موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
باشه دوست عزیز حتما اعلام میکنم.
من دوستار همچین بحث های هستم . این بحث ها باعث افزایش علم طرفین میشه و الان هم من یک چیز جدید یاد گرفتم اونم اینکه پروژه mono برای مک هم توسعه داده شده.مرسی
با عرض پوِزش از مسئولین عزیز مهاجرسرا که اینجا رو تبدیل به یک مکان تخصصی کامپیوتری کردیم.
حال فعلا من و شما lord در این بحث ها هستیم به امید اینکه باقی نیز نظرات ارزشمند خود رو بدهند.
فرمودید دو پروژه Mono و Wine ایا امید به این دارید که این پروِژه ها لینوکس رو از زیر دست یک سری کاربر حرفه ای و نیمه حرفه ای و کمی عادی به بیرون بکشه و لینوکس رو تبدیل به یک سیستم عامل عام کنه؟شما قبلا فرموده بودید که بر روی یک سیستم عامل کار میکردید چیزی که من این روزها بسیار درگیرش هستم.
ایا بهتر نیست که لینوکس در همین سطح بمونه نه به این معنی که پیشرفت نکنه به این معنی که خودش رو درگیر مسائلی همچون Mono و Wine نکنه !
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-09 ساعت 21:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-09 ساعت 21:55 توسط LORD.)
بگذارید یک جمع بندی بکنم و مطمئن باشید برای حرفی که می زنم دلیل و مستندات کافی دارم.
#C یک زبان مدیریت شده توسط فریم ورک NET. هست، کد #C در هنگام کامپایل تبدیل به کد محلی (Native Code) نشده بلکه تبدیل به یک زبان میانی (IL : Intermediate Language یا CIL : Common Intermediate Language) شده و توسط (CLR (Common Language Runtime اجرا می گردد. لذا بدون وجود فریم ورک NET. برنامه اجرا نخواهد شد. در واقع اجرای #C بدون فریم ورک NET. همانند اجرای یک Windows Application بدون ویندوز است. شما در هر کتاب جامع در مورد #C و یا هر متخصص سیستم مایکروسافتی که بپرسید همین را خواهید شنید (می توانید در تالارهای گفتگوی MSDN سرچ کرده و یا این موضوع را شخصا بپرسید).
بحث بعدی این است که آیا اجرای C# .NET بر روی پلتفرم های دیگر ممکن است یا خیر. جواب این سوال مثبت است! سوال بعدی اینه: چطور؟! و جواب این سوال شما در پروژه هایی همچون Mono نهفته است. Mono تمام موارد مورد نیاز را از ویندوز به لینوکس و ... آورده و در این محیط ها پیاده سازی کرده است. لذا بجای NET Framework. که عامل اصلی اجرای کد #C می باشد، Mono این وظیفه را در سیستم عامل غیر ویندوزی به عهده می گیرد. حال این سوال مطرح می شود که چطور می توان کد #C را در محیط های غیر ویندوزی توسعه داد و کامپایل کرد. در ای مورد هم خود Mono و یا پروژ های دیگری اقدام به تولید کامپایلر هایی بدین منظور طراحی کرده اند که Core همه آن ها Mono است.
...to strive, to seek, to find and not to yield
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میشه کسی منو راهنمایی کنه برای ثبت نام وشرکت در امتحانات سیسکو بهکدوم سایت باید برم؟هر چی میگردم پیدا نمی کنم؟کسی هست از بچه های شبکه که تو هیوستون کار پیدا کرده باشه؟
موضوعها: 3
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه سوال غیر مهاجرتی دارم. اینجا کسی هست که بتونه در رابطه با VBA به من کمک کنه ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در حال حاضر رشته لیسانسم مرتبط با کامپیوتر نیست (رشته من جزو رشته های علوم طبیعی هست) اما با اچ تی ام ال و پی اچ پی و بانک اطلاعاتی مای اسکیوال کار کردم . 1 سال هم در کار هاستینگ فعالیت داشتم ، چند تا سایت هم داشتم در زمینه خدمات دهی اینترنتی و فروشگاه اینترنتی که به دلیل بیماری مجبور شدم واگذار کنم به افراد ، از اونجایی که علاقه زیادی دارم می خوام در این زمینه تخصصی کار کنم خواستم منو در این زمینه راهنمایی کنید . هم در این زمینه و هم برای ادامه تحصیل . اگر من فوق لیسانس در زمینه آی تی داشته باشم همراه با تخصص بالا آیا در آمریکا یا کانادا می تونم در زمینه آی تی موفق باشم یا خیر ؟ پیشاپیش از همه دوستانی که زحمت می کشند و راهنمایی می کنند کمال تشکر را دارم .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک هیچ کمکی به من نکرد . یعنی کسی نیست آمریکا مهاجرت کرده باشه رشته کامپیوتر خونده باشه ؟ اوضاع کار اونجا واسه کسیکه html مسلط باشه چطوره ؟
مصاحبه: 06 اوت 2014
دریافت ویزای یکضرب
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-09-14 ساعت 16:11)adriana نوشته: این تاپیک هیچ کمکی به من نکرد . یعنی کسی نیست آمریکا مهاجرت کرده باشه رشته کامپیوتر خونده باشه ؟ اوضاع کار اونجا واسه کسیکه html مسلط باشه چطوره ؟
داداش سوالت مثل اینه یکی باید بگه من به دوچرخه سواری مسلطم تو زمینه رانندگی چه کاری هست برام؟
بشین یه مقدار PHP و MySQL یاد بگیر اونوقت باز اوضاعت بهتره.
ما در پیاله عکس رخ یار دیده ایم