2014-10-26 ساعت 09:16
ضمنا دوستان عزیزی که نیازمند اتاق یا همخانه هستند می تونن به صفحه صفحه فیس بوک نیازمندی های ایرانیان لاس وگاس نظری بندارن.
موفق و پیروز باشید.
موفق و پیروز باشید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
لاس وگاس، ایالت نوادا
|
2014-10-26 ساعت 09:16
ضمنا دوستان عزیزی که نیازمند اتاق یا همخانه هستند می تونن به صفحه صفحه فیس بوک نیازمندی های ایرانیان لاس وگاس نظری بندارن.
موفق و پیروز باشید.
2014-10-27 ساعت 23:46
(2014-10-24 ساعت 02:52)pari1392 نوشته:بچه هامعمولا خواسته ها ونیازهای پیش بینی نشده وغیرقابل کنترل نسبت(2014-07-10 ساعت 20:11)elima1980 نوشته: 1500$درصورت صرفه جویی مناسب هست اما شما یک فرزندکوچک داریدکه طبیعتا هزینه هایی داره من همیشه میگم یک بچه یا نوزادهزینه هاش ازیک انسان بالغ بیشترخواهد بودبه این دلیل گفتم 2000دلارچون پانصددلاربایدبرای اون بچه درنظربگیری.درموردتاکسی میتونیداون آگهی که گذاشتم مطالعه کنید وبامراجعه به همون مرکزشماراهنمایی میکنندکه چطورمیتونیداپلای کنیدودرخواست شغل کنید.انشاا..اگراومدیداینجابصورت حضوری وخیلی ساده میتونیدازشرایطاین کارومراحل ان اطلاع کسب کنید.اول باید مقصدخودتون هدف خودتون وبرنامه خودتون مشخص کنیدبعدبااعتمادبه نفس درمسیرانتخاب شده حرکت کنید.درموردگرافیک وکارهای کامپیوتری اگرسطح زبان قابل قبولی داریدوتوانایی ارتباط برقرارکردن داریدکه چه خوب وبراحتی درهرنقطه آمریکامیتونیددرخواست شغل کنید(البته دراین شهرزمینه کاردراین موردمن اطلاعاتی ندارم )درغیراین صورت امکان پذیرنیست . به افرادبزرگسال دارند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
2014-10-28 ساعت 11:56
(2014-10-24 ساعت 18:29)biber نوشته: عزیزانی که علاقمند به اجاره یک اتاق هستند می تونن در گوگل بانوشتن rent a room in las vegas مواردی رو پیدا کنندبله این سایت واقعا سایت خوبیه و نکته خوبش اینکه قیمتا از رنت هم پایین تره .یعنی میتونید بگردید توش همون خونه و یا اتاقی رو که تو رنت پیدا کردید به 600دلار تو این سایت به 500پیدا کنید. موفق باشید دوستان.منم هفته اینده دارم میرم وگاس.ایشالله کارام سر و سامون گرفت و برنامه خودم مشخص شد اینجا اطلاعات و تجربیاتم رو شیر خواهم کرد.تا همگان استفاده کنند.و در ضمن من از الیما و سمانه عزیز بسیار ممنونم اطلاعات کامل و صادقانه این دو عزیز بسیار راهگشاست.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014 I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014 Approved = 8/4/2015 Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015 27/8/2015 = DS261+120$ = DS260 & 325$ = Send document = Complete
2014-10-29 ساعت 00:23
با تبریک به biber، rainolf ،خانم وحدتی و بقیه دوستانی که به زودی عازم هستند. یک سری مکاتبات با DMV NV داشتم که بخش کوچکی که ممکن هست برای دوستان مفید باشد اینجا می گذارم. به دلیل آب و هوای لاس وگاس موضوع رانندگی و گرفتن گواهینامه در همان دوران ِ ابتدای ورود موضوعی جدی میشود و چون همان طور که پستهای قبلی ِ این تاپیک نشان میدهند به دلیل پاسخهای متنوع و بعضا متضاد منابع ِ مرجع و رسمی، این مساله پاسخ یکسان ندارد، شاید این مکاتبات یک مقدار موضوع را روشن کند. برای مهاجرین آینده که ممکن هست هنوز زبان انگلیسی شان به اندازه کافی خوب نباشد یک ترجمه لفظی اضافه کردم.
