamadsia نوشته: (2012-07-02 ساعت 22:13)sosol نوشته: سلام
امیدوارم هرچی زود تر مهندس های ساخت و تولید هم به این انجمن به پیوندند.
ما هم امیدواریم .
کسی می دونه وضعیت شغلی مهندس ساخت و تولید تو آمریکا چطور.؟
سلام به دوستان مکانیکی عزیز
من لیسانس ساخت و تولید هستم و یه چیزو خوب میدونم که آمریکا بهشت مهندسین، بخصوص مهندسین مکانیک هست! ولی همه ما خوب میدونیم که مدارک ما آنچنان اعتباری نداره برای همین در ابتدا نباید انتظار زیادی داشت و باید تلاش کرد تا یه مدرک از خود آمریکا بگیریم . . .
تحقیقاتی که تا الان داشتم، فهمیدم که تمام ایالتها برای مهندسین مکانیک خوبه، اما چند تائیشون عالین مثل ایالت Washington چون کارخونه های Boeing و طبیعتاً چند شعبه کارخونه خودروسازی در اونجا هست و همینطور ایالت تگزاس که اکثر تاسیسات نفتی و گازی آمریکا اونجا مستقره ولی بدیش به اینه که آب و هوای گرمی داره ! . . .
اگه دوستان اطلاعاتی بیشتر در این زمینه دارند، خوشحال میشم مرا هم راهنمایی کنند.
به امید موفقیت
case number:2013AS00004---
only me
interview date: not yet known
Case No : 2013AS4***
زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-18 ساعت 20:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-18 ساعت 20:23 توسط MAHDI123321.)
بچه ها خدا قوت !!!
از آدرس زیر میتونین اطلاعاتی درباره وضعیت مهندسی مکانیک در ایالات متحده کسب کنین که فکر میکنم مفید باشه
اما خب همه این اطلاعات آمار و ارقام هست اگه کسی از دوستان که تجربه دارن تشریف بیارن در مورد آینده شغلی این رشته در آمریکا و اینکه واسه پیشرفت چه اقداماتی رو توصیه میکنن توضیح بدن تاپیک خیلی پر متحوا تری رو خواهیم داشت ...
http://www.bls.gov/oes/current/oes172141.htm دپارتمان کار ایالات متحده - مهندسی مکانیک
http://www.asme.org انجمن مهندسی مکانیک آمریکا - Certificates & License
یه سوال داشتم از کسایی که واسه مصاحبه رفتن
مکانیک رشته حساس حساب میشه یا نه ؟؟!!
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیزم ....
من مهندس مکانیک هستم 30ساله و 7 سال سابقه کار در زمینه تاسیسات مکانیکی و صنعتی دارم (شامل طراحی، محاسبات و مشاوره) .
لاتاری 2012 قبول شدم و تا مارچ 2013 باید اونجا باشم. ایالتی که در حال حاضر انتخاب کردم نیو مکزیکو هستش. به اطلاعاتی در این زمینه کاری نیاز دارم و اگه مدرکی که باید بگیرم از ایران که هنوز اینجام. لطفا دوستان منو راهنمایی کنن .
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی به این تاپیک سر نمیزنه ؟؟ خدا کنه مهندسای مکانیک آمریکا به کمی کسایی که به این تاپیک سر میزنن باشه که راحت بتونیم کار پیدا کنیم
ورود به آمریکا : به زودی
همیشه بهترین اتفاق میافتد پس هیچگاه نگران نباش
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-03 ساعت 21:52)tomy20 نوشته: با سلام به دوستان عزیزم ....
من مهندس مکانیک هستم 30ساله و 7 سال سابقه کار در زمینه تاسیسات مکانیکی و صنعتی دارم (شامل طراحی، محاسبات و مشاوره) .
لاتاری 2012 قبول شدم و تا مارچ 2013 باید اونجا باشم. ایالتی که در حال حاضر انتخاب کردم نیو مکزیکو هستش. به اطلاعاتی در این زمینه کاری نیاز دارم و اگه مدرکی که باید بگیرم از ایران که هنوز اینجام. لطفا دوستان منو راهنمایی کنن .
ممنون
بيشتر كارهاي شما در هوستون هست. مدرك مهم نيست تجربه مهم هست
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
چرا این تاپیک اینقدر سوت و کوره؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
کدوم شهر و ایالت برای کسانی که مدرک مهندسی مکانیک دارن و سابقه خودروسازی دارند مناسب هست؟
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز .
من تازه در قرعه کشی گرین کارت برنده شدم. حقیقتا یکی از بزرگترین مشغولیتهای ذهنیم یافتن کار در امریکاست. من لیسانس مکانیک طراحی جامدات خوندم. 4 سال هم سابقه کار در زمینه نفت و گاز دارم. حرفه تخصصیم هم تحلیل تنش پایپینگ هستش. میتونید من رو راهنمایی کنید که آیا کار به درد بخور برام اونجا پیدا میشه یا نه؟ آیا به ما ایرانیها به راحتی کار میدن؟ برای امثال من تو چه ایالتهایی کار بیشتر هست؟ و ...
:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من مهندس کشتی هستم با 11 سال سابقه کار
کسی اطلاعات داره در مورد شغل من
ممنون میشم
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
0