موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-12 ساعت 06:07)jacob نوشته: سلام، ۲ تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
۱. من تازه وارد آمریکا شدم چگونه و از چه طریق میتونم برای سوشیال سکوریتی نامبر اقدام کنم؟
۲. آیا میشه آدرسی که گرین کارت به اون فرستاده میشه عوض کرد؟ اگه میشه چطور؟
با تشکر
سلام. چند برگی از تاپیک اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت رو بخونید و هر سوالی در مورد آن دارید اونجا مطرح کنید دوستان راهنمایی خواهند کرد موفق باشی.
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بردوستان عزیز
یک سوال درمورد165دلار گرین کارت دارم اگرکسی راهنمایی کنه ممنون میشم
یکی ازدوستان من درآمریکا فرم مربوطه رادرسایت برای من پرکرده ولی ارور داده ونتونسته پولشوپرداخت کنه
لطفا به من بگید چه کارکنم ؟؟؟؟
کیس نامبر :**86 (3نفر) سفارت :آنکارا که به ایروان تغییرداده شد کلیر:9آگوست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
لطفه ممکنه بگید این 165 دلار رو تو ایران از چه طریقی پرداخت کنیم وبه چه حسابی من کسی رو ندارم که از خارج کشور برام بفرسته .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال دیگه می خواستم بدونم باید مدارک تحصیلی بچه ابتدایی رو ترجمه کرد ؟یعنی ریز نمرات رو ترجمه کنم وببرم من پسرم کلاس 6 رو تمام کرد و امسال میره اول راهنمایی امسال یه 2 -3ماهی بیشتر نمی تونه اینجا بره مدرسه من برای اونجا باید نمراش را به تایید وزارت علوم برسونم ؟کجا هست این وزارت علوم ؟لطفا راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سفارت ابوظبي ، اسم من رو توي ويزا به جاي
Mohammadrezaزده
Mohamadreza (يك m جا انداخته )
اونجا توي فرودگاه گير ميدن؟
كسي اطلاعي داره؟ آيا بايد تا٣٠ سپتامبر درست بشه؟
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 22:45)honey rahmati نوشته: (2013-09-21 ساعت 10:07)BEROLIN نوشته: یه سوال دیگه می خواستم بدونم باید مدارک تحصیلی بچه ابتدایی رو ترجمه کرد ؟یعنی ریز نمرات رو ترجمه کنم وببرم من پسرم کلاس 6 رو تمام کرد و امسال میره اول راهنمایی امسال یه 2 -3ماهی بیشتر نمی تونه اینجا بره مدرسه من برای اونجا باید نمراش را به تایید وزارت علوم برسونم ؟کجا هست این وزارت علوم ؟لطفا راهنماییم کنید.
نه احتیاج به وزارت علوم نداره من پرونده اش رو از مدرسه گرفتم مخضوضا سال آخر خیلی براشون مهمه همه رو بردم آموزش و پرورش و مهر زد بگو بچه ام میخواد بره آمریکا درس بخونه خودشون مهر میکنن بعد بردم دارالترجمه و آوردم اینجا مستقیم رفتم مدرسه بعد مدرسه منو معرفی کرد به کلینیک و اونجا 2تا واکسن خورد و تست سل چون ما ابوظبی بودیم تست سل نداده بودیم کارت زرد همراهتون باشه که به کلینیک بدهید رفتیم مدرسه ثبت نام شد
اصل کارنامه ها رو هم فراموش نفرمایید ...ممکنه لازمتون بشه...
در مورد پسرمن اصل کارنامه ها رو خواستند...ظاهرا در ترجمه ها تقلب زیاد دیده شده...
موفق باشید...
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سفارت ابوظبي ، اسم من رو توي ويزا به جاي
Mohammadrezaزده
Mohamadreza (يك m جا انداخته )
اونجا توي فرودگاه گير ميدن؟
كسي اطلاعي داره؟ آيا بايد تا٣٠ سپتامبر درست بشه؟
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان, اگر کسي دوره ي انتظار براي چک پليس رو در حال گذراندن باشه و فرصت لاتاري تمام شود (همان آخر سپتامبر )
ويزاي او چه ميشود ؟