رانندگی در لاس وگاس با گواهینامه ایرانی An International Driver's License is not required in Nevada. We will accept your foreign driver's license for you to drive here. Nevada does not accept foreign driver licenses without an I-94 Arrival-Departure Record. Once you have been a Nevada resident for 30 days, you must apply for a Nevada driver’s license. برای رانندگی در ایالت نوادا گواهینامه بین المللی مورد نیاز نیست. ما گواهینامه کشور شما را برای رانندگی در اینجا میپذیریم. همراه داشتن مدرک I-94 در کنار گواهینامه ضروری است. وقتی زمان اقامت شما به ۳۰ روز رسید می بایست برای دریافت گواهینامه رانندگی ایالت نوادا اقدام کنید. دریافت گواهینامه رانندگی از ایالت نوادا بدون سوشال سکوریتی Non U.S. Citizens who have applied for, but not received, a Social Security number may attest to this on the driver license application. They are not required to provide proof of a Social Security number. مهاجرینی که علی رغم درخواست، هنوز شماره سوشال سکوریتی شان به دستشان نرسیده میتوانند برای دریافت گواهینامه ایالت نوادا تقاضا بدهند. این گروه حتما باید در فرم درخواست گواهینامه، این مساله را ذکر کنند. تشکر کنندگان: rainolf ، Danoosh ، kiana11 ، Abdorrezaa
2014-10-29 ساعت 09:18
دوستان سلام۰کسی برای هم خانه نبود؟!!!!
2014-10-30 ساعت 10:16
سلام بر دوستان گل
من هم به همراه خانم و دختر سه سالمون 1 دسامبر عازم لاس وگاس هستیم امیدوارم بتونم بعد از رسیدن به اونجا از تجربیاتم بنویسم و به دوستان دیگه کمک کنم. اگه از دوستان کسی تمایل داشت میتونیم با هم دوست بشیم.
شماره کیس: 2014AS3xx
کنسولگری: ابوظبي تاریخ مصاحبه: 15 دسامبر 2013 دریافت ویزا: 17 دسامبر 2013 تاريخ اولين ورود: 10 آوريل 2014 مقصد اول : هيوستون تگزاس مقصد دوم: لاس وگاس نوادا مرد باش و پاي در راه بنه راه خود گويدت چون بايد كرد
2014-10-30 ساعت 20:22
من مدتی وگاس نبودم والان که برگشتم متوجه شدم که به دلایلی که مشخص نیست شایدرونق اقتصادی ویا تخلیه مستاجرین( بدون هماهنگی واطلاع مدیریت )مجتمع های مسکونی سختگیریهای جدیدی دررابطه با اجاره آپارتمانهای مسکونی اعمال کردندودرمناطقی که ازموقعیت بهتری برخوردارهستند براحتی آپارتمان اجاره نمیدن.لذانیازهست که حتما منبع مالی کافی ومناسبی دراختیارداشته باشید وبه عنوان دپازیت وصورت حساب بانکی ارایه کنید وحتی ممکن هست که به فردشاغلی به عنوان ضامن نیازمندباشید.البته این سختگیریها درمناطقی که درموقعیت پایین تری قرارگفتند ممکن هست نباشه .درصورت دریافت اطلاعات بیشترحتما دراینجا برای دوستان پیغام میذارم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
2014-10-31 ساعت 12:55
(2014-10-30 ساعت 10:16)shahin_1359 نوشته: سلام بر دوستان گل پیشا پیش ورودتون به همراه خانوادهٔ محترم به لاس وگاس خوش آمد میگم
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
2014-11-02 ساعت 02:21
سلام . دوستان با متوسط درامد در ماه چقدره در لاس وگاس؟؟ برای مهندس برق
2014-11-02 ساعت 11:55
دوستان عزیز وگاسی به خصوص مانی و الیما و همسرشون اگر ممکنه در مورد حساب بانکی و بانکی که خودتون درش حساب دارید و البته تجربیاتتون در این مورد بنویسید.... ممنون.
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
2014-11-02 ساعت 20:20
(2014-11-02 ساعت 11:55)rainolf نوشته: دوستان عزیز وگاسی به خصوص مانی و الیما و همسرشون اگر ممکنه در مورد حساب بانکی و بانکی که خودتون درش حساب دارید و البته تجربیاتتون در این مورد بنویسید.... ممنون.من حساب Basic student account دربانک citibankدارم که تا چهارسال ازهرشارژوهزینه ماهیانه وسالیانه ومینیمم وغیره معاف هست .که شرط بازکردن این حساب هم ثبت نام کالج ودانشگاه وارایه کارت دانشجویی یا برگه ثبت نام اولیه به بانک به عنوان مدرک دانشجوبودن هست .کردیت هم ازهمین بانک یک کردیت سکیور200دلاری گرفتم که درصورت نیازمیتونیدبیشتردرخواست کنیدمثلا تا 500یا 1000دلارهم میتونیدکردیت سکیورداشته باشید که من نگرفتم .این بانک وابسته به شرکتهای نفتی درایالت تگزاس هست باشعبه های متعددوATMهای فعال درفروشگاههای 7eleven.
عرض کنم خدمت دوستمون rainolf تجربه خودم روکه منbank of america حساب دارم اما باعث شما همیشه ۱۵۰۰ دلار مینیمم تو حسابتون باشه در غیر این صورت ماهی ۹ دلار شارژ میکنن،مهمیرین علتی که باعث شد من از این بانک حساب باز کنم خدمات خوب و سرویس عالیو کردیت کارت خوبی هست که میده و هم اینکه تو اون مقطع زمانی من دانشجو نبودم. وقتی تشریف آوردین در وحله اول حالا چه این بانک چهciti bank یا wells fargo یا هر بانک دیگه حساب باز کردین اکیداً بهتون توصیه میکنم که کردیت کارت بگرین و در وحله اول سکیور کردیت بهتون میدن که حالا هر مبلغی از ۲۰۰ ۳۰۰ تا به بالا از شما میگیرن و بهتون سکیور کردیت میدن و شما به اندازهٔ پولی که از خودتون گذشتین کردیت دارین و به همون مقدار میتونین خرج کنین و به مرور زمان و وقتی پیمنتهاتون سر وقت هست و به موقع پرداخت میکنین تا قبل از یک سال میتونین تقاضای ان سکیور کنین که بانک تصمیم میگیره حدود ۶ تا ۹ ماه بعدش و پولتون آزاد میشه و برمیگرد به حساب و به همون اندازه شما کردیت کارت دارین،صادقانه بگم تو این کشور همهچیز بر مبنای کردیت هست و اکیداً بهتون توصیه میکنم که وقتی تشریف آوردین سکیور کردیت هم بگرین و همهٔ خریدهاتون با اون باشه و بعدش سری pay off میکنین این باعث میشه شما کردیت بسازین و به مرور بانکها و مؤسسات بانکی دگه هم چون کردیت اسکور شما رو تو credit bureau میبینن براتون پشت سر هم آفر میفرستن و من طبق تجربم میگم خدمتتون که نهایت ۲ تا ۳ تا بیشتر کردیت کارت نگرین.من خودم با ۳۰۰ تا سکیور شروع کردم و بد از مدتی تبدیل شد به ان سکیور و تو ۲ مرحله الان ۳۰۰۰ کردیت بهم دادن و ۳۰۰۰ تا هم یه کریدیت کارت دیگه به اسم cash rewards که بانک تشویقتان میکنه که با این خرید کنین چون ۲ % رو هر خرید و ۳ % رو پول بنزین بهتون برمیگردونه.امیدوارم که صحبتم کامل و مبسوط باشه و بتونه جواب سوالای شما رو داده باشه.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
بله برنامه من هم اینه که من و همسرم هرکدوم یک حساب باز کنیم و یک سکیور کردیت حدود 500 دلاری هم بگیریم و بعد 20 درصد کردیتمون خرید کنیم و قبل از دو دیت تسویه کنیم و به این روش کردیت بسازیم....
یک سوال دیگه اینه که بین کردیت کارتها چه تفاوتی هست؟ چرا اکثرا از مستر کارد و ویزا کارد استفاده میکنن و چرا بعضی از دوستان امریکن اکسپرس رو خیلی با کلاس میدونن؟؟؟؟
به تاپیک مالکیت اسلحه در امریکا (قوانین و هزینه ها) سر بزنید
تشکر کنندگان: Danoosh
2014-11-11 ساعت 19:41
سلام دوستان یک اتاق با سرویس شخصی در محیطی عالی در منطقه وست چارلستون نزدیک استگاه اتوبوس جهت اجاره موجود است
تشکر کنندگان: زری وحدتی
2014-11-12 ساعت 20:11
دوستانی که تمایل به اجاره اتاق در لاس وگاس دارند لطفا شماره وایبر ویا شماره تلفن خود را در پیغام خصوصی بفرستند
|