کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2014-04-18 ساعت 14:24)asher نوشته:  سلام دوستان
میخاستم بدونم هزینه برق و اب و احیانا گاز در لاس وگاس +خدمات شهری (جمع اوری زباله و غیره)حدودا به چه صورته..؟باسپاس
آب وزباله 50$برق بین 50تا100$.گازنمیدونم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
(2014-04-18 ساعت 21:22)elima1980 نوشته:  
(2014-04-18 ساعت 14:24)asher نوشته:  سلام دوستان
میخاستم بدونم هزینه برق و اب و احیانا گاز در لاس وگاس +خدمات شهری (جمع اوری زباله و غیره)حدودا به چه صورته..؟باسپاس
آب وزباله 50$برق بین 50تا100$.گازنمیدونم

خیلی ممنون ازپاسخگویی تون اگر لطف کنید در مورد اجاره خوته وکیفیت خونه ها توی لاس وگاس بگید ممنون میشم اخه شنیدم که خونه ها(بهتر بگم اپارتمانهاش) با توجه به قیمت پایینتری که نسبت به خیلی شهرهای دیگه امریکا داره امکاناتش بیشتره مثلا اکثرا باواشر درایر،یخچال و ماشین ظرفشویی و..... اجاره داده میشه ؟و معمولا هم به صورت مجتمع (شهرک) با استخر و جیم برای اهالی هستش خوشحال میشم اگر تجربیاتتون با توجه به روز بودن اطلاعاتتون با ما در میون بزارید با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، سمانه777 ، زری وحدتی ، amirarsalan20 ، feidom30
کیفیت آپارتمانها خوب استخروجیم وزمینهای بازی.اجاره بین 550 تا 700 $ بستگی به تعداداتاقها وموقعیت مکانی .دارای یخچال .گاز وظرف شوی.وکولرگازی یا فن
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
باسلام و سپاس از الیما جان
دوستان گل مهاجر سرایی لطفا اگر از تحصیل در لاس وگاس تجربه دارید باما در میون بزارید بخصوص دوستانی که ایران لیسانس یا فوق داشتن مدرکشون چطور ارزشیابی شد؟تونستید ادانه تحصیل بدید؟ خدا خیرتون بده
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، khder ، سمانه777 ، elima1980 ، msnfx ، amirarsalan20
مراحل ساخت چرخ و فلک لاس وگاس
[img][عکس: 53561316385102520262_thumb.jpg][/img]
[img][عکس: 12412025852781419190_thumb.jpg][/img]
[img][عکس: 89880371157857545871_thumb.jpg][/img]
[img][عکس: 80079803929097941358_thumb.jpg][/img]
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: farnosh*m ، asher ، soli asali ، romance33 ، مهرنگار ، msnfx ، pari pariaaa ، khder ، amirarsalan20 ، alirezanz
هتل لاکسور
[img][عکس: 71960041760490514609_thumb.jpg][/img]
[img][عکس: 20613150196629037983_thumb.jpg][/img]
2013000063xx
سفرنامه ایروان
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، soli asali ، elima1980 ، romance33 ، مهرنگار ، msnfx ، pari pariaaa ، amirarsalan20 ، alirezanz
اکواریوم کوسه ها در هتل مندلی بی
[img][عکس: 74134604891359617393.jpg][/img]

پارک ابی wet n wild
[عکس: 64363801197669907908.jpg]

