موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که دارید فرم هارو پست می کنید منم از تجربیا خودم بگم ایشالا به دردتون بخوره:
برای پست کردن اول رفتم ساختمون اصلی پست مرکزی تهران تو چاراو لشگر... خیلی احمقن... اول گفتن که نمی فرستیم... برای چی میخوای به آمریکا نامه بفرستی... آخرشم گفتن با پست سفارشی ایران بفرست شاید 1 ماه دیگه برسه منم بیخیال شدم... زنگ زدم دی اچ ال عباس آباد گفت 85000 تومن میگرم میبرم بی دردسر... 5-7 روزه هم میرسه... طبق تجربیات دوستان قبلی همین تاپیک بردم دی اچ ال میدون ولیعصر... 50000 گرفت... اطمینان داد میرسه... الان 4 روزه پست کردم تازه آخر هفته هم بود الان پیگیری کردم از طریق سایت دی اچ ال دیدم بسته آمریکاست اما هنوز به خود سفارت نرسیده که ایشالا به زودی میرسه... دوستان الکی پول خرج نکنید حتما اول اطلاعات کافی به دست بیارید بعد کاراتون رو انجام بدید...
دیگه این که دوستانی که گفتند با دی اچ ال فرستادن اما پیگیری می کنن پیغام not found میده یعنی هنوز بسته تو پروسه
پست نیست برای منم دقیقا همین بود 1-2 روز بعد چک کنید صفحه با اطلاعات دقیق باز میشه... موفق باشید....
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من برای پر کردن فرم به شماره یه نفر که برنده شده نیاز دارم کمک کنید ممنون می شم دوستان فرم رو به چه آدرس پست کنم لطفا راهنمایی کنید
ساحل
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-14 ساعت 15:50)mooj نوشته: من شنیدم ارامکس بهتره میخام با اون بفرسم کسی این سری تجربه داره با ارامکس؟
سلام
من پریروز با آرامکس فرستادم البته از شهرستان فرستادم نه تهران.
الان رهگیری کردم 30/6 صبح امروز از دبی رفته واسه نیو یورک
هزینش هم 55000 تومن شد از دم در خونه هم تحویل گرفتن.
موفق باشی.
[/quote]
دوست عزیز من خودمم میخواستم با تی ان تی یا آرامکس بفرستم ولی وقتی رفتم پست میدون ولیعصر و اطمینان داد که میرسه منم با خیال راحت فرستادم... به نظرم آرامکس هم خیلی پست خوبیه با خیال راحت بفرست اما قبلش از چند جا قیمت بگیر که خیالت راحت شه...
موفق باشی...
دریافت ویزا:26 ژانویه 2013!!!
وضعیت تاهل: مجرد
تحصیلات کنونی:لیسانس مترجمی و ارشد زبانشناسی
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-14 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-20 ساعت 23:03 توسط soheila_chem.)
دوست عزیز من خودمم میخواستم با تی ان تی یا آرامکس بفرستم ولی وقتی رفتم پست میدون ولیعصر و اطمینان داد که میرسه منم با خیال راحت فرستادم... به نظرم آرامکس هم خیلی پست خوبیه با خیال راحت بفرست اما قبلش از چند جا قیمت بگیر که خیالت راحت شه...
موفق باشی...
[/quote]
دوستان فکر کنم تا اینجا کمترین قیمت پستی رو تیانتی شعبهٔ دانشگاه شریف میده، یکیش توی خود دانشگاه هست که یه کم وارد شدن به دانشگاه سخته و یکیش هم (TPG نمایندهٔ تیانتی در ایران) کنار جهاد دانشگاهی دانشگاه واقع در یک لوازم تحریر فروشی هست. تا ۵۰۰ گرم رو ۳۳۰۰۰ تومان میگیره برا آمریکا. من ۱۰ می فرستادم، ۱۳ ام رسید نیو یورک. بد از ۲۴ ساعت هم به راحتی ترک میشه. البته من ۵ شنبه فرستادم. که نزدیک تعطیلات اوناست. ناگفته نماند این شعبه ادعا میکنه که ۳۰ درصد تخفیف میده.
2013، کنسولگری: مونترال، دریافت ویزا: یک ضرب
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
من با ایمیل میخواستم بفرستم
هرکاری کردم نشد
یعنی failed میشد
به ایمیل دیگه ی خودم فرستادم، send شد ولی به kcc که میفرستم failed میشه
تصمیم گرفتم با پست بفرستم آخر...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من با DHL و از دفتر مرکزیشون در خیابان وزرا فرستادم. پست عادی رو 85000 تومن و با سرویس ویژه Express که زمانش هم فقط یکی دو روز کمتر هست، 100 هزار تومن درخواست میکنند. تاکید هم داشت که قیمت تمام نمایندگی های DHL یکسان هست. طبق گفته دوستان ظاهرا اینطور نیست.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که مطمئن هستند با ایمیل هم می شه فرمها را ارسال کرد لطفا در هر صفحه جدید این تاپیک یکبار یادآوری کنند که ارسال با ایمیل بدون هزینه، کم دردسر و مطمئن تر از پستهای دیگه است. با این روش کلی صرفه جویی ارزی و صرفه جویی در بنزین برای کشور و صرفه جویی پول و زمان برای خود مهاجرین گرامی خواهد شد.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی میدونه آرامکس یا پستای دیگه تو زاهدان نمایندگی دارند
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من با آرامکس فرستادم 4 روزه رسید...55 تومان هم گرفت و اومد دمه درب شرکت تحویل گرفت...آخرشه..
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش