موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال ؟
وقتي ميشه با ايميل و تقزيباً بدون هزينه مدارك را فرستاد چرا انقدر پولتان را الكي به هدر مي دهيد ؟
من جاي خوندم كه اينهاي كه انواع سرويسهاي پستي را تبليغ مي كنن ذينفع هستن و به نوعي نمايندگان اين سرويسهاي پستي هستن
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در واقع سوال داشتم نه پاسخ
میشه بگین تا کی وقت داریم این دو تا فرم را بفرستیم؟
من تازه اومدم نمی دونم کجا باید برم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 17:15)lottory نوشته: (2012-05-15 ساعت 15:56)aghalli نوشته: سلام دوستان
این قیمت پست هاست. من زنگ زدم قیمت گرفتم!
DHL : 85000
TNT : 75000
ARAMEX : 55000
من خودم با آرامکس فرستادم. یکشنبه ساعت 10:44 تحویل دادم، همون روز رسید به دبی و همون روز هم به امریکا فرستاده شده. روز بهدش هم رسید به امریکا. ولی هنوز دستشون نرسیده. (الان که چک کردم، دیدم رسیده. یعنی یکشنبه ساعت 11 فرستادم، سه شنبه ساعت 4 عصر رسید. تقریبا دو روزه؛ فوق العاده است...) من به شخصه آرامکس رو توصیه میکنم. چون هم ارزونتره، هم مطمئنه، هم سریعتره و هم پیگیری بسته راحت و بی دردسره.
ولی باز انتخاب با خودتونه
آقا این شماره تهرون آرامکس رو بنویسید تا ما ببینیم شهرستان نمایندگی دارن؟
(2012-05-14 ساعت 15:15)sahels70 نوشته: من برای پر کردن فرم به شماره یه نفر که برنده شده نیاز دارم کمک کنید ممنون می شم دوستان فرم رو به چه آدرس پست کنم لطفا راهنمایی کنید
ساحل
Submitting your documents
Submit each completed form listed above and photographs for yourself and your family members to the address below. In addition, be sure to include the barcode sheet from your original selectee notification letter.
U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
[/align]
کنسولگری:آنکارا
ارسال فرمهای سری اول: 15-May-2012
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تعداد افراد کیس: 1 نفر
جمع تقریبی هزینه ها: پست 55000 + عکس 6000
ایالت انتخابی: فعلا کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من با dhlپنجشنبه فرستادم دوشنبه رسید بیشترین معطلی رو هم تو گمرک امریکا داشت.ولی خدایی خیلی هم گرون بود...حالا اشکال نداره امیدوارم نتیجه داشته باشه کارامون.به امید خدا و آرزوی موفقیت واسه همه
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
کسی خبر داره اگه ایمیل کنیم چه جوری باید پیگیری کنیم که به دستشون رسیده یا نه؟
بعد چه جوری ایمیل کنم؟ اگه زیپ کنیم اشکال نداره
دوستان اگه یه کم درباره نحوه ایمیل زدن و اینکه subject چی باشه و چه جوری بفرستیم توضیح بدید ممنون میشم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
توی یکی از تاپیک ها می خوندم که یکی از بچه ها واسه ارسال مدارکش به KCC موقع نوشتن آدرس کلمه " ایران " رو از آدرس پرینت شده جدا کرده !!!!! میشه بپرسم چرا ؟
من این کار رو نکردم و فرمها رو هم با TNT ارسال کردم و سه روزه هم به دستشون رسیده ... نماینده TNT هم چیزی نگفت ... مشکلی پیش نمیاد ؟!
موفق و پیروز باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من به kcc یک هفته پیش میل زدم که آیا بسته ام رسیده ...دقیقا یک هفته طول کشید که جواب دادن ...خواستم بگم اگه میل می زنید انتظار این رو که یکی دو روزه بهتون جواب بدن نداشته باشید چون ماها تنها کسانی نیستیم که به اونها میل می زنیم ...
موفق باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-21 ساعت 21:16)smith نوشته: (2012-05-21 ساعت 18:05)mehrdad288 نوشته: يك سوال ؟
وقتي ميشه با ايميل و تقزيباً بدون هزينه مدارك را فرستاد چرا انقدر پولتان را الكي به هدر مي دهيد ؟
من جاي خوندم كه اينهاي كه انواع سرويسهاي پستي را تبليغ مي كنن ذينفع هستن و به نوعي نمايندگان اين سرويسهاي پستي هستن
تبلیغ کجا بود آقا؟
ما همه خودمون رو کشتیم میگیم با ایمیل بفرستین گوش نمیدن که
اسميت جان سلام
آقا من تمام پستها را خوانده ام و ديدم كه شما دوستان را چقدر راهنمائي مي كنيد ( دست گلت درد نكنه ) منظور من از تبليغ شما نبوديد دوستاني كه شركتهاي پستي را تبليغ مي كنن كه اين كمتر از اون يكي ميگيره و سرويس مطمئن و قابل پيگيريه و ....
همينجا توي كشور خودمون هم شما يك نامه را سفارشي پست كني قابل پيگيري هست ( البته اكثراً فايلهاشون به روز نيست )
بهر حال شما و بقيه دوستان زحمت مي كشيد به اميد اينكه همه به آرزوهاشون برسند
اگه يك روزي به يك ديوار بزرگ رسيدي و ديدي يك درب با قفل خيلي بزرگ داره نااميد نشو
" چون اگه قرار بود درب باز نشه بجاش حتماً ديوار مي گذاشتن "
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارکم رو با DHL فرستادم و دئروز با تعقئب ائنترنت دئدم رسئده کنتاکئ شب که با kcc تماس گرفتم گفتن هنوز نرسئده کسئ مئدونه دلئلش چئ ؟لطفا اگه اطلاعئ دارئن بگئن اخه من بدجور استرس دارم....