mead lake
[img][عکس: 04157249939839144593.jpg][/img]
2013000063xx
سفرنامه ایروان
پاسخ
(2014-04-20 ساعت 13:15)asher نوشته:  باسلام و سپاس از الیما جان
دوستان گل مهاجر سرایی لطفا اگر از تحصیل در لاس وگاس تجربه دارید باما در میون بزارید بخصوص دوستانی که ایران لیسانس یا فوق داشتن مدرکشون چطور ارزشیابی شد؟تونستید ادانه تحصیل بدید؟ خدا خیرتون بده
درموردکالج csn
مدرک دیپلم ارایه دادم .زبان دوره ESL .سپس انتخاب رشته موردنظرتون.فایننشیال دریافت میکنیدولون هم میتونید بگیرید.درموردUNLVدانشگاه اینجا اطلاعاتی ندارم .میتونید لیسانس وفوق لیسانس دراین دانشگاه ادامه بدید.اطلاعات مفصل تردرصفحات ابتدایی پیج لاس وگاس ویا ادامه تحصیل درمهاجرسرامطالعه کنید .
پاسخ
سمانه خانم، امیدوارم که هیچ کسی محل انتخاب زندگی اش مخصوصا به عنوان یک مهاجر تازه وارد رو بر اساس این جاذبه های توریستی انتخاب نکنه!!
بهترین شهرهای توریستی دنیا بدون درامد مکفی دوزار نمی ارزه و صرف اینکه یک شهری توریستی هست هم دلیل بر مناسب بودن آن محل از بابت اشتغال نیست.
بعینه میبینم کسانی که بعنوان مسافر و برای کوتاه مدت میان جنوب فلوریدا خیلی بیشتر از منی که سه و سال و نیمه اینجام از اینجا لذت میبرند.
بهترین ساحل و امکانات ولی اصلا بقول معروف مــــــودش نیست آدم بره Smile
پاسخ
(2014-04-21 ساعت 05:48)elima1980 نوشته:  
(2014-04-20 ساعت 13:15)asher نوشته:  باسلام و سپاس از الیما جان
درموردکالج csn
مدرک دیپلم ارایه دادم .زبان دوره ESL .سپس انتخاب رشته موردنظرتون.فایننشیال دریافت میکنیدولون هم میتونید بگیرید.درموردUNLVدانشگاه اینجا اطلاعاتی ندارم .میتونید لیسانس وفوق لیسانس دراین دانشگاه ادامه بدید.اطلاعات مفصل تردرصفحات ابتدایی پیج لاس وگاس ویا ادامه تحصیل درمهاجرسرامطالعه کنید .

با سپاس از الیما جان بابت پاسخگویی . راستش اون مطالبی را که اشاره فرمودید قبلا خوندم. مشکل من اینه که حال و حوصله ی ادامه ی تحصیل مجدد از دیپلم را ندارم مگر اینکه مجبور بشم از طرفی اگر بخام از دیپلم ادامه بدم و گرنت دریافت کنم میترسم که بعدا برام داستان بشه. اگر بخام فوق لیسانس بخونم که اول باید جی ار و تافل داشته یاشم مشکل اصلی من ارزشیابی مدرک لیسانسم در امریکا هستش
ایا لیسانس ایران ممکنه که در امریکا هم لیسانس ارزیابی بشه ؟ با ارایه سابقه کار ایا این شانس بالاتر میره؟ کسی هست که ایران لیسانس داشته وامریکا ادامه داده باشه؟در ضمن رشته کشاورزی منو دانشکده ی واقع در reno داره ولی خوب با توجه به هزینه مناسب و کیفیت خوب مسکن در لاس وگاس برای این استیت شدن در نوادا یکی از گزینه های مد نظرم هستش در کنار دیگر ایالتها و شهرها که دارم روشون تحقیق میکنم.

