کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
لاس وگاس، ایالت نوادا
(2015-10-04 ساعت 03:39)ps5 نوشته:  
(2015-10-03 ساعت 22:01)alijoon نوشته:  سلام دوستان اینطور که ب نظر میرسه شهر وگاس بیشتر برای خوش گدرونیه تا درس خوندن اینطور که بنده از نتو این چیزا خوندم همیطوره میخاستم بدونم حقیقت داره؟ برای تحصیل بخصوص درسو اینا در دبیرستان خوبه یا من اشتباه میکنم؟

اتفاقا شهر خیلی خوبی هست برای درس اما همه چیز بستگی به ادمش داره. دبیرستان هاش خیلی خوبه اما بهتر از اون دانشگاه UNLV هست که یکی از بهترین ها در science هست و معمولا برای رشته زمین شناسی بایولوژی یا هر نوع پزشکی بهترین هست.
توی رشته های مهندسی و روانشناسی دانشگاهه خوبی داره این شهر؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-22 ساعت 05:48)nimash1990 نوشته:  
(2015-10-03 ساعت 22:01)alijoon نوشته:  سلام دوستان اینطور که ب نظر میرسه شهر وگاس بیشتر برای خوش گدرونیه تا درس خوندن اینطور که بنده از نتو این چیزا خوندم همیطوره میخاستم بدونم حقیقت داره؟ برای تحصیل بخصوص درسو اینا در دبیرستان خوبه یا من اشتباه میکنم؟

اتفاقا شهر خیلی خوبی هست برای درس اما همه چیز بستگی به ادمش داره. دبیرستان هاش خیلی خوبه اما بهتر از اون دانشگاه UNLV هست که یکی از بهترین ها در science هست و معمولا برای رشته زمین شناسی بایولوژی یا هر نوع پزشکی بهترین هست.

https://www.unlv.edu/
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz
(2015-11-24 ساعت 02:46)elima1980 نوشته:  
(2015-11-22 ساعت 05:48)nimash1990 نوشته:  

ببین عزیزم اگه واقعا" عاشق درسی که باید بری اون 20 تا دانشگاه معروف که اتفاقا" دانشجوی ایرانی هم زیاد دارد . بقیه دانشگاههای آمریکا خوبند و مثل هم هستند . دانشگاههای دیگری هم هستند که میگوییم " گلابی " یعنی کمتر درس میخوانی و سر موقع هم مدرک میگیری . اگه میخوای برگردی ایران همون گلابی ها خوبند اگه میخوای اینجا بمونی و کار کنی که با کمال تاسف باید بهت بگم تو این مملکت اصلا" مدرک گرایی نیست نه اینکه به مدرک تحصیلی وقعی نمیگذارند بلکه منظورم اینه که با مدرک به اصطلاح مهندسی خودمان حقوقت از یک قصاب و یا آشپز و یا نونوا کمتره اینجا به حرفه اهمیت میدن نه مدرک . یعنی عمل بیشتر از تئوری خریدار دارد . و دیگر اینکه کل سیستم فکریتو باید خونه تکونی کنی اگه با معیارهای فکری ایران حرکت کنی بزودی چرخ درشکه ات در میرود تو میمانی و یک درشکه اسقاط . فکر نکن با کمی زبان میتوتی کارت رو راه بندازی یه بیمه سلامتی میخوای بگیری گیج میشی . من فقط یه نصیحت میکنم سعی کن تا میتوانی زبان و فرهنگ اینجا را انطور که هست فرا گیری نه آنطور که ضمیر ناخود آگاه ایرانی بهت تلقین میکنه . امیدوارم پیش کسوتان چون جناب الیما و دوستان دیگر این جسار ت منو ببخشند . این برداشت من است .

https://www.unlv.edu/
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، elima1980 ، feidom30 ، Persischer ، nora ، golia ، lighthouse ، alirezanz ، wilson ، shangol
با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان این تاپیک،

بنده 27 سالمه و مجرد هستم،فارغ التجصیل رشته مهندسی برق هستم ،به دنبال یک همخونه آقا در وگاس هستم، از دوستان عزیز اگر کسی مایل به همخونه شدن در وگاس هستش لطفا به بنده پیام خصوصی بده.

ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
دوستان وضعیت بازار کار برق گرایش کنترل و اتماسیون به چه صورته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ما بالاخره ویزا گرفتیم و فروردین میایم وگاس.فقط دوستان در مورد پرواز اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.ترکیش بار گم میشه.عربی ها پر بچن و سر صدا و ساعت پروازی بیشتر.بعد هم اینکه برای 1 ماه آپارتمان موقت جای امن و خوب کجا میشه گرفت؟
با تشکر
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
پاسخ
تشکر کنندگان: golia
(2016-01-17 ساعت 00:34)mohsen b.d نوشته:  سلام
ما بالاخره ویزا گرفتیم و فروردین میایم وگاس.فقط دوستان در مورد پرواز اگه راهنمایی کنن ممنون میشم.ترکیش بار گم میشه.عربی ها پر بچن و سر صدا و ساعت پروازی بیشتر.بعد هم اینکه برای 1 ماه آپارتمان موقت جای امن و خوب کجا میشه گرفت؟
با تشکر

ترکیش ایرلاین خوبیه 
برای یک ماه آپارتمان اجاره نمیدند مگر اینکه شخصی باشه 
باید یا متل انتخاب کنید یا استدیو و هتل
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen b.d ، alirezanz
سلام elima1980 عزیز
تبریک میگم به شما. میشه بگین تا اینجای کار چقدر هزینه تون شده به ریال؟
در ضمن میشه بگین بار چندم بود که در لاتاری شرکت می کردین؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-18 ساعت 15:09)mojtaba01 نوشته:  سلام elima1980 عزیز
تبریک میگم به شما. میشه بگین تا اینجای کار چقدر هزینه تون شده به ریال؟
در ضمن میشه بگین بار چندم بود که در لاتاری شرکت می کردین؟
مرسی

یادم نمیاد این سوال ها برمیگرده به مدتها پیش
پاسخ
تشکر کنندگان: mojtaba01 ، alirezanz
فکر کنم منظورش من بودم.?
باره دوم بود و تا اینجا برای دو نفر حدودا 16 17 میلیون
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
پاسخ
تشکر کنندگان: elima1980
http://lasvegassun.com/news/2015/oct/05/...om-las-ve/
خبر تاثیرگذار بر آینده لاس وگاس
راه اندازی قطار پرسرعت لاس وگاس به کالیفرنیا باسرعت 250 مایل
که میتونه بر املاک و فرصت های شغلی تاثیر بسزایی به همراه داشته باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، alireza62 ، lighthouse ، feidom30 ، mohsen b.d ، golia ، alirezanz
(2014-12-20 ساعت 11:32)shahin_1359 نوشته:  دوستاي گل من 20 روزه به لاس وگاس اومدم و اگه بتونم به دوستان کمکي کنم خوشحال ميشم
من قبلا 4 ماه در هيوستون بودم و اگه بخوام مقايسه کوتاهي کنم ميشه گفت:
از لحاظ قيمت اجاره خونه حدود 35% ارزونتره
قيمت خوراک برابر در بعضي موارد حدود 10% بيشتره
از لحاظ وجود اسپانيش و سياه پوست در مقابل هيوستون کمتر ميبينيد
و شهر قشنگتر و فرهنگ بالاتره
هنوز سر کار نرفتم ولي فکر ميکنم پيدا کردن کار راحتتر و بهتر است
براي کالج از همون ابتدا ميتونيد وام بگيريد ولي در هيوستون اينطور نبود

موفق و پيروز باشيد

باسلام
دوست عزیز با توجه به اینکه در حال حاضر تجربه زندگی دو شهر در دو ایالت رو (حداقل تا جایی که من میدونم دارید) شما می تونید مقایسه مبسوط از زندگی در دو شهر را داشته باشید؟
مقایسه ای بین آب و هوای دو شهر، شرایط کاری، شرایط زندگی، ایرانی های دو شهر، امکانات دوشهر، و هرچیزی دیگه ای که به ذهنتون می رسه و مهم باشه.
تجربه کسانی که در دو شهر یا بیشتر زندگی کردن بسیار می تونه ارزنده باشه
با تشکر و آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-22 ساعت 03:04)elima1980 نوشته:  http://lasvegassun.com/news/2015/oct/05/...om-las-ve/

مقصدش کجای کالیفرنیا هست و تقزیبا چند ساعت طول میکشه برسی؟
شماره کیس2016AS7000//کنسولگری: Ankaraتغییربه>>>Abu dhabi// افراد منظور در کیس:3//
مصاحبه اواسط جون //کلییر 11آگوست //دریافت ویزا 23آگوست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-09 ساعت 08:54)elima1980 نوشته:  
(2015-11-09 ساعت 01:59)sefid barfi نوشته:  باسلام خدمت دوستان وگاس من یک سوال داشتم میخواستم بدونم کار برای رشته مکانیک سیالات چطور هست  مثلا نگهداری واجرای تاسیسات هتلها ودر ضمن اگر سایتی در این رشته هست بگید متشکرم لطفا از دوستان قدیمی خواهش میکنم منو راهنمایی کنن  وازهمشهری عزیزم اقاالیما میخوام که یه سری ب ایمیلشون بزنن من یک راهنمایی میخواستم باتشکر فراوان
پاسخ ایمیل تون دادم

با سلام به دوستان عزيز
لطفا پاسخ را در اينجا بگذاريد تا نفراتي مثل بنده كه شرايط شبيه sefid barfi داريم از ان استفاده كنيم.
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-25 ساعت 12:57)golia نوشته:  
(2016-01-22 ساعت 03:04)elima1980 نوشته:  http://lasvegassun.com/news/2015/oct/05/...om-las-ve/

مقصدش کجای کالیفرنیا هست و تقزیبا چند ساعت طول میکشه برسی؟

شنیده من این هست که قطار پر سرعتی که قرار هست نیم ساعت لس آنجلس به لاس وگاس وصل کنه 
اما برشنیده ها نمیشه اتکا کرد اینجا هم توضیح داده که فقط قطار قرار هست راه اندازی بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: golia ، alirezanz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان