موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
عرضه و تقاضا!!
مهاجرت به وگاس از ایالات نزدیک مخصوصا کالیفرنیا بیشتر شده.
هم بخاطر کار هم بخاطر گرانی اون ایالات...
موضوعها: 0
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2017-02-13 ساعت 13:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-13 ساعت 13:24 توسط tabim4.)
با تشکر و قدردانی ویژه از جناب yami که بدون شک از وفادارترین یاران این انجمن می باشد کمکها و راهنمایی های بی دریغ این دوست عزیز راهگشای بسیاری از دوستان بوده و است.من فقط یکی دو نفر از برندگان قدیمی را می بینم که به این انجمن وفادار و متعهد باقی مانده اند گل سر بد آنها yami عزیز می باشد با کمال تاسف باید بگویم که بقیه یاران بی وفا ؛ به این انجمن به دید کاروانسرای متروکه باستانی نگاه می کنند و چون خرشان از پل گذشته و هیچ نفع و سودی را در اینجا نمی بینند افتخار نمی دهند لااقل یادی از دوستان و همقطاران خود بکنند. حتی کسانی که شکست خورده و برگشته اند ایران ؛غرورشان اجازه نمیده بیاند این انجمن و لااقل یک راهنمایی و پند و اندرزی به تازه واردها بکنند. حیف و افسوس باید خورد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی تجربهٔ دیلری تو کازینو رو داشتن؟ میخواستم راجع به درامد متوسطش اطلاعات بگیرم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
2017-02-22 ساعت 23:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-22 ساعت 23:23 توسط elima1980.)
(2017-02-13 ساعت 13:21)tabim4 نوشته: با تشکر و قدردانی ویژه از جناب yami که بدون شک از وفادارترین یاران این انجمن می باشد کمکها و راهنمایی های بی دریغ این دوست عزیز راهگشای بسیاری از دوستان بوده و است.من فقط یکی دو نفر از برندگان قدیمی را می بینم که به این انجمن وفادار و متعهد باقی مانده اند گل سر بد آنها yami عزیز می باشد با کمال تاسف باید بگویم که بقیه یاران بی وفا ؛ به این انجمن به دید کاروانسرای متروکه باستانی نگاه می کنند و چون خرشان از پل گذشته و هیچ نفع و سودی را در اینجا نمی بینند افتخار نمی دهند لااقل یادی از دوستان و همقطاران خود بکنند. حتی کسانی که شکست خورده و برگشته اند ایران ؛غرورشان اجازه نمیده بیاند این انجمن و لااقل یک راهنمایی و پند و اندرزی به تازه واردها بکنند. حیف و افسوس باید خورد.
انجمن مهاجرسرا بدلیل
ترک ناخواسته یا خودخواسته بسیاری از همراهان قدیمی و همچنین ظهور کانالهای تلگرامی مثل گذشته بازدیدکننده نداره به همین دلیل بسیاری دراینجا مثل سابق فعالیت نمیکنند وترجیح میدن وقت خودشان درکانال های آنلاین صرف کنند
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ايكاش دوستان وگاسى بحث امنيت لاس وگاس بيشتر بشكافند شخصا ٣ نفر در وگاس اشنايى دارم تنها نفر سوم مونده بود سومى هم اعلام كرد مورد دزدى واقع شد! حتما دوستان مهاجرسرايي در وگاس بيشتر از هم خبر دارند ولى تا انجايى كه خاطرم هست از دوستان قبلى و فعلى فروم وگاس كه خودشان اعلام كرده بودند يكى مدير سابقى بودند خانم زرى وحدتى كه ظاهرا دزد خونه اش رو خالى كرده بود يامى دوست وفادار كه بسته اش رو دزديدند... ايا واقعا لاس وگاس وضع امنيت اين هست؟ اين دوست رو جلوى ATM كيف پولش رو موتور سوار زد !!!! دوستان وگاسى از مناطقى سكونت دارند رضايت دارند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ۱ شنبه عازم وگاس هستم از هیوستون (جهت شروع به کار) و ممنون میشم اگر بتونم اطلاعاتی در خصوص شهر و زندگی تو وگاس داشته باشم
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
با عرض سلام و همچنین تبریک عید نوروز به تمام دوستان عزیز مهاجر سرا...
راستش رو بخواهید بعد از کلی بررسی و مشورت با افرادی که با زندگی و روحیات افراد در آمریکا آشنا هستند و البته خودشان هم مقیم هستند یا قبلا در آمریکا زندگی کرده اند و تحقیق در مجلات و اینترنت در انتخاب شهر و ایالت بین ۴شهر شک دارم...
از شما دوستان گلم خواهش دارم که تا جایی واستون امکانش هست با دلیل و منطق کمکم کنید که بهترین انتخاب رو داشته باشم.
در ضمن اگر شهر یا ناحیه دیگری هم مد نظرتون هست لطف کنید و با ذکر دلیل بگویید.
سیاتل (واشینگتن)
لاس وگاس (نوادا)
پلینو (شمال دالاس، تگزاس)
رالی (کارولینای شمالی)
از لحاظ بازار کار، که در ابتدا مشاغل ساده مد نظر هست و بعد از جا افتادن در جامعه شغل اصلیم راننده ماشین سنگین و نیمه سنگین هست (چه اتوبوس و چه تریلر و کامیون) و همچنین سرویس مدارس یا شرکتها یا حتی اگه کار با تاکسی و اوبر بصورت تمام وقت درآمد خوبی داشته باشه، بدم نمیاد انجام بدم، مد نظرتون باشه که در اون شهر از رونق برخوردار باشه و برای کسی مثه من در دسترس...
از لحاظ امنیت محیط و جامعه و میزان جرم و جنایت،
پویایی و سرزنده بودن شهر و در دسترس بودن خدمات اعم از مغازه ها رستوران ها و مکانهای تفریحی در شبانه روز یا حداقل تا دیروقت...
دارا بودن بیشترین تفریحات و سرگرمی و همچنین طبیعت بکر،
مهربون و خونگرم بودن مردم آن شهر و برخورد دوستانه با مهاجران و بخصوص تازه واردین و درک انها که بدلیل ندونستن خیلی اصول فرهنگی جامعه جدید ممکنه سهوا باعث رنجیدگی فردی از جامعه جدید شوند...
سطح مدارس دولتی و کمک های دولتی در ان شهر،
هوای خیلی سرد و دارای برف و کولاک طولانی مدت و همچنین گرمای طاقت فرسا و همچنین رطوبت و شرجی بسیار زیاد رو نمیتونم تحمل کنم.
و کلا هر چیز دیگه ای که به نظر خودتون برای انتخاب یک شهر واسه زندگی نیاز هست بدونیم رو مد نظر بگیرید و بر اون اساس بهترین انتخاب رو به ترتیب اولویت این ۴ شهر بگویید...
ببخشید خیلی طولانی شد، از همتون متشکرم و واستون آرزوی بهترین ها رو دارم...
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2017-04-02 ساعت 09:57)Habibeh نوشته: (2015-09-12 ساعت 02:26)sardar نوشته: (2015-09-10 ساعت 21:54)elima1980 نوشته: کالج csnکلاسهای ESLبرگزار میکنه که میتونید کمک هزینه دولتی دریافت کنید کلاسهای هفتگی کتابخانه هست
درود بر شما
مثل همیشه لطف کردید و راهنمایی کردید
ببخشید هزینه این کلاسها بدون کمک هزینه دولتی چقدر هست؟ و این کمک هزینه ها به چه صورت بازپرداخت میشود؟
ازطریق فایننشیال اید
بدون کمک هزینه تقریبا پانصد تا هفتصد دلار وممکن هزاردلار
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس