کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو در مورد سرویسهای پستی و راههای ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2012-06-04 ساعت 16:06)ehsan_ati نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 15:26)ASALI نوشته:  
(2012-06-04 ساعت 14:08)ehsan_ati نوشته:  حالا جالب اينجاست کسايي که با پست فرستادن بايد 4 هفته صبر کنن تا تکليف مدارکشون مشخص بشه و توي فايلشون قرار بگيره ولي کسايي که مثل من ايميل کردن، بعد از 4 روز جواب گرفتن که مدارکشون در فايلشون براي بررسی قرار گرفته Big Grin

جدی !!!!! چه خوب ... حالا ما که پست کردیم بعد از 4 هفته منتظر ایمیل باشیم شما از کجا فهمیدی مدارکتون در فايلشون براي بررسی قرار گرفته

گفتم که. جواب ايميل ارسال مدارک رو دادن و بعد از تقدیر و تشکرات ويژه Big Grin ، نوشتند که مدارکتون دريافت شده و در فايل قرار گرفته.
من هم May 31 مداركم رو ايميل كردم، امروز جواب ايميلم اومد كه مدارکتون دريافت شده و در فايل قرار گرفته، راحت و بدون هزينه. خيلي خوبه اگه همه اينكار رو بكنن. نگرانيش واقعا خيلي كمه

تشکر کنندگان: mehdiii ، ehsan_ati ، امیر مهاجر ، shani89
با پست tnt فرستادم چهار روزه رسیده با امضایSigned by: P PARTIN
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
من با پست ارامکس فرستادم تاریخ ٢ جون هم سرویسشون و هم قیمتشون عالی بود وpick up serviece امدن دم محل و بسته فرمها رو هم دریافت کردن الانم سایت ارامکس رو چک کردم ومدارکمون رسید و توسط CAMPBELL معروف تحویل گرفته شد وخداروشکر مدارک ما ٣روزه رسید کی سی سی . با سپاس از همه دوستای گرامی وبه امید موفقیت.
(2012-06-05 ساعت 20:21)mani.iht نوشته:  من با پست ارامکس فرستادم تاریخ ٢ جون هم سرویسشون و هم قیمتشون عالی بود وpick up serviece امدن دم محل و بسته فرمها رو هم دریافت کردن الانم سایت ارامکس رو چک کردم ومدارکمون رسید و توسط CAMPBELL معروف تحویل گرفته شد وخداروشکر مدارک ما ٣روزه رسید کی سی سی . با سپاس از همه دوستای گرامی وبه امید موفقیت.

سلام
اگر چند روز دیگه ایمیل زدی انتظار داشته باش که شاید جواب بدن بین 2 تا 4 هفته صبر کنی و پس از اون پیگیری کنی.
موفق باشید
(2012-06-05 ساعت 20:21)mani.iht نوشته:  من با پست ارامکس فرستادم تاریخ ٢ جون هم سرویسشون و هم قیمتشون عالی بود وpick up serviece امدن دم محل و بسته فرمها رو هم دریافت کردن الانم سایت ارامکس رو چک کردم ومدارکمون رسید و توسط CAMPBELL معروف تحویل گرفته شد وخداروشکر مدارک ما ٣روزه رسید کی سی سی . با سپاس از همه دوستای گرامی وبه امید موفقیت.

پس چرا برای من زدهSigned by: P PARTIN
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shani89
(2012-06-05 ساعت 20:47)farmiz نوشته:  

اونجا فقط یک نفر به نام campbell که کار نمیکنه، ممکنه ایشون اون زمانی که بسته شما رسیده به kcc نتونستن برن در رو باز کنن.
تشکر کنندگان: RunnerNewAge ، ehsan_ati ، امیر مهاجر ، soheila_chem
(2012-06-05 ساعت 21:10)mehdi.pazoki نوشته:  
(2012-06-05 ساعت 20:47)farmiz نوشته:  

اونجا فقط یک نفر به نام campbell که کار نمیکنه، ممکنه ایشون اون زمانی که بسته شما رسیده به kcc نتونستن برن در رو باز کنن.
باحال بود
تشکر کنندگان: mehdiii ، امیر مهاجر
سلام
جلوي deliver من نوشته شده Erlanger و اسمي از كمپل نيست .
مشكلي دارم؟

كيس نامبر:2013AS00005xxx
تاريخ رويت قبولي: 2 May
ارسال مدارك: 14 May
هزينه پست با تي ان تي 31000 تومان
هزينه عكسها براي 2 نفر 15000 تومان
ما بقي داستان متعاقبا اعلام خواهد شدCool
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
دوستانی که با ایمیل فرستادن پس چرا تو سایت اعلام کردن پست به آدرس کنتاکی؟
Submitting your documents

Submit each completed form listed above and photographs for yourself and your family members to the address below. In addition, be sure to include the barcode sheet from your original selectee notification letter.

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
منبع: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
تشکر کنندگان:
(2012-06-06 ساعت 22:09)hassanes نوشته:  دوستانی که با ایمیل فرستادن پس چرا تو سایت اعلام کردن پست به آدرس کنتاکی؟
Submitting your documents

Submit each completed form listed above and photographs for yourself and your family members to the address below. In addition, be sure to include the barcode sheet from your original selectee notification letter.

U.S. Department of State
Kentucky Consular Center
3505 North Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
U.S.A.
منبع: http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html

قبل از ارسال از طریق ایمیل از KCC تاییدیه گرفته شده که آیا میشه با ایمیل فرستاد و KCC هم گفته که این امکان هست!
دوستان من الان ایمیل کردم ولی هنوز ایمیل دلیوری دریافت نکرده ام
شماره کیس: 2013x8000|رویت قبولی: 1May|ارسال : 09JUNE By DHL |کارنت: 10 April |مصاحبه :آخر June ابوظبی |تعداد افراد:2 | به دلیل بعضی مشکلات نتوانستم بروم
هنوز هیچ ایمیل دلیوری دریافت نکرده ام چکار کنم؟
(2012-06-07 ساعت 00:46)hassanes نوشته:  هنوز هیچ ایمیل دلیوری دریافت نکرده ام چکار کنم؟

ایمیل دلیوری نمیاد فقط یک ایمیل مییاد با عنوان "Auto Reply - Please Do Not Respond" که کلا هر ایمیلی به KCC بزنی همین میاد ولی بسته به اکانت ایمیل مثلا یاهو ، جمیل ، هات میل ممکنه تو قسمت Junk , spam رفته باشه چک کن من هم امروز 7/6/2012 فرستادم و دل تو دلم نیست Tongue
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: hassanes ، امیر مهاجر
جلوي deliver من نوشته شده Erlanger و اسمي از كمپل نيست .
مشكلي دارم؟
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
campbell که میره ناهار و نماز، Erlanger بسته ها رو میگیره... Big Grin
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