در ضمن میخاستم که از یامی عزیز تشکر کنم که تقریبا هر جای مهاجر سرا سر زدم از مطالب ایشون استفاده کردم . من هم با شما موافقم که شرایط ما که برای زندگی کار و تحصیل به شهرهای تفریحی امریکا میریم با کسی که برای تفریح میره متفاوته. ولی خوب لاس وگاس با توجه به امکانات مناسبی که برای تازه واردین از جمله هزینه های پایین مسکن و مخارج روز مره و امنیت نسبی و با صرف نظر از معایبش میتونه مقصد مناسبی باشه.
پاسخ
مشگل بزرگ آمریکا اینه که حال وحوصله بالایی رومیطلبه تا بتونی به اون هدفت برسی.گرنت برات داستانی نمیشه چون شما به هرحال چه ازکالج ویا دانشگاه احتیاج به کمک هزینه تحصیلی داری .درهرصورت برای ادامه تحصیل درمقاطع بالاتراحتیاج به جی آریا تافل داری.مدرک شما هم به احتمال زیاد پذیرفته میشه اما من مطمن نیستم چون دراین موردتحقیقی نداشتم.سابقه کارایران کلا حساب نکن .امابرای کار پیداکردن میتونی برروی تجربه وحرفه عملی سابقه کاری گذشته ومیزان مهارت کلامی حساب کنی.موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، soli asali ، asher ، سمانه777 ، msnfx ، khder ، amirarsalan20 ، Abdorrezaa ، alirezanz
asherجان
ممنون از لطف نظر شما.
البته که من هیچ پدر کشتگی با لاس وگاس ندارم! و خودم هم تا حالا نرفتم و ایشالا قسمت بشه، بطلبه و یک سر بریم!!
اما تجربه کلی ام رو گفتم که دوستان تازه وارد سعی کنن ترجیحا تحت تاثیر جاذبه های توریستی برای انتخاب محل زندگی و کار قرار نگیرند. حالا یک جایی هزینه هاش مناسب بود، کار بود، توریستی هم بود که چلوکباب با گوجه و نوشابه اضافه!!
اما همه اینا نبود و توریستی هم نبود، به نظر من زیاد مهم نیست. خداییش آدم از جای معمولی میره جای توریستی برای مسافرت بیشتر خوش میگذره تا زندگی در آنجا مخصوصا که تجربه شخصی من میگه که متاسفانه مردم شهرهای توریستی فرقی نمیکنه هر کجای دنیا که میخواد باشه، زیاد همچین آدمهای خوب و مهربانی نیستن.
حالا لاس وگاس تا جایی که میدونم یک خوبی داره که کل جاذبه توریستی اش یک خیابان دراز هست با کلی ساختمان باحال و بس (جدی اینجوریه؟؟) ولی جاهایی مثل جایی که من زندگی میکنم و در حجم و وسعت بسیار بزرگتری توریستی هست، حسابی روی اخلاق ساکنینش تاثیر منفی گذاشته.

در ضمن تعداد محدودی دانشگاه معتبر هست که جی آر ئی نمیخوان. یکیش نزدیکی ما هست به اسم Nova Southern ولی متاسفانه اکثرا شهریه هاشون خیلی بالاتره. این جی آر ئی و جی مت واقعا که مسخره شو دراورده. تازه کشورهای دیگه هم شروع کردن به تقلید از اینجا.
آخه یعنی چی؟ طرف میخواد بره مهندسی برق بخونه ازش امتحان ریاضی در حد دبیرستان و انگلیسی خیلی سخت میگیرن! حالا رشته ات هنر باشه که دیگه رسما هیچ ارتباطی بین این امتحان و رشته شما نیست و کلا زحمت بیخود.
پاسخ
در ضمن asher جان
شما اگه حوصله ادامه تحصیل نداشته باشی و نخواهی از اول هم بخوانی و در ضمن در رشته خودت هم تا حدی متخصص و کاربلد باشی، میتونی یک کار دیگه بکنی که نه سیخ بسوزه و نه کباب!!

اول مدرکت رو ارزشیابی بکن. به احتمال زیاد همان لیسانس ارزشیابی خواهد شد. البته حتما از یک مرکز معتبر.
بعد شما دیگه میشی لیسانس تا حدی آمریکایی!!
کار هم که بلدی. حالا عوض از اول خواندن یا ادامه تحصیل برو در رشته خودت یکی دو Certificate معتبر بگیر. با این حساب در هنگام استخدام فرقی بین شما و یک فرد با مدرک آمریکایی نخواهند گذاشت. این روش معمولا در مورد رشته هایی مثل گروه پزشکی یا بعضی رشته های گروه انسانی مثل حقوق یا حسابداری یا روانشناسی مشاوره یا رشته های فنی مثل عمران و یا مکانیک (برای جاهایی که استاندارد خیلی خیلی مهمه) ممکنه به احتمال زیاد کاربرد نداشته باشه.
اما در مورد رشته هایی مثل کامپیوتر و کشاورزی و رشته های گروه هنر کاملا عملی هست.
یک کارفرما که دنبال یک مهندس کامپیوتر میگرده، میبینه لیسانس که داری، ارزشیابی هم شده، کار هم بلدی و سابقه کار و نمونه کار عملی داری، سرتیفیکیت مثلا مایکروسافت یا سیسکو هم داری، پس دیگه این وسط چی معنی میده به محل اخذ مدرک گیر بده؟ از شما کار انتظار داره و شما هم برات مقدوره که انجام بدی.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soli asali ، asher ، khder ، زری وحدتی ، amirarsalan20
با تشكر فروان از یامی عزیز و الیما جان
یامی جان به نکته مهمی یعنی اخلاق ساکنین شهرهای توریستی اشاره کرد راستی برخورد ساکنین لاس وگاس چطوره؟ مودبانه هست یعنی میشه لاس وگاس را جزء شهرهای از امریکا به حساب اورد که به برخورد خوب مردمش معروف هستند به حساب اورد؟
راستی تعداد هیسپانیکها و افریکن امریکنها توی لاس وگاس زیاده؟( یک موقع فکر نکنید من برادر زاده هیتلر هستم Tongueاینو پرسیدم چون ما ایرانیها کمتر باهاشون اشنایی داریم)
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Persischer ، زری وحدتی ، amirarsalan20 ، alirezanz
لاس وگاسی ها راهنمای بفرمایند! من که نبودم اونجا Smile
درسته، متاسفانه اخلاق ما ایرانیها اصلا با هیشن ها (اهالی کشور هائیتی) و کلا اکثر جزایر کارائیب و تا حد زیادی سیاه پوستان آمریکایی و همچنین سفید پوستان معروف به رد نک یا همان به اصطلاح خانواده های تریب لاتی اینجا نمیخوره.
اما در مورد هیسپنیکها من تجربه متفاوتی دارم!
اول اینکه هیسپنیکها تقریبا دو دسته هستند.
یکی هیسپنیکهای بومی تبار که معمولا کوتاه قد و گرد و قلنبه و سبزه هستند، مثلا گواتمالایی ها و یا بخشی از اهالی مکزیک و ... و دیگری هیسپنیکهای اروپایی تبار که یا کاملا سفید پوست هستند یا تا حدی دو رگه با بومی ها.
جالب اینه که من متوجه شدم که کاملا بومی تبار بودن یا اروپایی تبار بودن اینها حتی اگه از یک محله یک کشور هم اومده باشن در فرهنگشون تاثیر زیادی داره!
من به شخصه با هیسپنیکهای اروپایی تبار یا دو رگه رابطه خوبی دارم. مثل ایرانیها اهل خوش بودن و تا حدی بیخیالی هستن. مخصوصا خانمهاشون از بابت لایف استایل شباهت بی نظیری به خانمهای ایرانی دارن!
بیخود نیست که این سریالهای کلمبیایی و آرژانتینی اینقدر در ایران گل کرده!!
فقط تنها مانع زبان هست که همانقدر که ایرانیها حال حوصله زیاد سر کله زدن با یک انگلیسی زبان رو ندارند و دنبال یک آدم میگردن که فارسی بلد باشه، اینا هم حال حوصله انگلیسی صحبت کردن ندارن.
اگه اسپانیولی بلد باشین، به نظر من بهترین جمع دوستان رو میشه ازشون تهیه کرد!!
حتی پسرها و دخترهاشون برای ازدواج به نظر در اکثر موارد (و نه همیشه) برای ایرانیها بهتر از آمریکایی ها هستن و اخلاقیات بیشتر به هم میخوره.
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، soli asali ، asher ، romance33 ، بازگشت ، khder ، kage.omid ، amirarsalan20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان